Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte,chtěla jsem objednat pár hraček pod stromeček, nejlepší ceny mají v e- shopu funkids.cz, akorát mám problém, když jsem po registraci chtěla dávat věci do košíku, tak mi tam napsalo „Probíhá údržba systému. Děkujeme za pochopení.“- a takhle je to už od pondělka- stalo se vám to někomu taky?
No a kromě tohodle- máte zkušenosti s e - shopem Matýskův ráj - tam mají taky dobré ceny. Díky za odpovědi. ![]()
ahoj, jj stalo se mi to, ale jen v neděli večer, druhý den to normálně šlo, jen většinu věcí, co jsem chtěla nemají skladem:-(
U Matýska objednávala kámoška, byly s nima docela problémy, nekomunikovali, dlouho to trvalo, nakonec si pro to musela zajet osobně..
Ahoj,chtěla jsem v tom e-shopu objednat odrážedlo,a ještě něco,a taky mi to hlásilo.Tak jsem nakonec odrážedlo koupila jinde.Psala jsem tam,a nějaká paní mi odpověděla,že to mám zkoušet.Na to nemám nervy,koupím to jinde.Jejich chyba.
Raduš.ka44 píše:
U Matýska objednávala kámoška, byly s nima docela problémy, nekomunikovali, dlouho to trvalo, nakonec si pro to musela zajet osobně..
To jsem měla s www.caryfuk.cz ,pomohlo,až pohrozením ČOI,a pak se mi na netu povedlo vyhledat tel.č. na majitele,tomu jsem vynadala,a zboží dorazilo.Ovšem čepička byla špinavá jak prase
![]()
stalo se mi to samé, poslala jsme jim mail, tak doufám, že se do pondělka dočkám odpovědi, bohužel s obchodem Matýskův ráj nemám dobré zkušenosti, podařilo se mi však aby stornovali objednávku, nikdy více
U toho Funkids to musíš zkoušet. Loni na to ženský taky hodně nadávaly. Jak se blížej Vánocema, tak jsou asi přetížený. Já u nich objednávala, je to asi dva týdny, bylo to v neděli večer a v úterý jsem měla balík doma.
tak holky, už se mi to podařilo objednat na funkids, tak se těším na balíček, už jsme o 2tis lehčí ![]()
Ahoj,MATÝSKÚV ráj nebrat, je tu samostatná diskuze jen na ně…
Kateřina Nováková píše:
tak holky, už se mi to podařilo objednat na funkids, tak se těším na balíček, už jsme o 2tis lehčí
Tak to se máš já stále zkouším a stále marně, ale tak do vánoc je ještě čas, tak tomu dávám ještě týden a jak se nezadaří , tak to prostě seženu jinde ![]()
tak jim napiš na kontakt, co máš za problém, já jim napsala, a v pohodě
budu držet palečky, at se ti to podaří, mají tam dobré ceny
Objednávala jsem u funkids včera, hned mi napsali a dneska už mi přišel email, že zboží vezou. Nemám s nimi žádné pozíže, objednávala jsem již několikrát a vždycky do dvou dnů zboží bylo dodáno.
tak už mám zboží z funkids doma, rychlost, opět jsem spokojená
Ahojky, tak v pondělí se podařilo objednat, včera byl svátek a dneska přijel balík, sice u jedné hračky zroztrhaný obal(je to dárek pod stromeček), ale izolepa to spraví, takže nakonec super
.