Kopřivka po umělém mléce

Anonymní
7.8.22 20:47

Kopřivka po umělém mléce

Dobrý den.
Potřebovala bych dceru 6 měsíců přestat kojit, ale kdykoliv jsem zkusila umělé mléko celkem již 4 druhy, tak se vždy osypala v obličeji a na krčku. Jen tam kde se jí to mlíčko rozlilo protože mlíčko se jí příčí a nevypije nic.Po poradě s dětskou jsem ji dala bez laktózy Nutrilon. Osypala se jen drobne ale hned do 2 minut kopřivka zmizela.Ted jsem zkusila bezlaktozove mléko znovu s rýžovou káši a je osypana dost. Opetbto ale nesnedla. Setkal jste se s tím někdo? Netusim na co by mohla být alergická a k doktorce jdeme až v září.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65120
7.8.22 20:55
@Anonymní píše:
Dobrý den.
Potřebovala bych dceru 6 měsíců přestat kojit, ale kdykoliv jsem zkusila umělé mléko celkem již 4 druhy, tak se vždy osypala v obličeji a na krčku. Jen tam kde se jí to mlíčko rozlilo protože mlíčko se jí příčí a nevypije nic.Po poradě s dětskou jsem ji dala bez laktózy Nutrilon. Osypala se jen drobne ale hned do 2 minut kopřivka zmizela.Ted jsem zkusila bezlaktozove mléko znovu s rýžovou káši a je osypana dost. Opetbto ale nesnedla. Setkal jste se s tím někdo? Netusim na co by mohla být alergická a k doktorce jdeme až v září.

tak nemusí to být laktoza, ale ABKM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.22 21:01

Co kozí? Kendamil, Naše mléko…?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.22 21:08

@vokishka to mi nejde do hlavy když já mléko piju ve velkém a nic jí to v mm nedělá

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.22 21:11
@Anonymní píše:
Co kozí? Kendamil, Naše mléko…?

Nezřídka bych si dát mléko jiné např kozí nebo z krabice.Jsem posera 🙂 zkusila jsem HiPP, Sunar, babylove, Nutrilon…

• Citovat
  • Upravit
120
7.8.22 22:35

Zdravím. Myslím, že to bude alergie na mléčnou bílkovinu. Dcera to měla úplně stejně. V mém MM nevadilo, kdyz jsem jedla ml. Výrobky, ale při styku s ostatnimi ml. Výrobky, ihned kopřivka. Máme ji prokázanou na alergologii. Nech ji udělat testy. My dostali neocate, i když tolerovala nutrilon alergy (přesný název už si nepamatuji, ale.byla v tom ml. bilkovina stepena jen částečně a ani to ji nevadilo). Dr. Nás právě strasila, že může probíhat v těle skrytý zánět, i když se tváří, že ji ten nutrilon nevadil, tak na kožních testech měla prave nějakou reakci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.22 15:49

@Petulr Děkuji, už jsem hledala alergologii a buď mají dovolenou nebo mě chtěli malou objednat na březen :roll: ikdyz jsem popsala problém. Zitra budu mít na zkoušku od známé mlíčko na předpis z gastra.Nase dětská má taky dovolenou🙄

• Citovat
  • Upravit
120
8.8.22 16:13
@Anonymní píše:
@Petulr Děkuji, už jsem hledala alergologii a buď mají dovolenou nebo mě chtěli malou objednat na březen :roll: ikdyz jsem popsala problém. Zitra budu mít na zkoušku od známé mlíčko na předpis z gastra.Nase dětská má taky dovolenou🙄

No tak možná asi čekají po tom prvním roce, někdy se ti do pry roka srovná…dozraje imunitní systém. No nám právě naše pediatra psala ten nutrilon a po roce už jsme šli na alergologii. Asi bych se poradila s vaší doktorkou, třeba se ty testy dělají později. Nebo řekli vám proč až na březen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.22 16:38

@Petulr prý nemají volno, Mudr nenapsala nic, oni hřeší že kojim. Jenom jsem slíbila že se částečně vrátím v říjnu do práce a takhle to nepůjde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko