Uklouznutí na náledí v těhotenství

26.12.21 08:24

Náledí v těhotenství

Dobrý den, jsem tu nová a chci se zeptat, včera jsem uklouzla na ledu dvakrát po sobě žádný velký pád to nebyl, upadla jsem na zadek jsem v 18 TT. Ale strach samozřejmě mám, ale nic se jako se nestalo nešpiním, nekrvácím, žádné obrovské křeče. Jen se chci zeptat jestli jste to taky někdy některá zažila? A jestli bylo vše ok? Děkuji za odpovědi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14727
26.12.21 08:29

Zazila a vse bylo ok. Byla jsem tedy cca v 30 tt. Pokud mas strach, muzes na kontrolu do nemocnice. Ale kdyz te nic neboli, nespinis, tak to bude ok ;)

Taky jsem si jednou cca v 30 tt (v jinem tehotenstvi) dala silenou ranu do bricha, to jsem teda mela vetsi strach a taky vse ok.

Po autonehode v 34 tt jsem byla na 4 dny na pozorovani v nemocnici a taky ok. Ono to mimco je docela chranene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.12.21 08:36

Spadla jsem doma na dlažbě, když jsem čekala nejmladšího. Už jsem byla taky tak kolem 30tt.. Ani jsem náledí nepotřebovala. Stačilo mít silonky k sukni :zed:.
Malému se naštěstí nic nestalo. Taky jsem žuchla na zadek. Ještě dlouho jsem měla problémy s kostrčí. Dlouho jsem nevydržela sedět. Jak to bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.21 08:40

@Lucianna 230 v 35 TT jsem sebou rizika doma a spadla přímo na břicho..malý byl hlavou nahoře. A v pohodě..já měla modřinu skoro do porodu. Jinak si kup nesmeky, mají je v každém sportu. Je to super věc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.21 08:47

Upadla jsem při vystupování z tramvaje v cca 23 tt. Večer mi začalo dost často tvrdnout břicho, tak jsem se vyděsila a jela do porodnice, kde jsem byla registrovaná (Praha Podolí). Tam mi vynadali, proč jdu až teď večer, když se mi to stalo dopoledne, že v takových případech se má okamžitě na kontrolu. To mě vyděsilo ještě víc. Dali mi na noc kapačku s magnéziem, trochu to pomohlo a druhý den mě pustili domů.
Na náledí jsem si koupila nesmeky, nasazuje se to na boty.

• Citovat
  • Upravit
53518
26.12.21 08:49
@Lucianna 230 píše:
Dobrý den, jsem tu nová a chci se zeptat, včera jsem uklouzla na ledu dvakrát po sobě žádný velký pád to nebyl, upadla jsem na zadek jsem v 18 TT. Ale strach samozřejmě mám, ale nic se jako se nestalo nešpiním, nekrvácím, žádné obrovské křeče. Jen se chci zeptat jestli jste to taky někdy některá zažila? A jestli bylo vše ok? Děkuji za odpovědi :D

Ne. Na osmnáctém týdnu mého těhotenství náledí nebylo. Musíš být opatrnější a koupit si lepší boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
26.12.21 09:51

Náledí bývá běžné v zimě ne v těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
26.12.21 09:57

No, moje švagrová uklouzla také kolem 20tt a dítě má obrnu. Zakrvácelo z toho do mozku.

• Citovat
  • Upravit
Dlouhá punčoška
26.12.21 10:06

Upadla jsem na zadek asi v polovině těhotenství. Dítě v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
91
26.12.21 10:06

@Lucianna 230 Já sem takhle uklouzla na mokrým mechu :lol: byla jsem v nějakým 30 týdnu a padla jsem na bok a částečně na břicho ale nic se nestalo. Jen kopala jak vzteklá :D. Volala jsem doktorovi co se mi stalo a říkal že kdy břicho bolelo nebo by se objevilo krvácení tak ať okamžitě přijdu nebo zavolat sanitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
27.12.21 13:58
@Kelsey píše:
Spadla jsem doma na dlažbě, když jsem čekala nejmladšího. Už jsem byla taky tak kolem 30tt.. Ani jsem náledí nepotřebovala. Stačilo mít silonky k sukni :zed:.
Malému se naštěstí nic nestalo. Taky jsem žuchla na zadek. Ještě dlouho jsem měla problémy s kostrčí. Dlouho jsem nevydržela sedět. Jak to bolelo.

Také se mi stalo měsíc před porodem naražena kostrč pád na ledovce jako bolesti hrozný ještě ten porod k tomu do teď mám problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí