Konizace a zotavení

Anonymní
23.1.23 19:41

Konizace a zotavení

Zdravím všechny,
jsem po zákroku konizace čípku.. Chtěla jsem se zeptat, kdo byl taky po konizaci, jestli hojení nechal tak nějak na přírodě samotný a nebo něco používal? Četla jsem různé rady ve formě zaváděcích čípku. Tak jestli to opravdu pomůže nebo abych si tím spíš třeba neublížila.
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3507
23.1.23 19:48

U me uz je to skoro 20 let zpatky, ale rozhodne jsem to nechala ciste na prirode, ani jsem neuvazovala, ze bych si neco zavadela, kdyz jsem tam mela vlastne cerstvou ranu… Maximalne bych zvazovala neco jako Wobenzym nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
23.1.23 20:56

Nijak jsem to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2456
24.1.23 10:13

Také jsem čerstvě po zákroku, ptala jsem se sestřiček i doktoru a všichni jsou pro samovolné zhojení. Tak to tak i nechávám a nic jsem nenasadila. Jinak jsem první den měla růžový výtok, pak už nic. Teď mám nejspíš ovulaci a už ani nic narůžovělého ze mě nejde. Mělo by dojít k odloupnutí strupu, tak jsem zvědavá. Máš to taky v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.23 11:12

Díky moc všem, nechám to tedy na přírodě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.23 11:13
@Lotyyy píše:
Také jsem čerstvě po zákroku, ptala jsem se sestřiček i doktoru a všichni jsou pro samovolné zhojení. Tak to tak i nechávám a nic jsem nenasadila. Jinak jsem první den měla růžový výtok, pak už nic. Teď mám nejspíš ovulaci a už ani nic narůžovělého ze mě nejde. Mělo by dojít k odloupnutí strupu, tak jsem zvědavá. Máš to taky v pohodě?

Mě to dělali včera ve 4 hodiny odpoledne, takže nejsem ještě ani 24 hodin po zákroku. No celou dobu spinim, takovou spíš hnedsi krev. Ale doktor me říkal, ze pár dní špinit můžu.

• Citovat
  • Upravit
2
31.10.24 18:36

Holky prvni den po konizaci je normalni zvysena teplota? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.24 01:34

I @Kizekova To upřímně netuším teda :think: kdyby to nějak trvalo, poptala bych se doktora. Třeba to s tím ani nemusí souviset a může to být nějaká viroza?

• Citovat
  • Upravit
657
2.11.24 09:28
@Anonymní píše: Více

Já používala 6 týdnů čípky na lepší hojení a je to znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie