Kondylomata - dá se vyléčit?

Anonymní
29.8.19 09:59

Kondylomata ma nekdo prosim?

Ahojky, mate prosim nekdo kondylomata? Da se toho zbavit? Vim, ze v tele zustava naporad.Me to bylo zjistene v pondeli a i ten den vypalene. Nemam k tomu moc informaci. Zajimalo by me, jestli se to da na par let uspat? Nechapu kde jsem to chytla…mam 13 let staleho partnera. Nevim jak je to s pohlavnim stykem, jestli muzeme normalne bez ochrany, kdyz nemam zadne bradavice? Jsem z toho hotova, protoze mam dalsich x nemoci. A taky se bojim, ze to chytne syn :( Dekuji ta zkusenosti ci rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.8.19 10:10

Mě se udělal jeden vyrůstek, ten mi mudr odstranila a pak jsem měla asi rok klid, pak se mi udělal zase jeden a zase mi ho hned odstranili a od té doby naštěstí nic. :) Mě tím pravděpodobně nakazil bývalý manžel. V době kdy se mi udělali jsem neměla partnera, tak jak se sexem to nevím, ale se současným manželem spíme bez ochrany a on nikdy žádné problémy neměl. Mám pocit že to trochu souvisí i s imunitou, když je nějak oslabená tak se to může projevit i po letech, ten vir už v těle je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.19 10:11

Ahojky, taky jsem je pár let zpátky měla, i přesto, že jsem v té době měla už pár let stálého přítele, ale je pravda, že jsem v té době měla zároveň hodně stresu, nevím zda to mohlo tomu propuknutí nějak pomoci?! Každopádně já si to vypálit nenechala, já zvolila tu metodu krému, kterým jsem si to mazala, dokud to nezmizelo. No a od té doby, a to už je cca 5 let, mám klid, a už se mi to znovu neobjevilo. Partnera mám stále toho stejného pořád. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.19 10:35

Měla jsem je jednou asi před deseti lety. Zatím se nevrátily (ťuk ťuk). Doktorka mi je potřela podofylinovou tinkturou a pak jsem matala Aldarou. A dobrý, zmizely rychle.
Ale partnera bych si teda být tebou trochu proklepla. Na nějaký přenos z ručníku nebo záchodového prkénka dvakrát nevěřím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.19 10:46

Zkusenost nemam, nastesti, ale resil to kamarad, doktor. Bude se to vracet porad dokola, u zeny s timto onemocnenim se doporucuje v tehotensrvi cisar.
A jinak je to pohlavne prenosna nemoc, takze bych znejistela a podezirala partnera, ze mi zahnul, pokud Ty jsi byla 13 let verna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.19 10:48

A pokud jste spolu spali, mohla jsi ho uz nakazit taky (pokud teda nenakazil on Tebe, coz je pravdepodobne).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.19 10:48

Moc dekuji holky…jsem o dost klidnejsi:)Snad mi to taky da na par let pokoj :* Je to neco jako opar ze? Spatna imunita a hned je na svete…a na ty prave taky trpim. A zjistil Vam to pouhym okem, nebo z krve? Me se jen podivala a rekla…puvodne jsem myslela, ze to je opar

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.19 10:54

Kondylomata způsobuje HPV Virus, který můžeš léta nosit v těle a propukne při snížené imunitě. U mě to bylo v těhotenství, udělala se mi kolem konečníku a několik i vepředu, odstraňovali mi je chirurgicky při CS. Od té doby mám klid, druhé těhotenství bez problémů. Vracet se můžou, ode mě se, bohužel, nakazil manžel. Ta větší mu odstranili ambulantně, měl je jakoby v podbřišku a na malinké dostal mastičku. Zmizela mu všechna. Ale těžko říct, zda pomohla mast, můj gynekolog je toho názoru, že je to jako u každých jiných bradavic, pokud se odstraní ta první,, mateřská ", tak zmizí i ty ostatní. Já si je přenesla od jedné malinké na stydkém pysku při holení až k tomu konečníku, kde se mu vytvořily velké shluky. Po odstranění jsem to léčila dva měsíce, než se to pořádně zhojilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.19 10:55
@Anonymní píše:
Moc dekuji holky…jsem o dost klidnejsi:)Snad mi to taky da na par let pokoj :* Je to neco jako opar ze? Spatna imunita a hned je na svete…a na ty prave taky trpim. A zjistil Vam to pouhym okem, nebo z krve? Me se jen podivala a rekla…puvodne jsem myslela, ze to je opar

Genitální opar také způsobuje HPV virus, jen jiného typu, než kondylomata.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.19 11:00

Ja na ty opary trpim jen na puse ci brade…tam dole jsem ho nikdy nemela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení