Kopřivka po umělém mléce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den.
Potřebovala bych dceru 6 měsíců přestat kojit, ale kdykoliv jsem zkusila umělé mléko celkem již 4 druhy, tak se vždy osypala v obličeji a na krčku. Jen tam kde se jí to mlíčko rozlilo protože mlíčko se jí příčí a nevypije nic.Po poradě s dětskou jsem ji dala bez laktózy Nutrilon. Osypala se jen drobne ale hned do 2 minut kopřivka zmizela.Ted jsem zkusila bezlaktozove mléko znovu s rýžovou káši a je osypana dost. Opetbto ale nesnedla. Setkal jste se s tím někdo? Netusim na co by mohla být alergická a k doktorce jdeme až v září.
tak nemusí to být laktoza, ale ABKM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka to mi nejde do hlavy když já mléko piju ve velkém a nic jí to v mm nedělá
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Co kozí? Kendamil, Naše mléko…?
Nezřídka bych si dát mléko jiné např kozí nebo z krabice.Jsem posera 🙂 zkusila jsem HiPP, Sunar, babylove, Nutrilon…
- Citovat
- Upravit
Zdravím. Myslím, že to bude alergie na mléčnou bílkovinu. Dcera to měla úplně stejně. V mém MM nevadilo, kdyz jsem jedla ml. Výrobky, ale při styku s ostatnimi ml. Výrobky, ihned kopřivka. Máme ji prokázanou na alergologii. Nech ji udělat testy. My dostali neocate, i když tolerovala nutrilon alergy (přesný název už si nepamatuji, ale.byla v tom ml. bilkovina stepena jen částečně a ani to ji nevadilo). Dr. Nás právě strasila, že může probíhat v těle skrytý zánět, i když se tváří, že ji ten nutrilon nevadil, tak na kožních testech měla prave nějakou reakci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petulr Děkuji, už jsem hledala alergologii a buď mají dovolenou nebo mě chtěli malou objednat na březen
ikdyz jsem popsala problém. Zitra budu mít na zkoušku od známé mlíčko na předpis z gastra.Nase dětská má taky dovolenou🙄
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Petulr Děkuji, už jsem hledala alergologii a buď mají dovolenou nebo mě chtěli malou objednat na březenikdyz jsem popsala problém. Zitra budu mít na zkoušku od známé mlíčko na předpis z gastra.Nase dětská má taky dovolenou🙄
No tak možná asi čekají po tom prvním roce, někdy se ti do pry roka srovná…dozraje imunitní systém. No nám právě naše pediatra psala ten nutrilon a po roce už jsme šli na alergologii. Asi bych se poradila s vaší doktorkou, třeba se ty testy dělají později. Nebo řekli vám proč až na březen?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petulr prý nemají volno, Mudr nenapsala nic, oni hřeší že kojim. Jenom jsem slíbila že se částečně vrátím v říjnu do práce a takhle to nepůjde.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den.
Potřebovala bych dceru 6 měsíců přestat kojit, ale kdykoliv jsem zkusila umělé mléko celkem již 4 druhy, tak se vždy osypala v obličeji a na krčku. Jen tam kde se jí to mlíčko rozlilo protože mlíčko se jí příčí a nevypije nic.Po poradě s dětskou jsem ji dala bez laktózy Nutrilon. Osypala se jen drobne ale hned do 2 minut kopřivka zmizela.Ted jsem zkusila bezlaktozove mléko znovu s rýžovou káši a je osypana dost. Opetbto ale nesnedla. Setkal jste se s tím někdo? Netusim na co by mohla být alergická a k doktorce jdeme až v září.