Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
tak jsem se prave docetla, ze napr. v Podoli –
doporucuji mj. do porodnice kompresni puncochy.
To slysim poprve… ![]()
Tak slyslim to take poprve, ale je to pomerne logicke, nebot po poordu je daleko vyssi riziko vzniku trombozy a plicni embolie a kompresivni puncochy jsou doporucovany jako prevence…
No je fakt, ze ac jsem rizikova skupina, tak jsmep unsochy nemela nejak jsem si nedovedla predstavit, jak je na sebe soukam
Daji nandat i kdyz je clovek naprosto v pohode, ale me zase preventivne pichali heparin…
verveve píše:
Tak slyslim to take poprve, ale je to pomerne logicke, nebot po poordu je daleko vyssi riziko vzniku trombozy a plicni embolie a kompresivni puncochy jsou doporucovany jako prevence…
No je fakt, ze ac jsem rizikova skupina, tak jsmep unsochy nemela nejak jsem si nedovedla predstavit, jak je na sebe soukamDaji nandat i kdyz je clovek naprosto v pohode, ale me zase preventivne pichali heparin…
a neni to kvuli event.cisari?
tasa píše:verveve píše:a neni to kvuli event.cisari?
No je fakt, ze ac jsem rizikova skupina, tak jsmep unsochy nemela nejak jsem si nedovedla predstavit, jak je na sebe soukamDaji nandat i kdyz je clovek naprosto v pohode, ale me zase preventivne pichali heparin…
Myslím, že ano. Mě je aspoň dali na seznam věcí, které si mám donést k plánovanému císaři z domova.
P.S. Jsem si teď vzpomněla na tu vtipnou scénku, kdy se mě na přípravě do těch punčoch snažila narvat PA, odhadem vážící půlku toho, co já.
![]()
ja mam nabeh na krcaky a mne kompresky dali pred tlacenim uz na koze, Ich erarne. Preventivne mi pred pichli nieco na riedenie krvi a potom este 2× pocas pobytu na 6nedeli. A mla som si kupit svoje vlastne a nosit pocas celeho 6nedelia
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.