Konizace cipku a krvaceni

Anonymní
31.7.22 20:11

Konizace cipku a krvaceni

Dobry vecer,

Mam asi uplne hloupy dotaz, ale pod dojezdem narkozy mne nenapadlo se zeptat. Pred 7 dny jsem byla na konizaci cipku, vse probehlo v poradku. Dnes jsem zacala krvacet-ale je to zaroven termin ocekane menstruace. Jak bych te poznala pripadne krvaceni ne z menstruace ale jako problem s cipkem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
845
31.7.22 20:35
@Anonymní píše:
Dobry vecer,Mam asi uplne hloupy dotaz, ale pod dojezdem narkozy mne nenapadlo se zeptat. Pred 7 dny jsem byla na konizaci cipku, vse probehlo v poradku. Dnes jsem zacala krvacet-ale je to zaroven termin ocekane menstruace. Jak bych te poznala pripadne krvaceni ne z menstruace ale jako problem s cipkem?

Jestli mas mít menstruaci, začala jsi krvacet, nemas bolesti, není nějak znatelně více krve či nejake větší cucky apod.,je vše v pořádku. Taky jsem měla chvíli po konizaci menstruaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.22 20:39

@NicknackEK diky za info. Tak nejak jsem si to myslela, ale skrz to ze jsem de na to nezeptala jsem trochu znervoznela dneska. Jinak nevim, jak to budu odhadovat s tou krvi-pouzivala jsem defakto jen tampony, tak vlastne ani nevim, jak to porovnat na vlozky. Ale s tim se uz snad nejak poperu-pocitove to zkusim:-)

• Citovat
  • Upravit
163
31.7.22 23:34

Pokud nekrvácíš nějak extrémně třeba tři vložky za hodinu tak je to menstruace. Řešila jsem to samé v březnu. Byla jsem raději na kontrole a dobrý. Taky to byl termín mé menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí