Konec RD, kdy nastoupit do práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Konec RD, kdy nastoupit do práce?
Zdravím všechny. Prosím o radu. Rodičovskou dovolenou jsem u zaměstnavatele nahlásila do 3 let věku dítěte, rodičovský příspěvek mám také tříletý. Dítko bude mít 3 roky 26.11. a já netuším který den nastoupit do práce, resp. rovnou na neschopenku, mám rizikové těhu. Je to přesně v den těch třetích narozenin, tedy 26.11. nebo o den později? Pokaždé čtu něco jiného, tak nevím, ale musím si nechat napsat neschopenku, doktor tomu nerozumí a já bych to nerada o ten den prošvihla, aby pak nebyl problém s nemocenskou a následně PPM. Díky předem za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
od 27.11., pokud je to tedy pracovní den, protože rodičovskou dovolenou máš do 26.11.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky
dovolena ti konci 26.11 o pulnoci, cili od 27 bud do prace a nebo v tvem pripade neschopenku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, dovolenou máš do tří let věku dítě, dítě je dosáhne 26., pracuješ od 27.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, jak psaly holky výše. Nástup je od 27.. Já to měla však podobně jako ty. Julka měla narozeniny 15.7., já si se zaměstnavatelem dohodla neplacené volno do konce prázdnin a pak že nastoupím. Byla jsem už v té době těhotná, ale chtěla jsem ještě nastoupit aspoň na necelé 3 měsíce do práce. Jenže jsem nakonec skončila na rizikovém, takže jsem se v práci dohodla, že prodloužím neplacené volno a pracovat budu pro firmu do mateřské externě jako po celou RD s Julkou (to bylo však přes ŽL). Pak jsem tedy šla rovnou na mateřskou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit