Konflikt v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8302
8.10.23 07:38
@matkabagristy píše:
Jednoduche pravidlo. Kdyz mi v praci nekdo rekne, ze by se to nemelo sirit dal, nesirim dal. Kdyz se me nekdo zepta, o cem jsme mluvili, reknu, ze je to jedno, nebo ze dotycny si nepreje, aby se to roztroubilo a konec. Lidi se mi s duverou sveruji. A ja vim, komu muzu rict duverne informace ja.

Mně se taky svěřují, protože ví, že to nikde nepouštím. To samé já, vím, kolika lidem věřit můžu a komu ne.
Zakladatelka je poučená do budoucna. Každý si na to musí přijít časem. Za mlada jsem byla důvěřivá a taky jsem narazila. Nevadí no :nevim: život jde dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
8.10.23 21:26

A co jsi tedy prozradila, to musi byt neco hodne velkeho a soukromeho kdyz mas strach, ze by te to stalo praci. Protoze jen to, ze kolegyne prijdou za sefem s tim, ze jedna z kolegyn pomlouva, to prece neni duvod k vypovedi. Kdyz mas takovy strach tak to otoc a jdi za sefem sama. Ze tam nejsou dobre vztahy, ze si vzdy najdou jednu obet kterou pomlouvaji atd a momentalne jsi to ty castecne i tvoji vinou. A ze nevis jak ty vztahy napravit. At si nejak poradi s tim, jako zamestnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat