Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Silwinka87 píše:
Přesně tak..Ostuda, něco naprosto nepochopitelného
a to nevyloučil prezidentskou kandidaturu.Mohl si tam ještě rozložit bazének
Já se za taková hovada tak stydím, kdo to může proboha volit?
@Burj Chalifa píše:
a to nevyloučil prezidentskou kandidaturu.Mohl si tam ještě rozložit bazénekJá se za taková hovada tak stydím, kdo to může proboha volit?
To mi řekni?
Průřez českého národa..Člověk by blil nad těmito,,vzdělanými" státníky.. ![]()
@Silwinka87 píše:Škromach je buran. Dělá jen ostudu. Když si vezmu, že je senátor a senát má být radou moudrých…Češi jsou národem plebejců a plebs si volí. Každý národ má takové politiky, jako si zaslouží.
To mi řekni?Průřez českého národa..Člověk by blil nad těmito,,vzdělanými" státníky..
Ja jsem jeste nenasla odvahu ani na ten Terezin. Byla jsem tam jako dite v 10 letech a zanechalo to na me dost nesmazatelnou stopu. Celkove se me toto tema velmi dotyka.
K Skromachovi se snad ani vyjadrovat nebudu, to byl vzdycky od pohledu primitiv.
@Burj Chalifa píše: Škromach je buran. Dělá jen ostudu. Když si vezmu, že je senátor a senát má být radou moudrých…Češi jsou národem plebejců a plebs si volí. Každý národ má takové politiky, jako si zaslouží.
Amen
No ziram. Nad Skromachem. Ja nebyla ani v Terezine, ani v Osvetimi, zato jsem byla v jednom nemeckem malem mestecku, kde se provadeli eutanazie na nemeckem obyvatelstvu mentalne retardovanem, homosexualech, lesbach a jinych menecennych osobach. Byl to puvodne jen blazinec, byli jsme v prostorach, kde byla kremacni pec, vsude byli fotky tech zemrelych a mne z toho bylo tak zle, ze vyfotit bCh si nemohla z piety ani to misto, natoz fotit si v Osvetimi (!!!) selfie! Hnus, to me teda zvedlo zluc zas. ![]()
A jaky je rozdil fotit si selfie od fotek, kdy se tam nekdo necha vyfotit nekym druhym a nebo proste jen foti to prostredi? Jako snad ten priblbly usmev, to jo, ale jinak moc nechapu rozdil v danych zpusobech foceni.
@Pomka píše:
A jaky je rozdil fotit si selfie od fotek, kdy se tam nekdo necha vyfotit nekym druhym a nebo proste jen foti to prostredi? Jako snad ten priblbly usmev, to jo, ale jinak moc nechapu rozdil v danych zpusobech foceni.
Tak mě přijde celkově nepatřičné si takové místo fotit ![]()
@Silwinka87 píše:
Tak mě přijde celkově nepatřičné si takové místo fotit
No vsak. Narazim na to, ze klasicke foceni je pro vetsinu v poradku… ja v tom taky rozdil moc nevidim.
Pro me to rozdil je. Selfie ma vyznam ten, ze sdeluji ze jsem nekde, kde…je to cool, ja se citim cool nebo jsem udelal cool vec (vylezl na mrakodrap treba). A chci to nutne sdilet s ostatnimi.
Je to vul no.
@onajeblond Já tam byla-není to tak dávno. Fotit se může venku popř. někde vevnitř (řeknou nebo jsou tam cedule) bez blesku. Nesmí se tam kde jsou např. vlasy…V krematoriu se nesmí ani mluvit-tam řekli vše venku a jen mlčky prošli-je to jako památník.
Většinou se jezdí z Osvětimy i do Březinky-patří to k sobě.
Byla jsem i v Terezíně a tam to bylo pro mě emočně horší-nedala jsem to. Jestli je to tím že jsem byla napřed tam, viděla ty hoby dětí
![]()
Zážitky smutné ale bylo to ta a měl by si to projít každý člověk-když ne dobrovolně tak povině.
Jen popr. mě zarážely zájezdy pubošů a ti z toho měly legraci
![]()
Když už se tu probírá to selfi-nebudu hodnotit jestli je to slušné nebo ne-to je na rozumu každého člověka. Ale byla jsem v šoku když jsem byla v Lidicích ( a nejen tam)-kde je to vlastně památné místo a všude hovna od psů. A to přímo na památnících.
![]()
Taky mám doma psa-ale na takové místa ho neberu a když se někde vy…tak uklidím. Tyto lidi by se měli nad sebou zamyslet.
Já v Terezíně byla v deváté třídě na základce..Dlouho jsem to rozdýchávala, měla jsem dokonce několik dní noční můry, nicméně, exkurzi bych zařadila do osnov jako povinnou..
„Ti, kdo si nepamatují minulost, jsou odsouzeni k tomu ji opakovat.“
Zažila jsem v Osvětimi-Březince mladý italský pár, který strkal cca tříletého synka do pece, aby si ho tam vyfotili
Jen o málo níže na žebříčku absurdit byli mladíci, kteří se u popravčí zdi vzájemně fotili v pozici, kdy jeden se hlavou opíral o zeď, druhý mu na tu hlavu mířil rukou „jakopistolí“. Po tomhle bych se už fakt nedivila ničemu, chce se mi blejt, jen si na to vzpomenu.