Komplikace po nástřihu

Anonymní
11.10.23 09:07

Komplikace po nástřihu

Ahoj, tenhle týden mi bude končit šestinedělí. Mám za sebou přirozený porod s nástřihem, bez komplikací.
Dnes mě celkem vyděsilo, že v místě nástřihu, kde je to sice zahojené, mám jak když červený střední výrůstek. Přirovnala jsem to vzhledově pupínku. Nebolí to, jen na pohmat je nepříjemný. Máte s tím některá zkušenost? Zmizelo to samo časem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35
11.10.23 14:03

Určitě půjdeš na kontrolu po šestinedělí a doktor/ka ti k tomu řekne víc. Já to měla podobně a jizvičku cítila ještě dlouho. Kamarádka šla na reoperaci, ale to nechci strašit. Ta to měla špatné od začátku a věděla o tom.. z tvého popisu to tak nevypadá. Třeba doktorka poradí jak zrovna o tu tvou jizvičku pečovat (zda ji masírovat a popřípadě s čím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
12.10.23 15:40

Já měla v místě šití dva krvavé vředy, oba hodně nepříjemné až bolestivé. Jeden byl přímo na hrázi u vchodu a obcas prasknul, takže lehké krvácení i po šestinedělí. Na kontrole mi Dr řekla, že s tím nic dělat nebude, že se to časem vydroli. Ten u vchodu zmizel do 2 měsíců, a druhý, co byl uvnitř, zmizel po 3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí