Koně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1055
21.1.18 15:38

@Horse.Lady
Taktéž se přidávám k omluvě, že jsem si tě dovolila odkázat na „specializovanější“ fóra.

A s tím krmením… To je nějaký český folklór krmit vše, co je za plotem. Bývalý sousedi se takhle zbavovali zbytků po každém obědě a já musela zavírat psy, aby je nepřiotrávili. Pak nám začali věšet igelitky se zbytky na bránu a smrdělo to tam někdy i půl dne, než jsem přišla z práce. Po osobní domluvě se urazili, že jsou naši psy vychrtlí, tak asi nemáme na jídlo (40kg kříženec německého ovčáka vychrtlý není a 15kg kříženec vipeta bude vychtlý furt, protože má takové geny) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Horse.Lady
21.1.18 15:43
@Vlaďka 83 píše:
@Horse.Lady
Taktéž se přidávám k omluvě, že jsem si tě dovolila odkázat na „specializovanější“ fóra.A s tím krmením… To je nějaký český folklór krmit vše, co je za plotem. Bývalý sousedi se takhle zbavovali zbytků po každém obědě a já musela zavírat psy, aby je nepřiotrávili. Pak nám začali věšet igelitky se zbytky na bránu a smrdělo to tam někdy i půl dne, než jsem přišla z práce. Po osobní domluvě se urazili, že jsou naši psy vychrtlí, tak asi nemáme na jídlo (40kg kříženec německého ovčáka vychrtlý není a 15kg kříženec vipeta bude vychtlý furt, protože má takové geny) :cert:

to je hrozné tohlensto :pocitac: i kdyby byli hubení tak nikdo nikdy neví proč - mžou mít zdravotní problémy, nemoc a tímhle hnusným jídlem je zabíjí. a blbci to nepochopí :nevim: mám starou kobylku ČT (23 let, ale celý život dost týraná) a tlustýho haflinga - než kobča přibrala tak furt keci jak ji týrám (odkoupila jsem ji jako vychrtlou trosku před odjezdem na jatka) a museli i přes cedulky zákazů házet pečivo atd- což mělo za následek další hubnutí. Teď už jsme hezcí, ale já jse neoblíbená u sousedů :-D (Ti normální mě ale mají rádi :-D ) doufám, že jsou pejsci v pořádku :hug:

• Citovat
  • Upravit
1055
21.1.18 15:57

@Horse.Lady
Pejsci jsou v klidu - sousedi se neštěstí odstěhovali. Bohužel ty celou vesnici přestěhovat nemůžeš. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7902
21.1.18 16:22
@Horse.Lady píše:
Koňská fóra jsou bohužel velmi často plná „rádoby koňáků“, kteří o tom ví kulový, a nebo vyřvávají daruji koně, dám koně do pronájmu, nebo malé holčičky co už snad zkrotily celý koňský svět. Na to nervy nemám, a tady jsou přece jen většinou už trošku rozumější žensky :-) Mně totiž stačí když vidím ty smrady co mi vlezou na pozemek a dovolí si mi sednou na koně, nebo jim házet čerstvý pečivo nebo mně vytrhávat seno :cert: to bych vraždila už - a ti blbý rodiče to podporují, to by mě čerti vzali. takže bych už radši šla uplně bokem a měla koně u sebe u domu a měla klid :)

no jo no… :-( blbě se v dnešní době hledá internetová komunita, která není plná trollů nebo blbů. A když taková náhodou je, tak tam všichni chtějí být…a pak je zas plná trollů a blbů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.2.18 18:10

Ahoj. Využij prostoru a rozděl výběh na dva. Spásou jednu polovinu dáš do druhý půlky. Zatímco v té první zase doroste čerstvá tráva. Tim pádem spásou celej pozemek a část hnoje podpoří růst nové trávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný