Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Panebože, prostý dotaz by nestačil? ![]()
Zbytek si nechej pro svého gynekologa. Někdy fakt žasnu, co všechno jsou lidi schopni zveřejnit na internetu.
Vypadá to na potrat, nevím jestli mám bujnou fantazii, ale vidím plod…tohle je fakt pro silné povahy, a to jsem zdravotník…
Menstruace prisla v terminu nebo opozdene? Vidim kus tkane, tezko rict, zda je to pludek nebo jen kus odloucene sliznice.
Já myslím, že máte bujnou fantazii. Vzhledem k velikosti by dotyčná musela být někdy ve třetím měsíci…
Podle mě je to jen sliznice…
@DandátkoP Jestli toto je opravdu plod, tak jsem v naprostém šoku, protože jsem absolutně nevěděla, že bych mohla být těhotná. Beru normálně antikoncepční kroužek (Nuvaring). Je možné, že se někde stala chyba a kroužek zavedla později… ale nějak mi to nejde do hlavy.
@pannda píše:
Já myslím, že máte bujnou fantazii. Vzhledem k velikosti by dotyčná musela být někdy ve třetím měsíci…
Podle mě je to jen sliznice…
tak na konci 8.tt je plod velký cca 1,5 cm ![]()
No za me je to teda taky velmi bujna fantazie.
Jestli ti to neda spat, zkus si udelat tehotensky test. Nejake zbytkove hcg by tam bylo. Jinak nevim velikost toho „cosi“, ale tipovala bych to pspis na kus hlenu. Obcas ze me neco takového taky vypadlo..
Dobrý den, omlouvám se za foto. Stalo se mi to poprvé a nevím si s tím rady, co to může být. Jestli někdo s tím taky neměl zkušenost? Včera ráno jsem dostala menstruaci a večer s ní vypadla taková růžová hmota, viz foto. Měla jsem běžné menstruační bolesti v podbřišku. Samozřejmě jsem volala gynekologovi, jdu tam až ve čtvrtek. Mezitím mi to nedá spát a bojím se o co se může jednat. Děkuji za odpovědi.
edit adminem - umazána fotka