Porod Thomayerova nemocnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
569
7.9.11 17:31

Porod Thomayerova nemocnice

Prosím o zkušenosti maminek které rodily v této porodnici děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
7.9.11 17:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.9.11 17:52

Mrkni se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.9.11 18:01

Ahoj založila nedávno diskusi Porod v Krči 2012,já se tam chystám rodit v únoru a taky mě zajímaly nějaké aktuální zkušenosti.Už se to tady docela rozrostlo,tak se můžeš taky přidat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.9.11 18:04

Moje máma tam před 8 lety rodila brášku, a co si pamatuju, tak vše bez problémů, a spokojenost :palec: Moc hezké prostředí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
7.9.11 18:34

Díky :-) :-) Už sem se dívala a je to tak 50% na 50% :roll: My se chystáme rodit 6.12.2011 Tak doufám že to bude ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.9.11 18:42

Co vím, obecně jsou na celou nemocnici (nejen porodnici) velmi negativní ohlasy. Já osobně s nimi měla dvě zkušenosti, obě katastrofální. Přístup k akutnímu případu přeražení prstu, ze kterého mi stříkala krev…hodinu jsem čekala ve frontě, než mě na chíře vzali! :pocitac:

Druhá..krvácení ve 14tt v porodnici…tam jsem čekala hodinu a půl! Ozývala jsem se, ale dr byl an obědě! :pocitac:

Takže za mě…nikdy bych tam nešla!!! A ani nepůjdu.

A s 50/50 bych se teda nespokojila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
7.9.11 19:03

a já tam rodila loni v říjnu a super přístup a všechno super takže za mě moc doporučuji :dance: :dance: :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
7.9.11 19:06

Já mám kolem sebe pět známých,které tady rodily a všechny si to tam taky moc chválili,tak doufám,že budu mít taky v únoru štěstí na personál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.9.11 19:45

Ahoj, já tam rodila tento rok v únoru a až na pár maličkostí bych porodnici doporučila. Rodila mě dr. Chromjaková a ta byla naprosto úžasná. Při šití jsem měla nohu na jejím rameni :lol: A určitě bych doporučila si pak vzít nadstandard…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
8.9.11 08:45

Ahoj, taky bych spíše doporučila, rodila jsem v lednu a myslím, že negativní ohlasy najdeš všude.. :wink: poradny jsou tam trošku hektický a většinou se dlouho čeká, nikdy na mě ale nikdo nebyl vyloženě nepříjemnej, jako medový vždycky nebyli, ale to já nějak nevyžaduju..jinak nastupovala jsem na vyvolání tři dny před porodem a byla jsem klasicky na oddělení šestinedělí- jídlo nic moc, určitě se najdou hezčí porodnice, ale gynekologické sestry byly skvělé, to samé PA, co mě rodila :wink: dětské sestry už tak skvělé nejsou, ale to je spíš bráno obecně, najdou se tam skvělé a napřesdržku :-P péče byla v pořádku, jen pokoje a jídlo luxusní nejsou, ale to myslím není priorita :think: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
pokymar
8.9.11 14:17

Dneska jsem se od kamarádky kupříkladu dozvěděla. Že u nich v porodnici se dělá běžně monitor na chodbě. Mamči tam leží a lidi kolem jejich holých bříšek chodí.. A to mi přišlo zvláštní, že v Thomayerce jsme v té místnosti byly dvě maminy na dvou monitorech najednou :lol:

Jen počkejte až nám vznikne ten úžasný zákon ohledně toho, co je standardní a co ne. Budeme na chodbě či na schodech standardně rodit automaticky… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
8671
8.9.11 15:50
pokymar píše:
Dneska jsem se od kamarádky kupříkladu dozvěděla. Že u nich v porodnici se dělá běžně monitor na chodbě. Mamči tam leží a lidi kolem jejich holých bříšek chodí.. A to mi přišlo zvláštní, že v Thomayerce jsme v té místnosti byly dvě maminy na dvou monitorech najednou :lol:Jen počkejte až nám vznikne ten úžasný zákon ohledně toho, co je standardní a co ne. Budeme na chodbě či na schodech standardně rodit automaticky… :pocitac:

No to snad ne? 8-o :lol:
My byly na monitoru dokonce jednou i tři naráz a vůbec jsem to neřešila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
13.9.11 12:10

Tak dneska jsem byla v nemocnici potřetí a poznala třetího doktora :) Tímhle tempem se seznámím s celým osazenstvem nemocnice :lol:

Jo a zajímavá novinka. Všichni pořád něco vypráví o tvrdnutí břicha a já nic. No a dneska dle monitoru mám tvrdnutí břicha přímo excelentní - teda až na to, že o tom vůbec nevím. Máte někdo tuhle zkušenost? 8-o nazdárek.

• Citovat
  • Upravit
8671
13.9.11 16:29

To je normální… já měla na monitoru kontrakce velké, jako bych měla rodit za 5 minut, a přitom jsem vůbec nic necítila :lol: Sestřičky nechápaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková