Konec RD, kdy nastoupit do práce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
pel
4861
5.11.09 09:24

Konec RD, kdy nastoupit do práce?

Zdravím všechny. Prosím o radu. Rodičovskou dovolenou jsem u zaměstnavatele nahlásila do 3 let věku dítěte, rodičovský příspěvek mám také tříletý. Dítko bude mít 3 roky 26.11. a já netuším který den nastoupit do práce, resp. rovnou na neschopenku, mám rizikové těhu. Je to přesně v den těch třetích narozenin, tedy 26.11. nebo o den později? Pokaždé čtu něco jiného, tak nevím, ale musím si nechat napsat neschopenku, doktor tomu nerozumí a já bych to nerada o ten den prošvihla, aby pak nebyl problém s nemocenskou a následně PPM. Díky předem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101503
5.11.09 09:35

od 27.11., pokud je to tedy pracovní den, protože rodičovskou dovolenou máš do 26.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
5.11.09 10:14

ahojky

dovolena ti konci 26.11 o pulnoci, cili od 27 bud do prace a nebo v tvem pripade neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
5.11.09 10:24

Ano, dovolenou máš do tří let věku dítě, dítě je dosáhne 26., pracuješ od 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
5.11.09 11:17

Ano, jak psaly holky výše. Nástup je od 27.. Já to měla však podobně jako ty. Julka měla narozeniny 15.7., já si se zaměstnavatelem dohodla neplacené volno do konce prázdnin a pak že nastoupím. Byla jsem už v té době těhotná, ale chtěla jsem ještě nastoupit aspoň na necelé 3 měsíce do práce. Jenže jsem nakonec skončila na rizikovém, takže jsem se v práci dohodla, že prodloužím neplacené volno a pracovat budu pro firmu do mateřské externě jako po celou RD s Julkou (to bylo však přes ŽL). Pak jsem tedy šla rovnou na mateřskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat