Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Zajímalo by mě, komu je vaše dítě podobné - říká se že syn je po matce, dcera po otci. Mám tříměsíčního chlapečka, ale zdá se mi spíš podobný tátovi - ale raději bych aby byl na mě
Vím že je ještě brzy a vše se může úplně změnit, ale stejně pořád na něj koukám a hledám nějaké podobné rysy - ale bohužel - VŮBEC NIC ![]()
Máme to přesně tak, jak píšeš - Marek po mně, Hela po tátovi.
Klárka je víc na manžela, ale má moje oči a pusu…
a jinak já jsem třeba spíš podobná mamce a sestra taťkovi. takže s tou podobností holek a kluků bych to moc vážně nebrala ![]()
Ahoj Zazie,
tak nejstarší dcera je věrná kopie svého táty
Fakt, sakumprásk ![]()
nejstarší syn je celý já
(po porodu ale těžce připomínal mého dědečka - z taťkovy strany)
No a další tři jsou takový mišmaš, i když sledujeme, že se nám děti pravidelně střídají podobností do jednoho či druhého kolene ![]()
Fragol, ale dcerka má i něco z tebe, to mi nevymluvíš ![]()
Jinak ségry holčina byla po narození celý táta a dneska (2 a čtvrt roku) vypadá jako ségra v jejím věku. A prý i jako já, protože je baculatá ![]()
První dcera není podobná nikomu ( ani sousedovi
) zřejmě nějaká árijská mutace nás tmavých rodičů ..
A druhá dcera je podobná podle toho koho potkáme.. Někdo zahlásí : Celej tatínek , a někdo Nojo ona je maminky..A jak roste tak každý týden někomu jinému..
Ps. tajně si myslím, že mě, ale ![]()
souhlasím, když mi mojí klárku daly hned po narození na břicho já se na ní podívala a první co jsem si řekla je že se mi narodilo dvojče mýho manžela ![]()
První dcera je na mě, druhá je vys*aná přes kopírák mého muže…
.
Kristy, kdybys viděla fotku manžela v roce a Věrky v roce, pochybovala bys, že ji má manžel se mnou
![]()
Omluva za OT ![]()
Matýsek má (prý) moje oči a jinak je celý táta. Na tom se okolí více-méně shoduje. Berenika bude snad taky po tátovi…ale to se uvidí až za 5 týdnů ![]()
Prvni kluk je stejnej jako ja, podle fotek, mladsi zatim netusim, jsou si dost podobny, ale nemame zadny fotky, kde by byl tatinek jako mimco, takze tezko srovnavat.
u nás je malá celý tchán, a jelikož je manžel po tchánovi tak asi spíš po manželovi, moje má prý oči. Ale strašně se to mění a občas někdo říká že je podobná mě. ![]()
Tak kdyz jsem poprve uvidela meho syna v naruci pritele,byla to jeho naprosta kopie ![]()
I ted je mu stale hodne podobny,je to proste cely on,ma hlavne jeho oci.
Je fakt,ze ted uz se zacina pomalu menit,ale stejne je mu porad dost podobny.
tak náš Daneček má obličej po mamince a tělíčko po tatínkovi… ![]()
Ahoj tak to můj syn je kopie tatínka,ale doslovně po mě nemá nic
vše po tatínkovi