Kontrola při neschopence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
2.11.21 20:07

Kontrola při neschopence

Čus, mám neschopenku na 2 týdny kvůli zlomenému prstu a tak mě zajímalo jestli už k vám někdy přišla kontrola, popřípadně jaká je cca šance že přijdou 🤣, blbá otázka já vím ale mám poprvé nemocenskou. Předem díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9274
2.11.21 20:10

Samozřejmě, že může přijít kontrola. Tak snad máš vycházky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
2.11.21 20:16

Přišla několikrát. Je to o náhodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.21 20:20

Vážně je to o náhodě, bratr na to kašlal, myslel si, že je to jen strašení. Jednou se doma stavěl na oběd a měl víc štěstí než rozumu a kontrola zrovna zvonila. Divil se, že je to doopravdy… Pak začal řešit co když už tam byli atd.

• Citovat
  • Upravit
5927
2.11.21 20:29

Když jsem byla na PN s mononukleozou cca 7 tydnů tak nepřišla ani jednou. Teď jsem na PN s rizikovým těhotenstvím a přišla mi hned první týden a hned 2 dny za sebou ta samá paní. Když jsem se ptala proč, tak prej jim to losuje sám počítač náhodně, ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
2.11.21 20:32

Za měsíc a půl na PN nepřišli. Někdo říká, že chodí jen na udání, někdo že losuje počítač, někdo že vůbec. Spolíhat se dá jen na dodržovani vychazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.11.21 20:34
@Anonymní píše:
Vážně je to o náhodě, bratr na to kašlal, myslel si, že je to jen strašení. Jednou se doma stavěl na oběd a měl víc štěstí než rozumu a kontrola zrovna zvonila. Divil se, že je to doopravdy… Pak začal řešit co když už tam byli atd.

Tak to byl bratr asi hodně vážně nemocný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76123
2.11.21 20:54

Je to o náhodě - taťka marodil 9 měsíců a nepřišli ani jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.21 20:56
@Markéta188 píše:
Když jsem byla na PN s mononukleozou cca 7 tydnů tak nepřišla ani jednou. Teď jsem na PN s rizikovým těhotenstvím a přišla mi hned první týden a hned 2 dny za sebou ta samá paní. Když jsem se ptala proč, tak prej jim to losuje sám počítač náhodně, ale nevím :nevim:

Delala jsem na ossz na kontrolním oddělení. Opravdu to generuje sam program. Každé ráno jsem si spustila sestavu a vygenerováno se mi kolem 20 adres na jeden den. Plus tedy ty co byly na udání. Bylo na mne jak si rozhodnu kdy ke komu přijdu zda dopoledne nebo odpoledne. Delala jsem si vzdy trasu podle adres a šla. Program mi i generoval doby vycházek. Diagnózu jsem neviděla, nebylo to potřeba. Anonym kvůli práci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.21 20:57

Já jsem už doma několik měsíců a nepřišli ani jednou. Ale vycházky dodržuji.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
2.11.21 21:16

Dodržuj vycházky, bát se pak nemusíš. Jinak mi během těhotenství kontrola žádná nepřišla 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
3682
2.11.21 21:40

Dneska mi říkal jeden pán, že na něj zvonili už v 7 ráno :zed:
Mamka byla doma cca rok a nepřišli. Tchýni a tchánovi opakovaně. A to bydlí oproti mamce na konci světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35566
2.11.21 22:32

Když sem byla asi 2 měsíce s kolenem tak přišli. Na mamku taky. Takže chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
3.11.21 07:38

Na mě jednou přišla kontrola a paní pak říká, že když je tam u nás v baráku, tak se staví ještě u souseda. byl taky na neschopence. Tak nevím, jak na nás došla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
3.11.21 19:30

Mě když přišla kontrola to jsem měl tak rychle sundane montérky a nandaný župan. A to bylo jen od zaměstnavatele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat