Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím holky,
mám takovou prosbu, respektive dotaz. Čeká mě konizace děložního čípku, bohužel mám 4. stupeň změn na čípku. Snažila jsem se to oddálit a vyřešit to všemožne alternativně, nepodařilo se a tak zákrok nejde nepodstoupit.
Hledám opravdu schopného a dobrého gynekologa v okolí Benešova - budu se tam stěhovat. Nemám děti, proto bych ráda, aby to byl někdo dobrý.
Můžete mi prosím někoho doporučit? Někoho kdo přibírá nové pacienty a kdyby to byl doktor se zkušenostmi s endometriózu, budu jen ráda. Ale není to podmínka.
Moc děkuji za tipy ![]()
Neni přímo z Benešova a nevím jestli ještě bere nové pacientky, ale zkus https://www.gynekolog.cz/…rdinace.html
Ahoj, k odkazu na výše uvedeného pana doktora - popis odpovídá, že je to přímo bývalý primář z místního gynekologicko-porodnického nemocničního oddělení. Zažila jsem ho pouze na pohotovosti, když jsem byla těhotná s dcerou, a opravdu negativní zkušenost. Ale mám na mysli spíše lidské hledisko, gynekolog může být dobrý. Ale působí na mě jako řezník…
Jinak já chodím k Hirschovi (poliklinika Benešov), ale ten už odchází do důchodu a má místo sebe nějakou doktorku a u té jsem ještě nebyla.
Co vím, tak holky z okolí doporučují přímo doktory z místní nemocnice - Čech (rodil mě a výborný), Vlčková a Hlaváčková…
Pan doktor je takové zavalité postavy působí jako řezník, ale vyšetření vždy ok a bez problémů, prvně jsme jej zažila v porodnici a pak, kdyz přebral ordinaci po mém původním lékaři a vždy vše bez problémů. Jinak v nemocnici je super MUDr. Vlckova
Upřímně se docela hodně bojím jít jen tak k někomu, bez předchozích recenzí.
Zažila jsem si kvůli endometriózy s gynekology své a teď s nálezem na čípku to není taky žádná sláva.
Dle mého nynějšího doktora můžu druhý den po konizaci do práce. Když jsem mu řekla, že jsem masérka tak to prý nevadí ![]()
MUDr. Matousek je fajn, ja u nej byla pri problemech po porodu. Moc nemluvil, ale takovy trochu brucoun, ale na moje otazky odpovedel, vse mi i vysvetlil. Hodne si v Bene chvali MUDr. Cecha, ten je primo v nemocnici. Jak zde byl zminovan MUDr. Hirsch, tak od toho jsem ja odesla, vadil mi jeho pristup, chovani a take sestra, ktera tam u nej drive byla. Presla jsem k MUDr. Obrovi do Cercan a jsem maximalne spokojena. Ale s tvou diagnózou jsem se nesetkala, takze rikam jen, ze Obr je za me fajn. Dostal me z nejhorsiho a obe deti jsem nakonec pocala prirozene, za coz jsem mu nesmirne vdecna.
@Ropetra moc děkuji za informace. Budu doufat, že se ještě někdo s nějakými tipy ozve.