Koupání při nemoci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
21.3.13 16:29

Kopání při nemoci

Ahoj, můj syn má 6 měsíců a dneska jsme vyfasovalui antibiotika, chci se zeptat jestli jste děti koupali před spaním nebo ne, doktorky jsem se zapoměla zeptat. Když se večer nevikoupe je protivnej a hodně těžce usíná, je na to prostě zvyklej a má vodu rád.
Děkuji předem za rady a názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
21.3.13 16:32

A to ho koupeš venku v rybníku, nebo co :mrgreen:
Nemá se třeba koupat po výsevu neštovic… ale jinak v pohodě, jen pozor na zbytečné prochladnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
21.3.13 16:34

Já většinou při nemoci tak dva dny nekoupu, když je mu fakt zle. Vezmu mísu s teplou vodou a spíš ho otřu žínkou, ale ono je to asi prašť jako uhoď. Neřešila bych to, jen bych to koupání moc neprotahovala. Rychlovka, aby se dodržel rituál a ven z vany :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.3.13 16:35

Děkuji :-) já jen že jeho táta by ho radši nekoupal on se přece taky nekoupe když je mu špatně a mě zase udělá oupel lépe takže se dohadujem dospělí no :-D děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
21.3.13 16:37

A ono prckovi to ve finále bude jedno :-D jasně, my taky kolikrát započneme nějakou diskuzi kvůli prkotině a jsme schopní se o tom bavit jak dlouho :-) A pak skončím s dotazem tady! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.3.13 16:39

@Nancynka Mě teda sprcha při nemoci povzbudí a občerství.. Zvlášť, jestli má teplotu nebo horečku, tam se rozumně vlažná koupel doporučuje - sníží teplotu a osvěží.. Můj názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
21.3.13 16:40

Já se bála když jsem to otevírala, koho kam budete kopa a vy se jen koupete :-) jsem si oddychla :-) jinak bych to nehrotila, když bude hodně unavenej necpala bych ho do toho koupání, maximálně v pelechu otřela žínkou :-)

• Citovat
  • Upravit
2039
21.3.13 16:42

@ohýnek Já jsem taky čekala, že to bude nějaká saďárna a ještě ke všemu s nemocným dítětem, ale dopadlo to dobře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
21.3.13 16:46

@PetrušeKl tak třeba by to ještě mohlo být o vykopání bacilů z těla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2039
21.3.13 16:50

@ohýnek No to je nápad :-) To bychom mohli rozvinout a ve finále by ta diskuze byla o všem možném jen ne o ko(u)pání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
21.3.13 16:54

@PetrušeKl a ve finále by nám to adminka stejně zablokovala a bylo by po srandě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21.3.13 17:17

Ahoj, pokud má teplotu, sprchuji vlažnou vodou, to by mu mělo udělat dobře. Zabírá to i na dospělé :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
21.3.13 17:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
21.3.13 17:47

A já zas myslela, že dotyčná bude těhotná a všimla si, že dítě při její nemoci v bříšku víc kope :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
21.3.13 17:48

Taky bych ponechala zvyklý rituálek..akorát verze rychlo koupačky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie