Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No pokud to není thrash metal nebo death metal, tak by to vadit nemělo (když nebudeš přímo u reprosoustavy).
Moje známá se asi před 15 lety zúčastnila, taky ve 4. měsíci těhotenství, koncertu Báry Basikové. No a vydržela tam asi 10 minut. Miminko začalo tak kopat, že prostě musela odejít…
Takže myslím, že děti už v tomto stádiu vývoje poznají, co jim škodí a co ne.
Myslím, že samotné zvuky jim nevadí tolik, jako tvoje nepříjemné pocity a obavy. Takže je dobře, že jsi odešla
.
Já byla cca v 7. měsíci na muzikálu a řekla bych, že malé se to dokonce líbilo
Jen se tam tak převalovala… ![]()
Pokud jsi z toho byla nervózní, myslím, že je dobře, že jsi odešla. ![]()
Ahoj, já byla v 15. týdnu celý víkend metalovém festivalu na Masters of Rock a přežily jsme to obě
Naštěstí to bylo pod širým nebem. Držela jsem se vzadu, nikde se nemačkala atd., ale strach jsem taky trochu měla …
Ahoj, chtěla jsem se jen zeptat jestli nevíte o nějakém rockovém koncertu v nejbližší době…(České kapely moc nemusím)
A jinak co posloucháte a na jakém koncertě byli a doporučujete?
Děkuji
@ChDoll
Otázka je, co si představuješ pod pojmem rocková kapela? Ze zahraničních mě napadá AC/DC, Rolling Stone, Guns N Roses, Led Zeppelin, Red hoti, Coldplay, U2…a ti tu myslím v dohledné době nebudou. ![]()
Podle mě je nejbližší rockový koncert zahraniční kapely Lynyrd Skynyrd 1.5. v Plzni.
@BAZÁREK ANGIE Jo, to co je uvedený výš poslouchám. A tu poslední neznám…
Mě by nevadilo kdyby to bylo v sousedních zemích… ![]()
@ChDoll
No tak U2 teď jedou turné
. To také můžu, ale cena lístků je tedy více než pěkná a koncert je tedy až v září v Berlíně.
@BAZÁREK ANGIE Aha, tak dík za typ.Cena může být jakákoliv. Jde o zážitek…
Za poslední koncert jsem dala za jeden lístek cca 2 litry… ![]()
@ChDoll
U2 začína na 7 tisících
,do němec zřejmě nepojedu, jelikož akcí tu bude pro mě dost a dost
. Kdyby byli u nás neváhala bych, ale tady se jich nedočkáme -nezaplatíme je.
@ChDoll
Jinak 8.5. jsou v Pardubicích Scorpions a 22.5. v Ostravě Def Leppard.
@BAZÁREK ANGIE Proč tak drahý?
To asi nedám za to bych měla dovolenou
. O Scorpions vím lítky už mám…
Ráda bych se zeptala, jestli ve 13. týdnu těhotenství může miminko nějak poškodit hlasitější hudební koncert. Jednoho jsem se zúčastnila a byla z toho tak nervózní, že jsem musela odejít. Máte s tím nějaké zkušenosti? Děkuji.