Pomocník do kuchyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
6.12.12 21:57

Jinak, od tatky vetsinou dostavame penize, takze si tajne myslim na domaci pekarnu a presovac… uvidime :oops:
Ale to jedine, ze by sis doplatila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
6.12.12 21:58

Ruční vysavač..co máme mimi, je k nezaplacení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.12.12 22:00
@verrru píše:

Ten jsem zapomela… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
6.12.12 22:01

:think: mě napadly taky již tu zmiňované keramické nože, nebo u nás vede friťák, to je bezvadná věc, nic nikde neprská, všechno je rovnoměrně osmažený..jen nevím, jestli se vejdete do 600kč?? to nevím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
6.12.12 22:07
@verrru píše:

S tím naprosto souhlasím - drobky s ním vysáváme pořád. Teď je navíc i oblíbenou hračkou prcka - takže dvě mouchy jednou ranou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.12.12 22:17
@Emilie píše:
Jsem v rozverné náladě, tak mně napadlo - tak hlavně aby to nebyl chlap, kterého jinde dají i třeba za odvoz :nevim:
:mrgreen: taky mě to napadlo, ale za 600 by to asi nebyl moc velkej pomocník - leda by mi v tý kuchyni všechno sežral :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.12.12 22:19
@Starrky píše:
S tím naprosto souhlasím - drobky s ním vysáváme pořád. Teď je navíc i oblíbenou hračkou prcka - takže dvě mouchy jednou ranou :)

A neštve vás to vyklepávání drobků z toho? Já byla tak líná ho čistit, že jsem se vrátila e klasice - smetáček, lopatka a hadr :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
6.12.12 22:24
@Gina108 píše:
A neštve vás to vyklepávání drobků z toho? Já byla tak líná ho čistit, že jsem se vrátila e klasice - smetáček, lopatka a hadr :oops: :mrgreen:

Pro me je jednodussi jednou za cas vysypat, nez porad brat lopatku, smetacek a cvychat hadr! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.12.12 22:24

A abych byla konstruktivní, tak přidám toustovač nebo sendvičovač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
6.12.12 22:37

Jo, tak za ruční vysavač se také přimlouvám, není třeba furt tahat velký. Nevím jak to máte vy, ale z mého dítěte se pořád něco drobí, i když nemá nic v ruce :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
6.12.12 22:44

Ten ruční vysavač je prima, ale pokud máte doma malý dítě, tak bude věčně vybitej ;) ale jinak je to prima věc :) jinak jsou bezvadný pomocníci i toto http://www.designcabinet.cz/…udio-tescoma nebo třítko na česnek, potom také ohýbatelná prkýnka, různé stěrky, a podobně, tyhle věci usnadní práci v kuchyni a já si třeba i to držadlo na cibuli nemůžu vynachválit :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.12.12 22:50

@verrru jaky mas ten vysavac?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
6.12.12 23:13

Já si budu přát od ježíška pánev s keramickým povrchem. Vařila jsem na ní u švagrové a je fakt super :palec: Myslím, že i cenově se vejdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
6.12.12 23:46

Děvčata, tak já se přidávám ke keramickým nožům, ale negativně ( měla jsem 2 a oba se mi zlomily - Ano jeden bohužel spadnul z linky, protože ho nějaký chtrák nechal špatně položený, a ten druhý se zlomil při řezání celeru - tím to pro mě skončilo -ale jinak souhlasím, že se s ním krájelo dobře - upřímně ale za cenou obou jsem mohla mít přístroj, který by vydržel věčně ( stály oba asi 800,–)
já jsem pro toustovač a sendvičovač. Pekárna je taky super. Tyčový mixer taky udělá svoje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
7.12.12 00:57

Teď zrovna jsem si nadiktovala překapávač (nesnáším, když mi do huby vleze byť jen zrnko logru), toustovač a manžel ještě koupil autoledničku (mno dobře, to je víc do auta než do domácnosti :) )A kdybych si měla znova koupit něco do domácnosti obecně, co mi sakra ulehčilo život, tak je to plochý mop od Viledy.Ale tam by sis musela za celou sadu ještě něco sama připlatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí