Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Za mě je to ok i bez těch dekorací. Samozřejmě lepší, kdyby ta televize byla uprostřed nad komodou, ale my máme doma taky podobné nedokonalosti. Například v obýváku ani v loznici nemáme ty zásuvky schované za televizi (a to je manžel elektrikář
). A kamarádku bych poslala někam, ona u vás nebydlí, tak ji to může být fuk.
@Nicole 1234 ted tam mám dvě květiny.
Nejspíš tam dám, ale něco jiného. Uvidím časem.
Mrzi mě to, protože si jinak rozumíme.
Chodíme i k ní na návštěvu i ven, ale u mě se vždy něco najde. Naposledy mě už naštvala s tím, že to je křive. Fakt mě to nepřijde tak křivé.
Když už se ptáš, tak se mi to taky nelibi, nelibi se mi, ze ta komoda má v sobě ty tmave pruhy, mám raději televize na podstavci než na zdi a ty kytky pod tím jsou taky divne. Ta dřevěná barva komody se nehodí k těm dveřím a zarubnim, a ani styl obou - dveri a komody - nejak vzajemne neodpovídá ![]()
Ale na druhou stranu kamarádku bych sama od sebe rozhodne nezačala v čemkoli kritizovat a i kdyby se mě přímo na názor zeptala, neřekla bych to tak natvrdo ![]()
Příspěvek upraven 08.03.23 v 21:22
Mi nejvíc vadí, že není ta televize na středu té komody a zdi. Víš, jak to myslím?
A místo strakaté komody bych tam dala jen závěsnou bílou skříňku. Bude to hezčí a vzdušnější.
Tak televize na zdi připevněná je bezpečnější. My máme taky všechny připevněné na zdi. Jen na podstavci jsme to nechtěli.
Zjisti, jestli jde vytáhnout zásuvka za tu televizi, ať netrčí ty kabely dolů.
Nějaké úpravy bych udělala.
Příspěvek upraven 08.03.23 v 21:25
Mě osobně se to hodně líbí. Jenom tu televizi bych zvolila na podstavci, ale to už je na každém ![]()
Je to tvoje bydlení tak se na názor někoho cizího můžeš víš co ![]()
Každému se bude líbit něco jiného ![]()
@Semtex vím že ten pruh na komodě není ideální.
Raději tv na zdi. Ty květiny tam jsou prozatímní. Asi tam dám nějaký dekorační tác ![]()
Je vidět, že každý má jiný vkus. Mne třeba televize na podstavcích přijdou už trochu retro ![]()
@Kelsey no nějak jsme si zvykli na to, že není na střed. Chlap už to předělávat nechce. Bílou skříňku jsme nemohli v obchodech sehnat vůbec. Měla jsem objednat přes net. Přiznám se, že se mi ta skříň líbila. Pak mi taky řekl manžel, že by to nemavrtal do zdi kvůli tomu, že je tam dost elektriky.
Mě se to líbí. Možná bych jen TV dala víc doprostřed. Kamarádka ať si… ![]()
Komoda se mi líbí, ani bych na ní nemusela mít žádné dekorace. Že TV není uprostřed, to bych se zbláznila, na tohle mám puntičkářské OCD.
Ale jinak to vůbec není ke kritice, kamarádka to trochu přepískla, ne? ![]()
@prejeta_zaba myslím,že to přehnala. Nevidim, že by to bylo křivé. Ano není to na střed. Ale je to rovný.
Prosím o anonym. Soukromí.
Dětská podložka tam brzy nebude.
Vypadá to blbě? Údajně je to křivé a nevycentrované. Tak mi to říkala kamarádka, co má estetické cítění silnější než já. Ani optický se jí to nelíbí. Podle mě to není taková hrůza. Na komodu chci dát nějaké dekorace buď svícen nebo svíčky, dekorační tác. Vůbec nechápu, proč mi to kamarádka tak zkritizovala ani jsem se jí na názor neptala. Docela mě to mrzí. Vím je to kravina. Kamarádka toho kritizovala víc