Masturbace v 31tt

Anonymní
25.12.21 17:51

Masturbace 31 tt

Ahoj holky mam takový intimní dotaz :roll: :D dnes jsme se s přítelem mazlili a masturbaci jsme :oops: :oops: :palec: :mrgreen: ale jen na povrchu postaviček však to znate :lol: :lol: sex nemáme protože mám strach už ale chtěla jsem se zeptat nemůže takový orgasmus nějak ublížit vyvolat předčasný porod nebo tak něco jsem prvorodicka takže mám strach ze vseho :lol: :lol: vím blbost dotaz ale potřebuji trosku povzbudit nejspíš bříško mi neztvrdlo tak nejspíš by melo byt vše v pohodě ale jsem teď taková nesva z toho :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7208
25.12.21 17:56

Může i nemusí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barpro
25.12.21 18:02

Pokud je vše v pořádku a lékař vám nezakázal sexuální styk. Tak by to mělo být v pořádku. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9374
25.12.21 18:07

Může, při orgasmu dochází k podobným kontrakcím, proto se sex (resp. orgasmus) nedoporučuje při rizikovém těhotenství. Pokud máš vše v pořádku, čípek se nezkracuje, netrápí tě kontrakce, tak zůstaň v klidu. ;) Někteří sexují celé těhotenství a jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
25.12.21 19:05

Pokud dr nezakázal tak není důvod si to nedopřát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18693
25.12.21 19:39

Sex jsme měli od ovulace a ještě v den porodu když jsem měla poslicky, tak jsme tím odstartovali kontrakce a za 24 h byl malej venku. Teď u druhého to tak pravidelně není, ale protože mi je i teď v pátém mesici občas slusne blbě a jsem stále dost unavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.12.21 22:20

A proc mas strach mit sex? :think: Pokud jsi v poradku, tak ti prece nemuze nijak ublizit. Me by nenapadlo si sex odpirat, kdyz je na nej chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
6.1.22 21:05

Pokud je těhotenství v pořádku nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí