Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak jsem po kontrole, jelikož jsem měla ovulaci déle tak k dnešnímu datu jsem pouze 5+6 tt, tak byla vidět taková ta bublinka, prostě gestační váček, možná malinko začínající embrio. Je prý brzo, mám přijít 28.12. na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku 🍀 ❤️️.. sem z toho taková smutná, ale snad je fakt jen brzy.
Příspěvek upraven 14.12.22 v 10:58
Jo bylas moc brzy..lepší je jít když máš být už cca 8tt -takze toho 28. To bude akorat. Samozřejmě pokud nepotřebuješ kvůli nějakým lékům které nesmíš nebo naopak musíš během těhotenství brát…držím palce
@Šílená Bafunka Ahoj🤭.. ne já jsem to upravila já jsem úplně z toho spíš vyklepaná, tak jsem to napsala úplně blbě, gestační váček byl vidět, taková malá tečka tam byla, že to zřejmě vypadá na začínající embryo, ale žloutkový ještě neee
@Zuzana.jaresova měla jsem to úplně stejně, 29.11. první kontrola, to jsem byla podle MS 5+6tt a byl vidět gestační váček s tečkou
. Včera jsem byla další kontrole 7+6tt a už bylo vidět
. Takže si myslím, že je ještě brzy. Ale úplně chápu, že to čekání je strašné, nebyla jsem na to o moc líp a měla jsem strach. Teď mě navíc skolila nějaká viróza i s teplotou, takže doufám, že bude vše v pořádku.
Tak snad bude vše v pořádku, no teď se budu klepat až do 28. 😀 🍀