Kontrakce versus poslíčci

52
12.10.12 16:06

kontrakce versus poslíčci

Ahoj, jsem v 39 týdnu ( 38 +4) a když jsem byla na monitoru na kontrole tak mi sestra říká jeee vy rodíte, máte kontrakce po 5 minutách, no cítila jsem to, předtím mě už 14 dní bolelo břicho jako před menstruací…jenže dle vyšetření jsem se neotvírala, takže to jsou prý jen poslíčci silní, takže mám za sebou dva a půl dne bolestí jako prase, bezesnou noc, dvě kontroly v porodnici, začla jsem i špinit ale stále se neotvírám takže nic…tak mě napadá že ale opravdu nepoznám až to budou bolesti k porodu, protože ty už silnější než byly ted být nemusí…už jsem doufala, že malá půjde ven, dnes se to ale zklidnilo, takže se asi nic dít nebude…alespoň se mi ulevilo a odpočinu si trochu, nicméně to jestli už je to ono a otvírám se nebo ne nemůžu poznat tak jen doufám že až takovýhle bolesti zase přijdou bude to už i s otvíráním a budem rodit…máte někdo podobnou zkušenost? za jak dlouho po tom přišel porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.10.12 16:58

Já to měla podobné (v 40+5), poslali mě domu a porodila jsem až 41+5 a to mi to vyvolávali celý den předtím… ;) tak držim palce, klidně to může ještě týden trvat, ale může to být i zítra… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anett07
12.10.12 17:07

Mě začli bolesti ve 21:30 ale říkala jsem si že tohle nebude k porodu, prodýchávala jsem, celou noc jsem bolestma nespala, ale bylo to pořád nepravidelné a tak nějak v pohodě, druhý den jsem měla přijet na monitor, tam jsme dorazila asi v 9:30 tam kontrakce a prý jestli to cítím, povídám ano, ale skoro nto nebolí, on že mě vyšetří, že s takovýma kontrakcema už jsou ostatní na porodním sále, no světě div se, já byla na 4-5cm, vůbec jsem netušila že rodím a podotýkám, že to byl můj 3 porod :-) ale mátla mě ta nepravidelnost…no nic méně v ten den jsem ve 14:10 porodila :-) kdybych neměla monitor, asi porodím doma :-)

• Citovat
  • Upravit
11592
12.10.12 17:19

Já taky myslela, že kontrakce nepoznám a věř mi, nešlo to nepoznat :mrgreen: Poslíčky oproti tomu byly jen slaboučký žertík. Nešlo přitom nic, jen se soustředit na tu agonii a funět a skučet jak lokomotiva. Přeji hladký porod, bezbolestný nebude, ale na konci budeš mít v náručí prďolku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.10.12 17:32

Anett - no právě, někdo by to vůbec nepoznal, někoho to bolí prostě krutě…mě řekli že mám teda hodně silný poslíčky, že je vidět že se děloha stahuje jak blázen, bolesti celkem velky, spat se fakt nedalo takže poznat to fakt nemusíme bohužel že už je to ono…člověk si pak přijde jak blazen, když jde dvakrat do porodnice, ale prej dobře ze jsem přisla…snad už příště nepujdu zbytečně a skončí zdárně to moje šílený těžce protrpěný těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
12.10.12 20:56

@cheekymonkey Výstižně řečeno. Mám stejnou zkušenost. Já měla poslíky po pár minutách tři dny před porodem, nespala jsem, dost jsem při nich trpěla, alae s tím, co přišlo potom, se to tedy srovnat nedalo :? Ještěže jsem už byla na riziku v porodnici, nedovedu si ani představit, že bych třeba slezla ze schodů do sanitky. Takže u mně - poslíčci - au au au to to bolí, ať už to přejde, ježiš už je to tu zas…a kontrakce - áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
12.10.12 21:44
@ireeenka píše:
@cheekymonkey Výstižně řečeno. Mám stejnou zkušenost. Já měla poslíky po pár minutách tři dny před porodem, nespala jsem, dost jsem při nich trpěla, alae s tím, co přišlo potom, se to tedy srovnat nedalo :? Ještěže jsem už byla na riziku v porodnici, nedovedu si ani představit, že bych třeba slezla ze schodů do sanitky. Takže u mně - poslíčci - au au au to to bolí, ať už to přejde, ježiš už je to tu zas…a kontrakce - áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :mrgreen:

Taky mám tuhle zkušenost :D Naštěstí jsem na to zapomněla v podstatě hned po porodu, tak to má ta příroda krásně zařízené. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
12.10.12 21:50

Tak já si naopak odnáším z porodu jediné - už nikdy víc :-D Asi hůř zapomínám :mrgreen: Ale nechci nikoho strašit, mám kámošky, které si porod opravdu užívaly ;) Jen si tedy taky myslím, že první porod se přehlédnout nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.10.12 21:54
@Monyyy píše:
Ahoj, jsem v 39 týdnu ( 38 +4) a když jsem byla na monitoru na kontrole tak mi sestra říká jeee vy rodíte, máte kontrakce po 5 minutách, no cítila jsem to, předtím mě už 14 dní bolelo břicho jako před menstruací…jenže dle vyšetření jsem se neotvírala, takže to jsou prý jen poslíčci silní, takže mám za sebou dva a půl dne bolestí jako prase, bezesnou noc, dvě kontroly v porodnici, začla jsem i špinit ale stále se neotvírám takže nic…tak mě napadá že ale opravdu nepoznám až to budou bolesti k porodu, protože ty už silnější než byly ted být nemusí…už jsem doufala, že malá půjde ven, dnes se to ale zklidnilo, takže se asi nic dít nebude…alespoň se mi ulevilo a odpočinu si trochu, nicméně to jestli už je to ono a otvírám se nebo ne nemůžu poznat tak jen doufám že až takovýhle bolesti zase přijdou bude to už i s otvíráním a budem rodit…máte někdo podobnou zkušenost? za jak dlouho po tom přišel porod?

Já to měla teda dost podobně, od pátku od večera bolesti jako prase, celekm pravidelný po pěti minutách, celou noc jsem nespala, celou sobotu bolesti, další noc jsem nespala, v nedelí ve 4:00 jsme vyrazili do porodnice, že už jako to musí bejt ono a řekli mi, že jsou to jen poslíčci, ale nechali si mě tam, celou neděli jsem v nemocnici lezla do horký sprchy, ale nepomáhalo to, dávali mi nějaký čípky na rozehnání poslíčků, no a v pondělí ve 2:00 mi řekli že mám jít na porodní box, najednou mi přišlo že to neni tak strašná bolest :)… no pak byl epidural, zastavenej porod, stopli mi epidural, pak už jen oxytocin, oxytocin, oxytocin :D a v pondělí v deset byla malá na světě… ale bylo to krááásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí