Koncert

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15448
5.4.15 18:51

Tak 7 tisíc za U2 v Německu mě ani nepřekvapuje. S dcerou jedem do Vídně na One Direction a jeden lístek stojú 200 euro a to je to popík pro puberťačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.4.15 19:26

To já bych chtěla jet na festival, ale budu mít týden před porodem tak přemýšlím jestli mám jet nebo ne, uvidím jak se termín bude blížit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
5.4.15 19:29

@EvaFf Radši né…
Já se bála i když jsem byla jen v 12 tt.Bych se nevyvarovala alkoholu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
5.4.15 19:38
@ChDoll píše:
@EvaFf Radši né…
Já se bála i když jsem byla jen v 12 tt.Bych se nevyvarovala alkoholu… :oops:

To bych se nebala ohledně alkoholu, to bych se držěla :lol:,ale spíš hlasité hudby. fesťák je 8.8 a termín mám 19.8. je to rozdíl týden a něco..Ale teď se mi to povída ještě se můžu v pohodě hýbat ale týden před porodem to asi bude jiný :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
5.4.15 19:40

@EvaFf No to myslím že nevadí…Kolikrát jsem potkala ženskou s ohromným pupkem na fesťáku :mrgreen:.I když s pohybem už asi problém bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
5.4.15 19:43

@ivašot. No já vím že to v Německu není levný (jsem původně z Německa) jako malá jsem byla na Nirvaně v Mnichově a taky to nebylo zrovná levné… :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
5.4.15 19:55
@EvaFf píše:
To bych se nebala ohledně alkoholu, to bych se držěla :lol:,ale spíš hlasité hudby. fesťák je 8.8 a termín mám 19.8. je to rozdíl týden a něco..Ale teď se mi to povída ještě se můžu v pohodě hýbat ale týden před porodem to asi bude jiný :D :D

Nemusíš stát u podia, jsou i místa vhodnější pro těhotné :pankac:. Můžeš třeba i sedět, ne? Protože možná větší problém než hlasitá hudba budou ty davy lidí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
5.4.15 20:41

Mě mrzí červnový koncert Kabátů, ale do toho už fakt nejdu, aby to kluci náhodou nechtěli slyšet naživo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí