Kondom se sundal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
484
25.1.23 15:44
@adam janda píše:
Zdravím, minulý měsíc přesně 1.1 jsme měli s přítelkyní sex ( v ten den jí skončila menstruace)
a měli jsme kondom, jednu dobu jsme měli oba pocit jakoby tam ten kondom nebyl, protože to bylo příjemnější než jindy, přítelkyně se udělala, a slezla ze mě, ale tím jak se udělala tak kondom zůstal v ní, nebylo v něm Sperma, a byl lehce venku, nevím jak bych to popsal. Lehce trčel ven
Dneska to má dostat a jelikož PMS a těhotenství má stejné příznaky tak mám docela strach.
Podbříšek jí bolí, břicho jí bolí. A nejvíce na pravé straně v podbříšku, ale tam to bolí nejvíce těhotné ženy.
No a jelikož moje mysl apod. Chci se zeptat jestli se nic nestalo. Jestli třeba nebude mít jen opožděné? :,(

S takovým debi..m jak seš ty, nikdo otěhotnět nemůže, byť v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.1.23 19:09

@Lena69 Hah :) díky vážím si vašeho názoru, ale na to jestli jsem nebo nejsem jsem se vás neptal.
Ale očividně vy jste když máte potřebu tohle psát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
25.1.23 19:32
@adam janda píše:
@Lena69 Hah :) díky vážím si vašeho názoru, ale na to jestli jsem nebo nejsem jsem se vás neptal.
Ale očividně vy jste když máte potřebu tohle psát :)

Kondom naruby to jde nasadit? A naruby se píše dohromady.
Pak zjistíš že jsi vymyslel blbost, tak byla jen špička naopak…
A teď: měli jsme kondom, jednu dobu jsme měli oba pocit jakoby tam ten kondom nebyl, protože to bylo příjemnější než jindy, přítelkyně se udělala, a slezla ze mě, ale tím jak se udělala tak kondom zůstal v ní. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42427
25.1.23 19:50

Nejhorší jsou případy, a že jich je opravdu hodně, kdy je penis zralejší než mozek. A některým to tak zůstane až do rakve 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.11.24 13:08

Tehotenství

Zdaravím, píšu momentálně z přítele účtu, a chci se zeptat.

Nejspíš sem to dostala, ale nechci být štastná předem.. měnila jsem antikoncepci “ na Sirmya” a teď to byl první měsíc užívaní.
no a po 9ti dnech se do mě udělal můj přítel, a nic jsme neřešili jelikož to bylo furt při mé staré antině “ ale potom sem četla že mám bohužel dost velkou šanci na těhotenství” udělal sem do mně přesněji “v dny ovulace”
a dneska sem to dostala, ale mám až zítra.

a mám tmavě červenou “menstruaci” a bolí mě strašně podbříšek, a + pochybují že to budě špinění jelikož to teče hodně. tak se radši zeptam vás <3 jelikož kdybych si udělala test.. nic mi neukáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42427
9.11.24 13:56
@adam janda píše: Více

Tobě jedna diskuze nestačí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.11.24 15:01