Kope dite pri kontrakci (trdnuti)?

43032
16.4.09 15:26

Kope dite pri kontrakci (trdnuti)?

Tentokrat bez zbytecneho recneni - citily jste pohyby ditete v okamziku, kdy bricho tvrdlo?

Duvod proc se ptam - nekdy mam bricho tvrde a pocity takove nespecificke - protoze na vase doporuceni nechci na bricho moc sahat, abych ho nedrazdila, zajimalo by me, jestli se muzu uklidnit kdyz citim kopance, ze ted to bricho asi uplne tvrde nebude. Vetsinou bych rekla, ze pri kontrakci nekope, ale nekdy vaham (nekdy teda zakope a tvrdne potom)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
16.4.09 15:38

uvědomuji si sled pohyb dítěte a následná kontrakce, po kontrakci taky, ale během si nevybavuji. Vzhledem k tomu, že se děloha jakoby smrští, nevim, nakolik tam má vůbec možnost pohybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
16.4.09 16:20

JJ, PUDLI, kopanecky u me take spis posliky vyvolaly, pak bud pocity takove nespecificke, nekdy to tvrdnuti nebylo tak hrozne a citila jsem pohyby i pres to, ale nekdy byla deloha jako kamen a to jsem necitila vubec nic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
16.4.09 17:37

Při ztvrdnutí jsem nikdy pohyby nebo kopance necítila. Někdy mám pocit spíš ztuhlé než vyloženě ztvrdlé dělohy a to pak cítím převalování nebo tlačení miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí