Najednou malo pije

Anonymní
6.8.22 18:10

Najednou malo pije

Ahoj holky mam takovy problem dcera 8m mi dneska vzbec nechce mliko nevim proc vypila mi za dnesek 400ml plus nakych 80ml vody ale vody pije vzdy malo
Prikrm sem ji naredila vic to snedla 80g a pak sem ji udelala ridkou krupicovou kasi a to smedla 50g
Ji mi tsklen min prikrmy porad takze to neresim ale dr mi rikala ze kdyz ji malo prikrmu musi vypit minimalne 700ml tekutin takze um no a to mi dneska proste neda veme lahev do pusy a kouka napadaj me zuby coz i dr rikal ze muzou byt ale nic videt nema.
Tak ted porad myslim ze nevypila tolik aby nebyla dehydratovana narazila sem ru na hodne diskuzi kde se ta dehydratace resi tak se ted trochu bojim ale nasilim to do ni cpat nechci a ani by to neslo.
Zajima me kolik toho musi fakt vypit aby ta dehydratace nebyla
Desim se tohi aby taklen to jeji piti nepiti nepokracovalo i zitra. Jinak pije v pohode vzdy sice mensi davky ale vypije krasne dost um behem dne. Tohle sem jeste nezazila tak sem ted stoho lehce vykulena
Dekuju za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14708
6.8.22 19:00

Simco, ty sis zalozila novy nick? Mas uplne stejny styl psani. A resis porad dokola to same. Takze neverim, ze

“Tohle sem jeste nezazila tak sem ted stoho lehce vykulena”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14708
6.8.22 19:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4479
6.8.22 19:14

Pokud prospívá, je spokojená, má světlou moč a počurané pleny, tak je to v pořádku. Žádné dítě není tabulkové - vypije a sní si, co potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14708
6.8.22 19:18
@Paní.Norrisová píše:
Pokud prospívá, je spokojená, má světlou moč a počurané pleny, tak je to v pořádku. Žádné dítě není tabulkové - vypije a sní si, co potřebuje.

To je zbytecne, ji toto psat. Ona chce cist jen, jak je jeji dite chudak a musi do nemocnice. To, ze je dite v pohode a spokojene, ignoruje, porad si mele svou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.22 19:56

@Janča6 prosim?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.22 19:57

@Janča6 mohu ti klidne mapsat do soukrme zpravy muj profil i z fotkou aby sis nemyslela ze sem naka simca
Nevim o co ti jde a jaky mas problem :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.22 20:04

@Paní.Norrisová jako vse je v poradku
Jen dneska se tohle stalo poprve prave jindny problem neni
Ja sem uz tady resila zoubky ze si myslim ze to muzou byt soe kdyz se divam do pusinky nic nevidim teda spis to nepoznam. A pak sem tu narazila na nakou diskuzi kde se resila dehydratace kde nekdo psal ze se musi vypot naly pocet tekutin tak me vydesilo ze mala mela dneska malo.
Jinak tohle je poprve co taklen malo vypila
A tim ze málo vypila cura min a lehce zlute

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.22 20:07

@Janča6 ted sem si cetla cos posilala ale ja resim neco jinehi nez prikmy ja resim je mi pouze dneska vypila min jestli to nevadi neresil tu ze mi ji nak prikrmy nebo neco
Me jen zajimalo jestli je problem ze vypila dneska mene nic vic sem neresila. Anonym sem dala z duvodu ze jsem narazila na hodne diskuzi kde se lidi do sebe navazeji a ja mam na svem profilu fotku sebe a i male a nepotrebuju aby nekdo se pak navazel i do nas

• Citovat
  • Upravit
14708
6.8.22 20:11
@Anonymní píše:
@Janča6 mohu ti klidne mapsat do soukrme zpravy muj profil i z fotkou aby sis nemyslela ze sem naka simca
Nevim o co ti jde a jaky mas problem :think:

Jestli nejsi Simca, tak se ti omlouvam. Ale mas stejny styl psani, stejne starou holcicku a stejny problem. Vim, ze ted nepises z profilu 30Simca, ale mela jsem dojem, ze sis zalozila novy profil. Koukni na diskuze, na ktere jsem posilala odkazy.

Tak pevne doufam, ze nejsi Simca a nebudes stejne zabednena jako ona. Ze tvoje dite najednou pije mene, neni nic strasneho. Mala si rekne sama, kolik potrebuje. Pokud se chova normalne, cura, tak je v poradku a dehydratace ji nehrozi. Kasli na tabulky nebo reci doktoru, kolik by dite melo v nejakem veku nebo pri nejake hmotnosti vypit. Mne treba i 3leta dcera ve vedrech prijimala maximalne 500 ml tekutin (komplet - piti plus strava) a byla v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14708
6.8.22 20:12
@Anonymní píše:
@Janča6 ted sem si cetla cos posilala ale ja resim neco jinehi nez prikmy ja resim je mi pouze dneska vypila min jestli to nevadi neresil tu ze mi ji nak prikrmy nebo neco
Me jen zajimalo jestli je problem ze vypila dneska mene nic vic sem neresila. Anonym sem dala z duvodu ze jsem narazila na hodne diskuzi kde se lidi do sebe navazeji a ja mam na svem profilu fotku sebe a i male a nepotrebuju aby nekdo se pak navazel i do nas

Ona resila hlavne piti a domnelou dehydrataci. Ty prikrmy byly vedlejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5966
6.8.22 20:15

Za 1 den určitě dehydratovaná nebude.
Pro kontrolu se kontroluje na bříšku řasa (to si vygoogli), nebo nehtíky. Každopádně vypila ti cca půl litru a není dnes ani žádné vedro. 7m dcera mi pije včetně um denně max 500ml tekutin a na svou váhu by měla 800ml a dehydratací netrpí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.22 20:19

@Janča6 no nejsem a proc bych mela zakladat jiny profil taky nechapu.
Ja resim jen dneska ze pije mene jindy problem vubec neni. Tak spousta lidi pise podobne. Ja pisu prez hlas tak to obcas pise kraviny.
No tim ze dneska pije min tak min cura a ma to lehce zluty ale jako zadny jiny problem neni. Ja si myslim ze ji boli dasne ale nepoznam to prave jestli se neco klube ani nevim jestli treba muzou nak bolet ikdyz neni nic znat
No prave me to zarazilo ze najednou tak malo jinydy pije dost a ted vypila treba napriklad po dvou hodkach 60 ml tak sem prave nevedela vo se deje. Vcera pila krasne jako vzdy a dneska takovy zlom prave. A nekde sem cetla nakou diskuzi neco ze ma dite vypit aspon 500ml aby nehrozila dehydratace tak me to zarazilo
A opravdu nemam duvod si zakladat jiny profil a hlavne proc kdyz bych mohla napsat anonym a nikdo by nevedel odkud pisu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.22 20:24

@Markéta188 jee dekuji moc
O te rase sem slysela ale nak to moc nechapu ze to zvednu a ty flicky jako musi rychle zmizet? A o tech nehtech je co prosim? Nevim jak tohle hledat
Ja prave tady cetla diskuzi ze minimalne 500ml vypit jinak hrozi dehydratace tak sem napsala ohledne zkusenosti.
Me mala vypije prave kolikrat i litr a dneska taklen ale kdyz teda k timu pripoctu 70ml vody vo vypila plus obed tak to da vic
Jen se jeste zeptam proc se k piti pocitaji i prikrmy kdyz vlastne tam je jakoze minumum vody? Me to rikala doktorka a ja se ji zapomela zeptat

• Citovat
  • Upravit
14708
6.8.22 20:25
@Anonymní píše:
@Janča6 no nejsem a proc bych mela zakladat jiny profil taky nechapu.
Ja resim jen dneska ze pije mene jindy problem vubec neni. Tak spousta lidi pise podobne. Ja pisu prez hlas tak to obcas pise kraviny.
No tim ze dneska pije min tak min cura a ma to lehce zluty ale jako zadny jiny problem neni. Ja si myslim ze ji boli dasne ale nepoznam to prave jestli se neco klube ani nevim jestli treba muzou nak bolet ikdyz neni nic znat
No prave me to zarazilo ze najednou tak malo jinydy pije dost a ted vypila treba napriklad po dvou hodkach 60 ml tak sem prave nevedela vo se deje. Vcera pila krasne jako vzdy a dneska takovy zlom prave. A nekde sem cetla nakou diskuzi neco ze ma dite vypit aspon 500ml aby nehrozila dehydratace tak me to zarazilo
A opravdu nemam duvod si zakladat jiny profil a hlavne proc kdyz bych mohla napsat anonym a nikdo by nevedel odkud pisu

Hele, to je kravina. Kazde dite je jine. Bud v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí