Kopnutí do břicha 16.tt

302
3.2.16 13:48

Kopnutí do břicha 16.tt

Holky potřebuju poradit, nebo uklidnit.. Nevím..
Dneska jsem 15+5 tt a dostala jsem celkem silnej kopanec bačkůrkou od tříleťáka. Chudák z toho byl celej smutnej, že nechtěl. Každopádně mě chvíli po tom začal pobolívat čípek a když jsem se snažila najít nějaký pohyby, který už jsem takhle cítila když jsem se držela za břicho tak mě i při lehkém zmáčknutí na úplně jiném místě než byl kopanec tak mě to bolelo jako bych si zmáčkla modřinu, podbřišek mě bolí od začátku těhotenství tak nevím jestli to s tím souvisí nebo ne.. Myslíte, že je prcek dostatečně chráněnej? Docela se bojím díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.2.16 13:50

@Michaela2495 měl by být chráněnej, spíš jde o to, aby tam nebyl nějaký hematom. Kontrolou u gyn rozhodně nic nezkazíš :think: ale jako mimina zvládnou i těžké pády, autonehody a pod :hug: :hug: zase až tak bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
3.2.16 13:53

Návštěvou gynekologa nic nezkazíš.
A neboj, určitě bude vše v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
3.2.16 13:53

Miminko bude s největší pravděpodobností v pořádku, ale na kontrolu bych si každopádně zašla co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
3.2.16 13:54

@Michaela2495 Pokud nemáš špinění, tak snad je to ok. Spíš teď to más celé namožené a u mě i nervy způsobují bolest v podbříšku. Pokud můžeš vylož si nohy nahoru a měj klidový režim. Kdyby jsi byla hodně nervózní, tak gynda.

Neboj vše bude v pořádku, chráněno by to mělo být proti takovým „menším“ problémům. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
3.2.16 13:58

Bych byla v klidu, me na bricho kdyz lezim obcas hupsne 25 kg pes a vse ok, kdyz sem byla na screeningu, tak mi delala DR. ultrazvuk pres briche, to byla bolest, az jsem kroutila ocima co to dela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
3.2.16 13:58

@Michaela2495 myslím,ze to bude v pohodě. Ale pro klid bych zajela k doktorovi/pohotovost. Ja si cca v 28tt zarazila madlo od kosiku ho břicha mela sem pocit ze ho mám v zádech…s brekem jsem jela na pohotovost a naštěstí nic. Jsou tam fakt dobre chráněni, ale jak rikam, pro klid…nikdo nebude blbe koukat, v tomto ma skoro každy pochopeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
3.2.16 14:14

Ja zazila autonehodu, sla jsem pekne hlavou do skla a pas me sejmul do bricha…vse bylo ok, ale i pres to jsem byla tri dny na pozorovani radsi…detatko ma dnes 4roky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barakaaa
3.2.16 15:20

Jed k lekari. Zalezi na umisteni placenty apod. Riziko je odlouceni placenty. Nemusi to nic byt, muze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky