Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ja mela komodu se supliky a celkove doma ve vsech skrinich menim police za supliky. Je to podstatne praktictejsi.
Za me supliky. Manžel se do nove skříně snažil prosadit police, ze je to lepší. Ne, fakt není. Já v těch kominkach nejsem schopna udržet pořádek, tak mám radši supliky a raminka kam dávám i lepší trika a halenky. I pro děti je to za me přehlednější. Máme skříně 60 a na polici je to proste moc hluboko
Půjdu proti proudu. Vedle přebalování mám policovou skříň, natáhnu ruku a mám. Žádné ohýbání, dobíhání, připravováni. Jenom cenu co je navrchu. V suplikach obecně neumím udržet pořádek.. Nevidím. ![]()
Supliky nikdy. Nevidis, co je na dne. Strasny.
Mame pouze police.
A teda masiv, lamino je pro me „chemie“ a pokud nemusim, tak ho doma nechci.
@Lucie_Sx já skladam tímto stylem a mám naprosto jasný kde co je ![]()
@hospodki píše:
@Lucie_Sx já skladam tímto stylem a mám naprosto jasný kde co je
Presne takhle jsem naskladala veci pro mimino a tak se mi to osvedcilo, ze jsem pak takhle preskladala i svou skrin. V kominkach jsem vzdycky brala to, co bylo zrovna nahore, takze jsem tocila tak prvnich 5 veci, s timto systemem mam konecne prehled o vsem obleceni a vyuzivam ho naplno.
Na ty maličké věci mi komoda vyhovovala víc. Na větší oblečení mám radši police.
@hospodki píše:
@Lucie_Sx já skladam tímto stylem a mám naprosto jasný kde co je
To bych mela ve trech vrstvach nad sebou ![]()
@Lucie_Sx píše:
To bych mela ve trech vrstvach nad sebou
Tak máme susicku, supliky mají tři každý z toho jen ve dvou oblečení a něco na vesaku. Oblečení mají oba až až. Každý má svoji skrin v240, š100, h60. To nemám ani já ![]()
Za me: Supliky se hodi, ale na obleceni fakt ne. Jako na spodni pradlo, cepice/rukavice atp. dobry, ale jinak fakt ne. Take jsem detske obleceni nejprve dala do supliku… no a pak preskladala do skrine a supliky byly nevyuzite.
Ahoj holky, čekám mimčo a už nakupuji vybavení a chybí mi jen komoda na oblečení a přebalovák. Zeptám se co je více praktické na oblečení? Přebalovák mám řešený komodou s šuplíky a na to nástavec na přebalování.
Komoda jen na šuplíky
https://www.mobino.cz/…a-vyber.html#…
nebo komoda klasická policová i se šuplíky?
https://www.tmnabytek.cz/…a-milo,43468?…
Díky