Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Blbě to určitě nevypadá, naopak se tam komoda hodí, jen bych asi volila jednobarevnou.
Za mě v pohodě. Ja mam rada minimalismus. Dekorace bych ani nedávala
@kemeny13 to byl právě problém sehnat. Mě nevadí na té komodě nic. Možná ten pruh mohl být světlejší. Nebo spíš bílý. Zase se nám líbila, ale ta komoda sama o sobě.
Prostě až mi kamarádka priste něco řekne. Nebudu jen mlčet
@Ida11 mě se taky líbí minimalismus. Ale mám ráda i to teplo domova. Tak chci tam něco dát. Aspoň svíčku nebo nějakou dekoraci.
Jako televizi bych vycentrovala a ty kytky me ruší, ale zas u nás je výstavní bar doplněn o nalepeneho dinosaura a pod televizi jsou pyzamasky na rolickach od toaletaku… takže kytka vlastně dobrý ![]()
@hospodki takže sundat celý držák a převrtat. To právě chlap nechce už vůbec dělat a ani o tom slyšet.
@Anonymní píše:
@Kelsey no nějak jsme si zvykli na to, že není na střed. Chlap už to předělávat nechce. Bílou skříňku jsme nemohli v obchodech sehnat vůbec. Měla jsem objednat přes net. Přiznám se, že se mi ta skříň líbila. Pak mi taky řekl manžel, že by to nemavrtal do zdi kvůli tomu, že je tam dost elektriky.
Vidíš. Vypadá to daleko líp, když je ta skříňka zavěšená a není pláclá na zemi.
My třeba pod televizí nemáme nic ani v obýváku a ani v ložnici. Nechala se do obýváku dělat skříňka na míru k bílé lince. Když ji dovezli, tak jsem řekla, že ji v obýváku nechci. Tak je zavěšená v podkroví na chodbě. Než ji dovezli, tak jsme si zvykli, že je to čisté, vzdušné. Dominanta za televizí na stěně je betonová stěrka, kterou chtěl můj muž. Skříňka se tam už nehodila.
@Anonymní píše:
@kemeny13 to byl právě problém sehnat. Mě nevadí na té komodě nic. Možná ten pruh mohl být světlejší. Nebo spíš bílý. Zase se nám líbila, ale ta komoda sama o sobě.
Prostě až mi kamarádka priste něco řekne. Nebudu jen mlčet
To by chtělo nemlčet. Tady jsem názoru " Můj dům, můj hrad" a ať mi do toho nikdo nekecá. Nemusím se řídit názorem každého.
@Anonymní píše:
Prosím o anonym. Soukromí.
Vypadá to blbě? Údajně je to křivé a nevycentrované. Tak mi to říkala kamarádka, co má estetické cítění silnější než já. Ani optický se jí to nelíbí. Podle mě to není taková hrůza. Na komodu chci dát nějaké dekorace buď svícen nebo svíčky, dekorační tác. Vůbec nechápu, proč mi to kamarádka tak zkritizovala ani jsem se jí na názor neptala. Docela mě to mrzí. Vím je to kravina. Kamarádka toho kritizovala vícDětská podložka tam brzy nebude.
Normální, hezká komoda. Nic bych tam nedávala líbí se mi že tam není „bordel“. Lehký, čistý
. Laminace se ohlas na návštěvu a hned ji něco zkritizuje!
. Když to nepochopí. Už ji domů nezvy
!
@Kelsey jo to ej pěkný ty závěsné skříně. No my chtěli skříňku i kvůli uloženému prostoru. Já chtěla původně závěsnou ale v obchodech taková nebyla. A pak mi řekl manžel, že by to stejně nenavrtal. Moc elektriky, moc kabelů. A kdyby byla úzká bílá zavěšená tak stejně by tomu vadili zásuvky, které jsou dole.
@Anonymní píše:
@prejeta_zaba myslím,že to přehnala. Nevidim, že by to bylo křivé. Ano není to na střed. Ale je to rovný.
Ona spíš myslela tu televizi, že je prostě takhle. Jak píšu, mi by to taky takhle okatě bokem vadilo doma. Hned to na fotce praštilo do očí, že není na středu ta televize. U kamarádky bych nic neřekla. Nebo nějak opatrněji.
@Kelsey vím,že to není na střed. Už jsem si zvykla. Až se ta televize pokazí tak už to zařídím aby to bylo na střed ![]()
@Atisia jo budu muset s tou kámoškou začít jednat tak ostře.
Vlastně vůbec nevím, proč tak kritizuje.
Sama to nemá designové a dokonalé.
Komoda je pěkná, mě by vadila ta televize nakrivo, jakoze ze není uprostřed
ale tak je to vaše bydlení, pokud se to líbí vam, tak naše názory nebo kamarádka ti můžou byt ukradený ![]()
@Kriss Tina jsem si zvykla. Chlap detaily neřeší no a s tím mě někdy trochu štve. On nevidí detaily.