Problém s objednáním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6271
12.11.10 13:25

Problém s objednáním

Ahojte,chtěla jsem objednat pár hraček pod stromeček, nejlepší ceny mají v e- shopu funkids.cz, akorát mám problém, když jsem po registraci chtěla dávat věci do košíku, tak mi tam napsalo „Probíhá údržba systému. Děkujeme za pochopení.“- a takhle je to už od pondělka- stalo se vám to někomu taky?
No a kromě tohodle- máte zkušenosti s e - shopem Matýskův ráj - tam mají taky dobré ceny. Díky za odpovědi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1757
12.11.10 13:33

ahoj, jj stalo se mi to, ale jen v neděli večer, druhý den to normálně šlo, jen většinu věcí, co jsem chtěla nemají skladem:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
12.11.10 13:36

U Matýska objednávala kámoška, byly s nima docela problémy, nekomunikovali, dlouho to trvalo, nakonec si pro to musela zajet osobně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.11.10 13:57

Ahoj,chtěla jsem v tom e-shopu objednat odrážedlo,a ještě něco,a taky mi to hlásilo.Tak jsem nakonec odrážedlo koupila jinde.Psala jsem tam,a nějaká paní mi odpověděla,že to mám zkoušet.Na to nemám nervy,koupím to jinde.Jejich chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.11.10 13:59
Raduš.ka44 píše:
U Matýska objednávala kámoška, byly s nima docela problémy, nekomunikovali, dlouho to trvalo, nakonec si pro to musela zajet osobně..

To jsem měla s www.caryfuk.cz ,pomohlo,až pohrozením ČOI,a pak se mi na netu povedlo vyhledat tel.č. na majitele,tomu jsem vynadala,a zboží dorazilo.Ovšem čepička byla špinavá jak prase :pocitac: :pocitac: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kateřina Nováková
12.11.10 21:37

stalo se mi to samé, poslala jsme jim mail, tak doufám, že se do pondělka dočkám odpovědi, bohužel s obchodem Matýskův ráj nemám dobré zkušenosti, podařilo se mi však aby stornovali objednávku, nikdy více

• Citovat
  • Upravit
8523
12.11.10 21:55

U toho Funkids to musíš zkoušet. Loni na to ženský taky hodně nadávaly. Jak se blížej Vánocema, tak jsou asi přetížený. Já u nich objednávala, je to asi dva týdny, bylo to v neděli večer a v úterý jsem měla balík doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kateřina Nováková
13.11.10 12:47

tak holky, už se mi to podařilo objednat na funkids, tak se těším na balíček, už jsme o 2tis lehčí :lol:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
13.11.10 12:49

Ahoj,MATÝSKÚV ráj nebrat, je tu samostatná diskuze jen na ně…

• Citovat
  • Upravit
6271
14.11.10 19:58
Kateřina Nováková píše:
tak holky, už se mi to podařilo objednat na funkids, tak se těším na balíček, už jsme o 2tis lehčí :lol:

Tak to se máš já stále zkouším a stále marně, ale tak do vánoc je ještě čas, tak tomu dávám ještě týden a jak se nezadaří , tak to prostě seženu jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kateřina Nováková
14.11.10 20:21

tak jim napiš na kontakt, co máš za problém, já jim napsala, a v pohodě :-) budu držet palečky, at se ti to podaří, mají tam dobré ceny

• Citovat
  • Upravit
84
15.11.10 20:26

Objednávala jsem u funkids včera, hned mi napsali a dneska už mi přišel email, že zboží vezou. Nemám s nimi žádné pozíže, objednávala jsem již několikrát a vždycky do dvou dnů zboží bylo dodáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kateřina Nováková
16.11.10 12:10

tak už mám zboží z funkids doma, rychlost, opět jsem spokojená

• Citovat
  • Upravit
6271
18.11.10 18:23

Ahojky, tak v pondělí se podařilo objednat, včera byl svátek a dneska přijel balík, sice u jedné hračky zroztrhaný obal(je to dárek pod stromeček), ale izolepa to spraví, takže nakonec super :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí