Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Prosím o zkušenosti maminek které rodily v této porodnici děkuji ![]()
Ahoj založila nedávno diskusi Porod v Krči 2012,já se tam chystám rodit v únoru a taky mě zajímaly nějaké aktuální zkušenosti.Už se to tady docela rozrostlo,tak se můžeš taky přidat ![]()
Moje máma tam před 8 lety rodila brášku, a co si pamatuju, tak vše bez problémů, a spokojenost
Moc hezké prostředí ![]()
Díky
Už sem se dívala a je to tak 50% na 50%
My se chystáme rodit 6.12.2011 Tak doufám že to bude ok ![]()
Co vím, obecně jsou na celou nemocnici (nejen porodnici) velmi negativní ohlasy. Já osobně s nimi měla dvě zkušenosti, obě katastrofální. Přístup k akutnímu případu přeražení prstu, ze kterého mi stříkala krev…hodinu jsem čekala ve frontě, než mě na chíře vzali! ![]()
Druhá..krvácení ve 14tt v porodnici…tam jsem čekala hodinu a půl! Ozývala jsem se, ale dr byl an obědě! ![]()
Takže za mě…nikdy bych tam nešla!!! A ani nepůjdu.
A s 50/50 bych se teda nespokojila ![]()
a já tam rodila loni v říjnu a super přístup a všechno super takže za mě moc doporučuji
![]()
Já mám kolem sebe pět známých,které tady rodily a všechny si to tam taky moc chválili,tak doufám,že budu mít taky v únoru štěstí na personál.
Ahoj, já tam rodila tento rok v únoru a až na pár maličkostí bych porodnici doporučila. Rodila mě dr. Chromjaková a ta byla naprosto úžasná. Při šití jsem měla nohu na jejím rameni
A určitě bych doporučila si pak vzít nadstandard…
Ahoj, taky bych spíše doporučila, rodila jsem v lednu a myslím, že negativní ohlasy najdeš všude..
poradny jsou tam trošku hektický a většinou se dlouho čeká, nikdy na mě ale nikdo nebyl vyloženě nepříjemnej, jako medový vždycky nebyli, ale to já nějak nevyžaduju..jinak nastupovala jsem na vyvolání tři dny před porodem a byla jsem klasicky na oddělení šestinedělí- jídlo nic moc, určitě se najdou hezčí porodnice, ale gynekologické sestry byly skvělé, to samé PA, co mě rodila
dětské sestry už tak skvělé nejsou, ale to je spíš bráno obecně, najdou se tam skvělé a napřesdržku
péče byla v pořádku, jen pokoje a jídlo luxusní nejsou, ale to myslím není priorita
![]()
Dneska jsem se od kamarádky kupříkladu dozvěděla. Že u nich v porodnici se dělá běžně monitor na chodbě. Mamči tam leží a lidi kolem jejich holých bříšek chodí.. A to mi přišlo zvláštní, že v Thomayerce jsme v té místnosti byly dvě maminy na dvou monitorech najednou ![]()
Jen počkejte až nám vznikne ten úžasný zákon ohledně toho, co je standardní a co ne. Budeme na chodbě či na schodech standardně rodit automaticky… ![]()
pokymar píše:
Dneska jsem se od kamarádky kupříkladu dozvěděla. Že u nich v porodnici se dělá běžně monitor na chodbě. Mamči tam leží a lidi kolem jejich holých bříšek chodí.. A to mi přišlo zvláštní, že v Thomayerce jsme v té místnosti byly dvě maminy na dvou monitorech najednouJen počkejte až nám vznikne ten úžasný zákon ohledně toho, co je standardní a co ne. Budeme na chodbě či na schodech standardně rodit automaticky…
No to snad ne?
![]()
My byly na monitoru dokonce jednou i tři naráz a vůbec jsem to neřešila ![]()
Tak dneska jsem byla v nemocnici potřetí a poznala třetího doktora
Tímhle tempem se seznámím s celým osazenstvem nemocnice ![]()
Jo a zajímavá novinka. Všichni pořád něco vypráví o tvrdnutí břicha a já nic. No a dneska dle monitoru mám tvrdnutí břicha přímo excelentní - teda až na to, že o tom vůbec nevím. Máte někdo tuhle zkušenost?
nazdárek.
To je normální… já měla na monitoru kontrakce velké, jako bych měla rodit za 5 minut, a přitom jsem vůbec nic necítila
Sestřičky nechápaly ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.