Kondom a kapičky lásky

Anonymní
11.2.22 15:00

Kondom a kapičky lásky

Dobrý den chci se zeptat jestli můžu otěhotnět z kapičky lásky. Kondom jsme měli, ale než jsme na to šli tak jsem ho musela postavit tak jsem ho chvíli dráždila a pak jsem šla pro kondom a on to udržoval takže se ta penis taky chytal..pak si dělal srandu že přes obal si „daval“ kondom. A viděla jsem jak je na tom průhledná tekutina takže kapičky lásky. Chci se zeptal jestli můžu otěhotnět když jsem měla ruce od těch kapičky a přítel to stejný a pak i na obale kondomu. Přítel kondom nasazoval a já se naslinila..prosím o radu děkuji. Je mi 16 a se sexem začínám. Budu brát prášky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4492
11.2.22 15:03

Tebe tyhle diskuze ještě baví? A tvrzení, že jsi tady poprvé si ušetři, styl psaní mluví za vše. Radši nesexuj, jestli to myslíš vážně a navštiv psychologa..
 @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.2.22 15:46
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat jestli můžu otěhotnět z kapičky lásky. Kondom jsme měli, ale než jsme na to šli tak jsem ho musela postavit tak jsem ho chvíli dráždila a pak jsem šla pro kondom a on to udržoval takže se ta penis taky chytal..pak si dělal srandu že přes obal si „daval“ kondom. A viděla jsem jak je na tom průhledná tekutina takže kapičky lásky. Chci se zeptal jestli můžu otěhotnět když jsem měla ruce od těch kapičky a přítel to stejný a pak i na obale kondomu. Přítel kondom nasazoval a já se naslinila..prosím o radu děkuji. Je mi 16 a se sexem začínám. Budu brát prášky.

Nesexuj. Radši studuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.22 19:15

@Russet jen se ptám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.22 19:16

@Paní.Norrisová nejsu tady poprvé, ale tuhle diskuzi jsem poprvé napsala..

• Citovat
  • Upravit
4492
11.2.22 20:03
@Anonymní píše:
@Paní.Norrisová nejsu tady poprvé, ale tuhle diskuzi jsem poprvé napsala..

Jasný, to zkoušej na někoho jiného. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.22 20:48

@Paní.Norrisová nevím proč mi nevěříte

• Citovat
  • Upravit
20846
11.2.22 21:36

Dobrý večer,
uživatelku jsem prověřila. Prohlédla jsem její založené diskuze i reakce v nich a z dostupných informací nic přímo nenasvědčuje tomu, že by se mělo jednat o trolla.

Hezký den
Terka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.22 23:50

@Paní.Norrisová nevím co je špatné na tom se zeptat..když nezkušená mladá holka neví :think: já se tu slušně zeptala.

• Citovat
  • Upravit
4492
12.2.22 07:00
@Anonymní píše:
@Paní.Norrisová nevím co je špatné na tom se zeptat..když nezkušená mladá holka neví :think: já se tu slušně zeptala.

Protože typ těchto diskuzi je tu podezřele často a úplně stejný styl psaní. Navíc pochybuju, že by jsi odpověď na dotaz nenašla už v předešlých diskuzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí