Pomocník do kuchyně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pomocník do kuchyně
Ahoj, mamka po mě chce, abych jí dala tip na dárek v hodnotě asi 600kč. Chci něco do domácnosti, tak se vás chci zeptat, co se vám osvědčilo, co si pochvalujete, co vám ulehčuje doma práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsem v rozverné náladě, tak mně napadlo - tak hlavně aby to nebyl chlap, kterého jinde dají i třeba za odvoz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si pořídilA loni sekací mlýnek za 600kč. Na ořechy super, na bylinky, cibuli apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně tyčový mixér i s nástavci na šlehání (metlička) a nádobkou na sekání (ořechů, cibule a jiných)
Dá se s ním dělat skoro vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KačuliKačka píše:
Mně tyčový mixér i s nástavci na šlehání (metlička) a nádobkou na sekání (ořechů, cibule a jiných)Dá se s ním dělat skoro vše
A jaký přesně máš prosím?
Příspěvek upraven 06.12.12 v 21:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@1pipa píše:
Ahoj, mamka po mě chce, abych jí dala tip na dárek v hodnotě asi 600kč. Chci něco do domácnosti, tak se vás chci zeptat, co se vám osvědčilo, co si pochvalujete, co vám ulehčuje doma práci?
Já s dovolením budu nakukovat protože jsem v podobné situaci ![]()
Ségra po mě chce tip na dárek do cca 800,–. Taky bych ráda něco do domácnosti, kdybych něco objevila, tak sem přispěji ![]()
Kdybych na nic nepřišla tak mám v záloze jednu větší kuchařku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si loni řekla o keramický nůž (za ty prachy, co píšeš, by byla menší sada) a jsem z něj pořád odvařená, jak úžasně krájí maso, netupí se atd. Z elektropřístrojů v kuchyni asi nejvíc užiju klasický el. šlehač- mixér nebo jak se tomu říká (prostě ty 2 metly, co se zapíchnou do držáku) a ponorný mixér.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napr tycovy mixer, digi vaha, keramicka panev, keramicke noze, mlynky na sul a pepr
- Citovat
- Upravit
Já jsem si koupila silikonový vál na těsto od tescomy, je na něm mřížka po 5cm a nenůžu si to vynachválit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Silikonovy val vyuzivam - bomba.
O keramicke noze jsem psala letos Jeziskovi, mam jeden, malicky a je bozi!
Jinak tycovy mixer mam doma a skoro nevyuzivam, jeste dost vyuzivam tlakac a nejakou luxusni panev, kde jde vsechno delat od oleje. Ma babicka zase neda dopustit na „krajec cibule“ a kvalitni zapekaci misu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit