Kontaktní gril - doporučte

1456
6.12.12 22:15

Kontaktní gril - doporučte

Zvažuju nákup kontaktního grilu. Prosím o doporučení výrobce či konkretního typu. Mám vyhlídnutý tefal 3050. Děkuji za informace a předané zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
6.12.12 22:22

Catler, jedině tuto značku, nedám na ní dopustit, ve všem jsou špičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
7.12.12 10:16

Tak já nad tím tefalem přemýšlím taky :mrgreen: Myslíš tenhle?
http://grily.heureka.cz/tefal-gc-3050/
Chtěla bych ho koupit jako vánoční dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
7.12.12 10:20

Souhlas - taky mam Catler (GR 8012) a je fakt super :)

@terinka4444 píše:
Catler, jedině tuto značku, nedám na ní dopustit, ve všem jsou špičky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
7.12.12 10:24
@meringa píše:
Tak já nad tím tefalem přemýšlím taky :mrgreen: Myslíš tenhle?
http://grily.heureka.cz/tefal-gc-3050/
Chtěla bych ho koupit jako vánoční dárek.

ano, ten jsem si vyhlídla…taky o něm uvažuju, že bychom ho našli pod stromečkem…
koukala jsem, že špička bude ten catler, ale to už trochu přesahuje můj finanční limit…tak mi padl do oka tefal - recenze na netu vypadají dobře, ale nějak se pořád nemůžu rozhodnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
7.12.12 10:42

Tak na ten catler taky nemám :think:. Nenápadně jsem oťukávala přítele a ten říkal, že by si po svátcích koupil ten tefal, tak jsem se rozhodla, že mu ho koupím k Vánocům. Doma jsem ho ještě neměla, tak ani nemám s čím srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
10.12.12 23:51
@meringa píše:
Tak na ten catler taky nemám :think:. Nenápadně jsem oťukávala přítele a ten říkal, že by si po svátcích koupil ten tefal, tak jsem se rozhodla, že mu ho koupím k Vánocům. Doma jsem ho ještě neměla, tak ani nemám s čím srovnávat.

ačkoliv nejsem úplně přesvědčena, že to byl dobrý nápad, tak jsem koupila ten tefal 3050…
když nebude manžel juchat, tak mu přípravou jídel dokážu, že to byl moc dobrý nápad :jazyk:…takže už 25.12 zakládám diskuzi, co vše lze uvařit na kontaktním grilu tefal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
17.12.12 15:58

@Maartina7 Já ho taky objednala :mrgreen:. Tak jsem na to zvědavá! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mital
3.6.13 17:01

..jak jste s tím kontaktním grilem spokojeny?

• Citovat
  • Upravit
4224
3.6.13 17:48

My jsme si koupili kontaktní gril DeLonghi a je super :) O polovinu levnější než Catler… měli jsme i Tefal, ale ten se nám brzy porouchal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mital
3.6.13 19:29

Právě chci koupit nějaký a přemýšlím jaký. díval jsme se na ěn po obchodech alepřipadne měto stejný všechno. ty spirály maj stejně uložený..tak si říkám, že je vlastně jedno jakej koupím.. Jakou vy s tím máte zkušenost, co na tom vaříte všechno. ajak to vidíte vy?

• Citovat
  • Upravit
1456
5.6.13 01:39
@Mital píše:
Právě chci koupit nějaký a přemýšlím jaký. díval jsme se na ěn po obchodech alepřipadne měto stejný všechno. ty spirály maj stejně uložený..tak si říkám, že je vlastně jedno jakej koupím.. Jakou vy s tím máte zkušenost, co na tom vaříte všechno. ajak to vidíte vy?

k ježíšku dostal manžel kontaktní gril tefal 3050…a jsme spokojeni…7
děláme na grilu steaky - vepřové (krkovice je bezkonkurenční), kuřecí i jsme zkusili hovězí…vyzkoušeli jsme i hamburgery a naprostá spokojenost…
vše by se dalo i na pánvi, ale takhle je to rozhodně lepší - teda přes zimu…v létě nedáme dopustit na steaky na venkovním grilu…
je to prostě fajn (cenově přijatelná) náhrada letního grilování…
u nás jednoznačný úspěch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
5.6.13 07:34

Taky mám Tefal 3050 :pankac:. Za tu cenu je vážně super! U nás se ujíždí na zapečených bagetách a na toastech :mrgreen:. Už nemusím supět vzteky jako u starého toustovače, na který když vytekl sýr, tak to nešlo dolů :cert:. Těch menších toastů se tam při troše snahy vejde i 6 najednou :mrgreen:. Mytí je v pohodě, vycvaknu a šoupnu do myčky. Jak píše @Maartina7, je i na zimní grilování úplně v pohodě (léta se tenhle rok asi nedočkáme :roll: ). Já můžu za sebe doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.13 21:59

Na netu nemůžu najít skoro žádné recepty. :( Doporučte… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
7.12.13 23:42

Jake recepty?:)

• načítám...