Koncentrák Osvětim?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
11.4.16 21:30
@Silwinka87 píše:
Přesně tak..Ostuda, něco naprosto nepochopitelného :zed:

a to nevyloučil prezidentskou kandidaturu.Mohl si tam ještě rozložit bazének :poblion: Já se za taková hovada tak stydím, kdo to může proboha volit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.4.16 21:33
@Burj Chalifa píše:
a to nevyloučil prezidentskou kandidaturu.Mohl si tam ještě rozložit bazének :poblion: Já se za taková hovada tak stydím, kdo to může proboha volit?

To mi řekni? :zed: Průřez českého národa..Člověk by blil nad těmito,,vzdělanými" státníky.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
36504
11.4.16 21:36
@Silwinka87 píše:
To mi řekni? :zed: Průřez českého národa..Člověk by blil nad těmito,,vzdělanými" státníky.. :zed:
Škromach je buran. Dělá jen ostudu. Když si vezmu, že je senátor a senát má být radou moudrých…Češi jsou národem plebejců a plebs si volí. Každý národ má takové politiky, jako si zaslouží.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
11.4.16 21:40

Ja jsem jeste nenasla odvahu ani na ten Terezin. Byla jsem tam jako dite v 10 letech a zanechalo to na me dost nesmazatelnou stopu. Celkove se me toto tema velmi dotyka.
K Skromachovi se snad ani vyjadrovat nebudu, to byl vzdycky od pohledu primitiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.4.16 21:45
@Burj Chalifa píše: Škromach je buran. Dělá jen ostudu. Když si vezmu, že je senátor a senát má být radou moudrých…Češi jsou národem plebejců a plebs si volí. Každý národ má takové politiky, jako si zaslouží.

Amen

• Citovat
  • Upravit
28294
11.4.16 21:50

No ziram. Nad Skromachem. Ja nebyla ani v Terezine, ani v Osvetimi, zato jsem byla v jednom nemeckem malem mestecku, kde se provadeli eutanazie na nemeckem obyvatelstvu mentalne retardovanem, homosexualech, lesbach a jinych menecennych osobach. Byl to puvodne jen blazinec, byli jsme v prostorach, kde byla kremacni pec, vsude byli fotky tech zemrelych a mne z toho bylo tak zle, ze vyfotit bCh si nemohla z piety ani to misto, natoz fotit si v Osvetimi (!!!) selfie! Hnus, to me teda zvedlo zluc zas. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
11.4.16 21:57

A jaky je rozdil fotit si selfie od fotek, kdy se tam nekdo necha vyfotit nekym druhym a nebo proste jen foti to prostredi? Jako snad ten priblbly usmev, to jo, ale jinak moc nechapu rozdil v danych zpusobech foceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.4.16 22:05
@Pomka píše:
A jaky je rozdil fotit si selfie od fotek, kdy se tam nekdo necha vyfotit nekym druhym a nebo proste jen foti to prostredi? Jako snad ten priblbly usmev, to jo, ale jinak moc nechapu rozdil v danych zpusobech foceni.

Tak mě přijde celkově nepatřičné si takové místo fotit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7323
11.4.16 22:07
@Silwinka87 píše:
Tak mě přijde celkově nepatřičné si takové místo fotit :nevim:

No vsak. Narazim na to, ze klasicke foceni je pro vetsinu v poradku… ja v tom taky rozdil moc nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
11.4.16 22:16

Pro me to rozdil je. Selfie ma vyznam ten, ze sdeluji ze jsem nekde, kde…je to cool, ja se citim cool nebo jsem udelal cool vec (vylezl na mrakodrap treba). A chci to nutne sdilet s ostatnimi.

Je to vul no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
11.4.16 22:16

@onajeblond Já tam byla-není to tak dávno. Fotit se může venku popř. někde vevnitř (řeknou nebo jsou tam cedule) bez blesku. Nesmí se tam kde jsou např. vlasy…V krematoriu se nesmí ani mluvit-tam řekli vše venku a jen mlčky prošli-je to jako památník.
Většinou se jezdí z Osvětimy i do Březinky-patří to k sobě.
Byla jsem i v Terezíně a tam to bylo pro mě emočně horší-nedala jsem to. Jestli je to tím že jsem byla napřed tam, viděla ty hoby dětí :nevim: :(

Zážitky smutné ale bylo to ta a měl by si to projít každý člověk-když ne dobrovolně tak povině.
Jen popr. mě zarážely zájezdy pubošů a ti z toho měly legraci 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
11.4.16 22:20

Když už se tu probírá to selfi-nebudu hodnotit jestli je to slušné nebo ne-to je na rozumu každého člověka. Ale byla jsem v šoku když jsem byla v Lidicích ( a nejen tam)-kde je to vlastně památné místo a všude hovna od psů. A to přímo na památnících. :cert: :cert:
Taky mám doma psa-ale na takové místa ho neberu a když se někde vy…tak uklidím. Tyto lidi by se měli nad sebou zamyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.4.16 22:54

Já v Terezíně byla v deváté třídě na základce..Dlouho jsem to rozdýchávala, měla jsem dokonce několik dní noční můry, nicméně, exkurzi bych zařadila do osnov jako povinnou..

„Ti, kdo si nepamatují minulost, jsou odsouzeni k tomu ji opakovat.“

• Citovat
  • Upravit
6118
11.4.16 23:01

Zažila jsem v Osvětimi-Březince mladý italský pár, který strkal cca tříletého synka do pece, aby si ho tam vyfotili :poblion: :poblion: :poblion: Jen o málo níže na žebříčku absurdit byli mladíci, kteří se u popravčí zdi vzájemně fotili v pozici, kdy jeden se hlavou opíral o zeď, druhý mu na tu hlavu mířil rukou „jakopistolí“. Po tomhle bych se už fakt nedivila ničemu, chce se mi blejt, jen si na to vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
11.4.16 23:03

@SlečnaDahlia no a takovi lidi jsou proste debi*ove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí