Komu je dítě podobné?

23
15.6.10 15:25

Komu je dítě podobné?

Ahoj holky. Zajímalo by mě, komu je vaše dítě podobné - říká se že syn je po matce, dcera po otci. Mám tříměsíčního chlapečka, ale zdá se mi spíš podobný tátovi - ale raději bych aby byl na mě :-) Vím že je ještě brzy a vše se může úplně změnit, ale stejně pořád na něj koukám a hledám nějaké podobné rysy - ale bohužel - VŮBEC NIC :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22026
15.6.10 15:31

Máme to přesně tak, jak píšeš - Marek po mně, Hela po tátovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21579
15.6.10 15:31

Klárka je víc na manžela, ale má moje oči a pusu…
a jinak já jsem třeba spíš podobná mamce a sestra taťkovi. takže s tou podobností holek a kluků bych to moc vážně nebrala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.6.10 15:32

Ahoj Zazie,
tak nejstarší dcera je věrná kopie svého táty :-D Fakt, sakumprásk :wink:
nejstarší syn je celý já :wink: (po porodu ale těžce připomínal mého dědečka - z taťkovy strany)
No a další tři jsou takový mišmaš, i když sledujeme, že se nám děti pravidelně střídají podobností do jednoho či druhého kolene :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.6.10 15:38

Fragol, ale dcerka má i něco z tebe, to mi nevymluvíš :-)

Jinak ségry holčina byla po narození celý táta a dneska (2 a čtvrt roku) vypadá jako ségra v jejím věku. A prý i jako já, protože je baculatá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
15.6.10 15:38

První dcera není podobná nikomu ( ani sousedovi :mrgreen: :mrgreen: ) zřejmě nějaká árijská mutace nás tmavých rodičů ..
A druhá dcera je podobná podle toho koho potkáme.. Někdo zahlásí : Celej tatínek , a někdo Nojo ona je maminky..A jak roste tak každý týden někomu jinému..

Ps. tajně si myslím, že mě, ale :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
15.6.10 15:39

souhlasím, když mi mojí klárku daly hned po narození na břicho já se na ní podívala a první co jsem si řekla je že se mi narodilo dvojče mýho manžela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
15.6.10 15:46

První dcera je na mě, druhá je vys*aná přes kopírák mého muže… :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.6.10 15:47

Kristy, kdybys viděla fotku manžela v roce a Věrky v roce, pochybovala bys, že ji má manžel se mnou :mrgreen: :lol:

Omluva za OT :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
15.6.10 15:50

Matýsek má (prý) moje oči a jinak je celý táta. Na tom se okolí více-méně shoduje. Berenika bude snad taky po tátovi…ale to se uvidí až za 5 týdnů :wink:

• Citovat
  • Upravit
IMI
2766
15.6.10 15:53

Prvni kluk je stejnej jako ja, podle fotek, mladsi zatim netusim, jsou si dost podobny, ale nemame zadny fotky, kde by byl tatinek jako mimco, takze tezko srovnavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
15.6.10 15:58

u nás je malá celý tchán, a jelikož je manžel po tchánovi tak asi spíš po manželovi, moje má prý oči. Ale strašně se to mění a občas někdo říká že je podobná mě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
15.6.10 15:59

Tak kdyz jsem poprve uvidela meho syna v naruci pritele,byla to jeho naprosta kopie :)
I ted je mu stale hodne podobny,je to proste cely on,ma hlavne jeho oci.
Je fakt,ze ted uz se zacina pomalu menit,ale stejne je mu porad dost podobny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
15.6.10 16:00

tak náš Daneček má obličej po mamince a tělíčko po tatínkovi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
15.6.10 16:00

Ahoj tak to můj syn je kopie tatínka,ale doslovně po mě nemá nic :-( vše po tatínkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová