Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky prosím opět o radu. Malá chce korálky k Vánocům, ale jak jsem na to koukla je jich milión druhů. Je jí 7 let a má ráda zvířata. Jsou tam i taková studia. Má to smysl???Na ceně vůbec nezáleží, koupím jich i více druhů. Hlavně, aby se to všude neválelo, ideálně aby se to dalo zavřít.Poradíte mi, co bude nejlepší? moc děkuji.
Malé bylo šest a pokud by se tím chtěla zabývat, tak s ní musel být někdo dospělý. Myslím, že bindeez tak od 7 - 8 let
Toto se zavřít dá. Jestli je tvoje malá šikovná, tak jí to bude hooodně bavit. My jsme bylii omezení mladším bráškou
. Když se jí do toho malej neplete, tak si tvoří i dvě hoďky a je nejspokojenější.
Moc děkuji, zrovna na toto jsem koukala taky. Malá bude mít 8 brzo a myslím, že to s přehledem zvládne. ![]()
doporucila bych startovaci set - my ho mame a ted jezisek prinese rozsireni…Kupovala jsem ho k MDD cca 4 dny pred sedmymi narozkami.
v pohode si s tim tvorila sama - mne k tomu vubec - krom rozbaleni z krabice - nepotrebovala…
je teda umeni vychcytat cas, kdy se ji do toho neplete mladsi segra
maminky dejte si pozor na nebezpečné šarže Bindeez s jedovatým lepidlem:
http://www.e-hracky.cz/…/bindeez.htm
prý už to mají mít v pořáddku,, ale mohlo by se stát, že někde budou mít ještě tuhle řadu v prodeji
zuzanasinova píše:
maminky dejte si pozor na nebezpečné šarže Bindeez s jedovatým lepidlem:
http://www.e-hracky.cz/…/bindeez.htm
prý už to mají mít v pořáddku,, ale mohlo by se stát, že někde budou mít ještě tuhle řadu v prodeji
Ty brdo Zuzo diky moc za odkaz - dam si na to majzla - chceme k jezisku dokoupi naplne…
OT - jak se jezdi s polohovacicm Zappikem - v diskusi Zapp je nejak mrtvo (samostatna sedacka stale neni v CR) ![]()
Hani
není zač…mi ty korálky utkvěly v paměti, chtěla jsem je kupovat pro neteř, pak jsem vybrala něco jiného
no a jak se jezdí: luxusně
s tou sedačkou to vidím bledě, oni neustále slibují a třeba v UK mi nabízeli odběr začátkem ledna a pak paní psala že se vůbec neví, kdy to bude… takže jsem ráda, že jsem vzala celého Xtra… min.týden jsem prodala nepolohovacího - a jsem spokojená…
Zuzko moc děkuji za radu!!!
Tak po tom, co jsem si to přečtla Bindeez nebudou.
Ahoj holky, vy máte zkušenosti s bindeez korálky, nám ale korálky moc pohromadě nedrží. Letos nám je nadělil Ježíšek, ale přišlo velké zklamání. Korálky nedrží, je to tak maximálně sundat z té podložky, ale aby se to dalo postavit do stojánku, to vůbec. Hned se to přelomí a rozpadne. Zdá se mi, že to vůbec nefunguje jak má, anebo děláme něco špatně. ![]()
Můžu proprosit o Vaše zkušenosti?
Díky, Táňa
Tak jo, ahoj, je před vánoci, otevírám znovu téma, tak jaké máte zkušenosti s bindeez? Nemáme vůbec nic malé je 6a1/2, vyplatí se to koupit, ona je tvořivka, ale drží to tedy pohromadě? Jaké sady do začátku: Díky za každou radu.
Já bych řekla, že je to docela jedno - volila bych sadu spíš podle zájmů dítěte. A vybírala jsem i podle toho, jestli je v té sadě všechno - tedy hlavně i to pero a sprej. Kupovali jsme jako první asi tuto (s tím, že se uvidí, jestli to dcerku zaujme): http://www.megahracky.cz/…-hraci-sada/ - na Vánoce dostane sadu „princezny“ (u ní ale zrovna pero ani sprej není). Pero v sadě „zvířátka“ je jednoduché, takže buď tam dáš korálky jedné barvy, nebo se to pomíchá (řekla bych, že ve větších sadách můžeš do pera dát čtyři různé barvy
).
Korálky nám po přestříkání vodou perfektně drží.
Je, prosím tě, na to je potřeba nějaké pero? Vidím to dnes poprvé, zase reklama na animáčku
takže to je něco jako pinzeta? a sprej, do toho se dává voda a tím se to stříká? Takže korálky se musí asi dokupovat ![]()
Samozřejmě lze ty korálky ukládat a tvořit obrázky i prsty, ale tím perem to jde v pohodě. Naše dcerka je teda menší, ale tím perem to zvládne. Prstíky taky, jenže občas si to zboří a po několikáté ji to nebaví.
Pero je pero - jako by dutá propiska, do té nasypeš korálky a pak mačkáním čudlíku vždycky umístíš jednu korálku.
Sprej je jen lahvička s rozprašovačem, dává se do toho obyč voda.
Korálky se musí dokupovat. V té saděje např. 600 korálků, zdá se to dost, ale je to akorát na ty vzorkové zvířátka, fakt jsme udělaly každé jednou. Pak buď koupit korálky (ale nemáš další „formy“ - takže může tvořit to samé v jiných kombinacích nebo si něco vymyslet, ale nevím, na jaké podložce) nebo sadu s formami - pokud je bez příslušenství není to až tak drahé.
Vyfotím ti, jak to vypadá.