Kompresní punčochy

15
26.12.21 20:49

Kompresní punčochy

Prosím o nějaký tip na kompresní punčocháče nebo legíny, které vám během těhotenství pomohly k prevenci proti křečových žilám a otokům. Mám je v rodině, tak chci začít s prevencí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2010
26.12.21 21:07

Já používám pravidelně po sklerotizaci punčochy Mediven, jsou super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
26.12.21 21:27

@Nicky87 Myslim, ze je celkem jedno jake - co sezenete a bude vam sedet. Doporucuju stavit se do zdravotnich potreb - oni vam tam poradi :) Jinak ja mam dobrou zkusenost se znackou Maxis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
26.12.21 21:45

Já přímo na léčbu používám značku Sigvaris - seženeš přes net. Jsou vhodné i na prevenci, můžou stačit podkolenky. Praní v ruce je nutnost. Ideálně používat jenom normální mýdlo a vlažnou vodu. Neždímat násilím, spíše nechat někde vykapat. Drahá záležitost, podkolenky tak za 1150 Kč, punčochy kolem 2000 Kč. Punčochy nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.12.21 22:13
@Nicky87 píše:
Prosím o nějaký tip na kompresní punčocháče nebo legíny, které vám během těhotenství pomohly k prevenci proti křečových žilám a otokům. Mám je v rodině, tak chci začít s prevencí :roll:

Pro kompresní punčochy v těhotenství rozhodně zajdi do zdravotnických potřeb a ještě lépe poradit se s lékařem. V těhotenství zrovna tenhle kus oblečení není úplná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí