Konflikt v práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9335
7.10.23 12:23
@Anonymní píše:
Je to práce o kterou jsem usilovala několik let.. Mám malé dítě, práce je v místě bydliště s perfektní pracovní dobou a platem a navíc mě baví.. Jsem ochotná udělat okolo sebe bublinu a věnovat se POUZE práci.. Jenže to teď úplně nejde a to řeším.. Ještě prosím otázka.. Z tvého úhlu pohledu vidíš největšího viníka v čem?

Je to takové nejasné. Proč je kámen úrazu, žes kolegyním řekla její úhel pohledu? To by teoreticky mělo zastavit konflikty a usmířit znesvářené strany. Obě. A kolegyně - kamarádka by ti měla poděkovat. Pokud jste tam teda příčetnej kolektiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.23 12:23
@Zeoli píše:
Dej tomu čas. Všechno se ti teď jeví v úplně jiném světle, než to bude třeba za půl roku. Určitě nikam neodcházej. Tohle bys stejně tak měla i v dalších prací.

Díky… :hug: to jsem asi potřebovala slyšet :srdce:

• Citovat
  • Upravit
423
7.10.23 12:27
@Anonymní píše:
To nemám :lol: Jasně, že to zní blbě.. Ale spíš se bojím, čeho jsou schopné.. Aby si věci nepřibarvovaly a nekritizovaly u vedení třeba i mou práci.. Vim, že občas nějakou chybu udělám, ale vždy jí napravím.. Jako každá z nich..
Ale díky moc za konstruktivní nazor.. :hug: jsem z toho psychicky úplně v pr… :?

Hele s tou první neoblíbenou nic podobného nedělaly, ne? Dál to bude z jejich pohledu stejné, jen ty jsi na jejím místě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8479
7.10.23 12:27

Už se v tom nevrtej, neřeš je a nic už neříkej. Věnuj se jen své práci; časem to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
7.10.23 12:33

Hele vášně v kurníku se časem postupně přelévaji, na nikom nakonec nezůstane nit suchá, věř, že vím, o čem píšu.
Obrň se trpělivostí, nevrtej už do ničeho, pouč se a počkej, až se to přežene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.23 12:34
@medvidka píše:
Tak podle mě jedině tak, že se přestaneš vrtat ve vztazích, zatahovat do toho vedení a začneš pracovat a hledět si svého. Když vedení uvidí že svou práci vykonáváš dobře, tak jsi z obliga.

Nikde jsem neřekla, že do toho zatahujo vedení.. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.23 12:37
@Takyjedna píše:
Je to takové nejasné. Proč je kámen úrazu, žes kolegyním řekla její úhel pohledu? To by teoreticky mělo zastavit konflikty a usmířit znesvářené strany. Obě. A kolegyně - kamarádka by ti měla poděkovat. Pokud jste tam teda příčetnej kolektiv.

Tak já být na jejím místě, tak bych brala jako zradu to, že jsem to vůbec pustila dál.. Ale ona není ten hlavní problém.. Přijde mi s tím smířená… Pokud jí teda nenakecaly něco dalšího, co se nestalo.. Má důvod mi teď nevěřit..

• Citovat
  • Upravit
3800
7.10.23 12:37
@medvidka píše:
Bože chraň, ať nikdy nezažiju v práci takovou slepičárnu. Chování na úrovni ZŠ.

Přesně tak. Asi tam nemají, co dělat. Chtělo by to, aby si vedení udělalo personální audit a některé propustilo. Těm zbylým přidalo práci, aby neměly by čas drbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
7.10.23 12:48
@Anonymní píše:
Tak já být na jejím místě, tak bych brala jako zradu to, že jsem to vůbec pustila dál.. Ale ona není ten hlavní problém.. Přijde mi s tím smířená… Pokud jí teda nenakecaly něco dalšího, co se nestalo.. Má důvod mi teď nevěřit..

Hele, já ne :nevim: To jako u vás v práci třídní hvězda řekne názor a dvorní dámy se musí přizpůsobit a myslet si to samé? Jinak by si to s kolektivem rozházely? Já si to nějak neumím představit. Že by jí mohlo nějak uškodit, když někdo interpretuje její úhel pohledu. Škoda, že nemůžeš napsat, o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.23 12:52
@Takyjedna píše:
Hele, já ne :nevim: To jako u vás v práci třídní hvězda řekne názor a dvorní dámy se musí přizpůsobit a myslet si to samé? Jinak by si to s kolektivem rozházely? Já si to nějak neumím představit. Že by jí mohlo nějak uškodit, když někdo interpretuje její úhel pohledu. Škoda, že nemůžeš napsat, o co jde.

To nemůžu, ake když je to negativní ve smyslu k ostatním kolegyním, tak jí to přece uškodí..

• Citovat
  • Upravit
2003
7.10.23 13:08
@Anonymní píše:
Nikde jsem neřekla, že do toho zatahujo vedení.. ;)

Vymýšlíš, jak se před vedením obhájit a dokázat že nejsi ta nejhorší - tudíž ho do toho zatahuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.23 13:11
@medvidka píše:
Vymýšlíš, jak se před vedením obhájit a dokázat že nejsi ta nejhorší - tudíž ho do toho zatahuješ.

Ne, já jsem mluvila o tom, kdyby oni šli za vedením a já musela nějak reagovat.

• Citovat
  • Upravit
5130
7.10.23 13:32

Tak v kolektivu, kde kazdy kazdeho pomlouva, bych fakt nic neresila. Nehledala bych viniky, kamarady, duveru mezi kolegy ani zradce. Hledela bych si sve prace, s kolegy resila jen nejnutnejsi a hotovo. Fakt bych si nedelala iluze, ze kdyz se mnou/prede mnou pomlouvaji ostatni, ze za mymi zady nepomlouvaji mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
7.10.23 13:36

A tohle je důvod, proč se v práci s lidmi vybavuju co nejmíň a říkám jim o sobě co nejmíň. Kamarádky si člověk musí najít mimo práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
7.10.23 13:49

Nevim proč me cteni napadlo to přirovnání se slapnutim do hov.na…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat