Komplikace po Spiropentu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43028
9.3.16 10:33

A proc by to melo byt po spiropentu? Zasla bych urcite na kontrolu, treba to uz bude na ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
9.3.16 11:22

Pokud není vyléčený, tak spiropent pochopitelně ty příznaky zamaskuje a po jeho vysazení se ten stav zase zhorší. Komplikace po něm vypadají krapet jinak. Stejně tak doléčování průdušek je prostě dýl trvající už ne tak děsný kašel, který se obvykle objeví třeba po nějaké větší dechové námaze, rozhodně nebudí ze spaní.

Jestli má syn vysoké teploty a suchý kašel, tak je to prostě na další návštěvu lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.3.16 11:23

Nám spiropent vždycky pomohl, syn trpí na průdušky. Léčba u nás trvá i dva týdny, opravdu to nějakou dobu trvá. Při každém zhoršení jsme šli hned k doktorce a většinou jsme skončili na ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
9.3.16 12:34

@nickoll Může to být i reflux, alergie-začínají kvést kočičky…běž k doktorce a nech ho došetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
9.3.16 13:15
@nickoll píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat syn 14m měl 2× za 14 dnů spiropent trapily ho prudušky, po doužívání už vypadal že to bude vše ok nasadila jsem mu mucosolvan dle rady doktorky, tak 3 dny vypadal dobře ale teď se mi v noci zase dusí suchym kašlem i přez den ho to budí když spinká, taky dostal už druhý den teploty okolo 38 (taky mu rostou špičáky) nevím co mu dát poradíte mi? tak si říkam jestli nezajít i k dr ale ona zase říka že nemocné průdušky jsou běh na dlouhou trať že se to za týden nevyléčí. co si o tom myslíte? diky

Určitě bych šla k doktorce. My bojujeme se zánětem průdušek dva týdny a doktorka se mi při každé kontrole ptá jestli se mu nevrátila teplota. To dušení suchým kašlem není normální :(. Průdušky mi taky doktorka říkala, že mohou trvat déle, ale že by se to nemělo takhle horšit. My jdeme ještě na kontrolu za týden… to už to bude mít tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí