Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@adam janda píše:
Zdravím, minulý měsíc přesně 1.1 jsme měli s přítelkyní sex ( v ten den jí skončila menstruace)
a měli jsme kondom, jednu dobu jsme měli oba pocit jakoby tam ten kondom nebyl, protože to bylo příjemnější než jindy, přítelkyně se udělala, a slezla ze mě, ale tím jak se udělala tak kondom zůstal v ní, nebylo v něm Sperma, a byl lehce venku, nevím jak bych to popsal. Lehce trčel ven
Dneska to má dostat a jelikož PMS a těhotenství má stejné příznaky tak mám docela strach.
Podbříšek jí bolí, břicho jí bolí. A nejvíce na pravé straně v podbříšku, ale tam to bolí nejvíce těhotné ženy.
No a jelikož moje mysl apod. Chci se zeptat jestli se nic nestalo. Jestli třeba nebude mít jen opožděné?
S takovým debi..m jak seš ty, nikdo otěhotnět nemůže, byť v klidu.
@Lena69 Hah
díky vážím si vašeho názoru, ale na to jestli jsem nebo nejsem jsem se vás neptal.
Ale očividně vy jste když máte potřebu tohle psát ![]()
@adam janda píše:
@Lena69 Hahdíky vážím si vašeho názoru, ale na to jestli jsem nebo nejsem jsem se vás neptal.
Ale očividně vy jste když máte potřebu tohle psát
Kondom naruby to jde nasadit? A naruby se píše dohromady.
Pak zjistíš že jsi vymyslel blbost, tak byla jen špička naopak…
A teď: měli jsme kondom, jednu dobu jsme měli oba pocit jakoby tam ten kondom nebyl, protože to bylo příjemnější než jindy, přítelkyně se udělala, a slezla ze mě, ale tím jak se udělala tak kondom zůstal v ní.
![]()
Nejhorší jsou případy, a že jich je opravdu hodně, kdy je penis zralejší než mozek. A některým to tak zůstane až do rakve ![]()
Zdaravím, píšu momentálně z přítele účtu, a chci se zeptat.
Nejspíš sem to dostala, ale nechci být štastná předem.. měnila jsem antikoncepci “ na Sirmya” a teď to byl první měsíc užívaní.
no a po 9ti dnech se do mě udělal můj přítel, a nic jsme neřešili jelikož to bylo furt při mé staré antině “ ale potom sem četla že mám bohužel dost velkou šanci na těhotenství” udělal sem do mně přesněji “v dny ovulace”
a dneska sem to dostala, ale mám až zítra.
a mám tmavě červenou “menstruaci” a bolí mě strašně podbříšek, a + pochybují že to budě špinění jelikož to teče hodně. tak se radši zeptam vás <3 jelikož kdybych si udělala test.. nic mi neukáže
@Betty MacDonald tohle bylo omylem, já to napsala jako “komentář”
@adam janda píše: Více
A ty jsi ta s tím sundaným kondomem, nebo jiná? ![]()