Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, minulý měsíc přesně 1.1 jsme měli s přítelkyní sex ( v ten den jí skončila menstruace)
a měli jsme kondom, jednu dobu jsme měli oba pocit jakoby tam ten kondom nebyl, protože to bylo příjemnější než jindy, přítelkyně se udělala, a slezla ze mě, ale tím jak se udělala tak kondom zůstal v ní, nebylo v něm Sperma, a byl lehce venku, nevím jak bych to popsal. Lehce trčel ven
Dneska to má dostat a jelikož PMS a těhotenství má stejné příznaky tak mám docela strach.
Podbříšek jí bolí, břicho jí bolí. A nejvíce na pravé straně v podbříšku, ale tam to bolí nejvíce těhotné ženy.
No a jelikož moje mysl apod. Chci se zeptat jestli se nic nestalo. Jestli třeba nebude mít jen opožděné? ![]()
@Fee-bee jakou tohle sakra má souvislost s mým vyučováním? Člověk se tady chce na něco zeptat a vy odpovíte takhle
@adam janda hoši, tohle mas resit po soulozi hned a ne ted. Maximalne si misto skoly najdes praci, abys uzivil mimco no, se tak moc nedeje ne ![]()
Btw, kdyz ctu tvoje diskuze, asi bys nemel spis soulozit vubec nebo te brzo odvezou do blazince. ![]()
@DandátkoP ale já se neudělal, ale prostě mám strach z toho že se do ní mohl dostat preejakulát
@adam janda hele, resil si podobnej pruser i v prosinci. Kdyz se tak bojis, tak pouzivejte ochrany dve. Vis co se rika, staci kapka a si tatka.
tak se ted modli a priste se z toho pouc.
@DandátkoP dvě ochrany?😅 to je větší šance než když je 1.
Ale já jakoby mám strach, ale zároveň věřím tomu že to dostane, a věřím tomu že za to muže stres, onemocnění nebo tak podobně, ale v té hlavně mám tolik kravin že by se z toho jeden mohl posr-t ![]()
Nehody se stávají, proto existuje pilulka PO (Postinor atd.), pro případ, že to ulítne tam, kam nemá (sesmeknutý kondom atd.). Musí se užít co nejdřív po styku, max. 48h. Je to tedy šílený hormonální drasťák, takže rozhodně ne běžná antikoncepce, ale opravdu jen pro případ nejkrajnější nouze.
To jste zřejmě nepoužili, takže teď můžeš jen čekat, jestli to partnerka dostane. Pokud má dnes termín menstruace, může zkusit těhotenský test s citlivostí 10. Zpoždění ale může přijít i z důvodu stresu, nemoci, posunutí ovulace atd., možností je víc než dost.
@adam janda nemyslim dva kondomy, ale kondom plus jeste dalsi ochranu, chapes? Aby kdyz se neco stane s jednou, byla i ta druha. ![]()
@Sunlight515 ale já se neudělal, a přítelkyně měla poslední den kdy jí skončily menstruace, a Ten kondom se sundal když slízala ze me, ale hnedka jsme si toho všimli a dali jsme nový
Mne se v -nácti stalo to stejný. Těhotná jsem z toho nebyla. Ale to samozřejmě neznamená, že u vás to bude stejný. Ta šance je velmi malá, ale ne nulová. Nicméně spíš bude mít zpoždění ze stresu… popřemýšlejte o jiné nebo dvojité ochraně.
@Midaku @Sunlight515 ale já se neudělal, a přítelkyně měla poslední den kdy jí skončily menstruace, a Ten kondom se sundal když slízala ze me, ale hnedka jsme si toho všimli a dali jsme nový
Stalo se nám 2×, sperma pokaždé zůstalo v kondomu. Zásada je, že při vytahování penisu z pochvy se kondom musí přidržet u kořene penisu, jinak tam může zůstat. A jestli máš v průběhu styku pocit, že kondom nesedí, tak to máš urychleně zkontrolovat.
Nemyslím si, že je přítelkyně těhotná.