Pravidelnost MS při kojení po porodu

94
22.1.23 04:32

Pravidelnost MS při kojení po porodu

Holky co kojíte, máte pravidelnou ms? Já ji měla minulý měsíc po 4. a už jsem ji začala mít docela pravidelně po 28 dnech, ale teď mi jaksi nepřichází :think: už je to 34 den a docela mám strach že bych mohla být zase těhotná, přijde mi to moc brzo na další miminko a tak si to radši nepřipouštím a spíš to beru jako nepravidelný cyklus :D Test si pro jistotu udělám ale máte to tak některá stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2019
22.1.23 05:44

No a chráníš se nějak?
Já jsem první MS po porodu dostala asi v 15 měsících dcerky a mám to pořád nepravidelné. Kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
22.1.23 07:33
@Dorka9 píše:
Holky co kojíte, máte pravidelnou ms? Já ji měla minulý měsíc po 4. a už jsem ji začala mít docela pravidelně po 28 dnech, ale teď mi jaksi nepřichází :think: už je to 34 den a docela mám strach že bych mohla být zase těhotná, přijde mi to moc brzo na další miminko a tak si to radši nepřipouštím a spíš to beru jako nepravidelný cyklus :D Test si pro jistotu udělám ale máte to tak některá stejně?

Ano, měla. Když jsme měla 5 dní zpoždění byla jsem těhotná.
Jestli se nechranite tak si udělej test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14874
22.1.23 08:18

Mela jsem pravidelny cyklus pri plnem kojeni (prvni MS jeste pred koncem sestinedeli) a take pri kojeni ve 2,5 letech ditete. Zpozdeni vzdy znacilo dalsi tehotenstvi. Ty jsi jak dlouho po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
22.1.23 08:33

Tak u mě třeba takto, menstruace tehdy 3m po porodu, kojila jsem plně, menstruaci jsem neměla nikdy úplně pravidelnou, ale rozhodně bez tak velkých výkyvů jako při kojení, těch 39,38 dnů mi přišlo naprosto normálních, to by se hned od začátku mohlo tvářit dost pravidelně, ale pak zase ne a výpadek přes 70dnů, to už bylo dlouhé, ale těhotná jsem fakt nebyla. Samozřejmě může to být i těhotenství, ale rozhodně mi přijde pravděpodobnější výkyv, než těhotenství, protože prostě je běžné, že během kojení to nebývá jak hodinky, ovšem těhotenství to taky nevylučuje. Pokud nechceš pořád testovat, zkusila bych měřit bazální teplotu, já bych se třeba během kojení jinak očividně utestovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
22.1.23 08:57

No, tak ještě pro zajímavost jedno těhotenství během kojení, cyklus mi také nastartoval ještě během plného kojení a kojím teda i dál :lol: No jo, může to být tak i tak ;) Ale je pravda, že jsem to na sobě poznala dost rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
22.1.23 08:57

Vloženo 2*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
22.1.23 10:00

Uplne prvni MS jsem dostala v roce dcery, pak vice jak 2 mesice nic a od te doby cykly 28-35 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
22.1.23 10:08

Po prvním vcelku pravidelná, po druhém mi to sem tam litalo +/- 7 dní. :nevim: Ale pokud se nechráníš a na mimino se necítíš, tak seš teda dobrej střelec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69126
22.1.23 10:35

Když mi cyklus naskočil, pokaždé trvalo pár měsíců, než si sednul, ale pak už byl jako hodinky. Pokud se nechráníte a už jsi měla pravidelný cyklus, pravděpodobnost těhotenství není rozhodně zanedbatelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
22.1.23 10:58

@Villanelle kdybych byla těhu tak jsem samozřejmě ráda :dance: :D Jen bych to musela pořádně vstřebat, bojím se že bych se oboum nevěnovala stejně.
@Janča6 jsem rok po porodu 😀 první ms jsem dostala po 9. měsíci
@eryby měření mi přijde strašně divné 😀 ještě jsem to ani nedělala, ale tak za zkoušku nic nedám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14874
22.1.23 12:33
@Dorka9 píše:
@Villanelle kdybych byla těhu tak jsem samozřejmě ráda :dance: :D Jen bych to musela pořádně vstřebat, bojím se že bych se oboum nevěnovala stejně.
@Janča6 jsem rok po porodu 😀 první ms jsem dostala po 9. měsíci
@eryby měření mi přijde strašně divné 😀 ještě jsem to ani nedělala, ale tak za zkoušku nic nedám :dance:

Tak to uz neni tak hrozny vekovy rozdil. To byste zvladli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí