Odrážedlo bosito + hračky (firma Ofrat)

27305
11.11.10 13:17

odrážedlo bosito + hračky (firma Ofrat)

ahoj maminky, máte některá zkušenost s tímto odrážedlem?
 http://www.autosedacky-online.cz/…ra-3168.html

Uvažuju o něm pro prcka k Vánocům, je mu právě rok a nechodí (jen kolem nábytku).
Zajímají mě praktické zkušenosti:
1. Nevadí ty „díry“ v sedátku pro sezení?
2. Není to vratké či nestabilní, když je vevnitř jakoby duté (úložný prostor)?
3. Prcek má 84 cm a přes dvanáct kilo, není na to menší odrážedlo moc velký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
11.11.10 13:24

Mary, tohle radím nekupovat.

My jsme ho koupili v hypernově za necelé dvě stovky, je úplně stejné až na ty díry v sedátku, ty tedy nechápu, k čemu tam jsou :think: My máme sedátko plné.
Osvědčilo se nám, když malý začal chodit, opřel se o to držátko a autíčko tak vlastně suplovalo chodítko, ale to bylo jen pár dní.

V roce a půl se malý rozjezdil, do té doby nechtěl. Nejen, že je mu tohle autíčko malé, ale venku je hrozně neohrabané, kolikrát se nám stalo, že se převrhl a mohl z toho být pěkný karambol, jednou se málem bacil hlavou o obrubník :roll: Špatně s mu odráželo, je dost široké.

Koupili jsme klasickou motorku enduro, malému chvilku trvalo, než si zvykl, že je maličko vratká, ale zvykl si a nepadá z toho.

To autíčko mi přijde vhodné velikostně tak na roční děti, musíš počítat, že to bude mít na chvilku. Jo a ještě jsem zapomněla, že ten klakson je pěkně blbej - samo dítě ho rozhodně nezmáčkne, jde to dost špatně :cert: :cert:

Příspěvek upraven 11.11.10 v 13:26

• Citovat
  • Upravit
522
11.11.10 13:25

jéjej, holka se na tom najezdila a vyblbla a byla stejnej pořízek jako ten tvůj klučina, dokonce ještě teď-a to jí jsou 3roky si s tim hraje…někomu to vyhovovat nemusí ale za nás doporučuju! :palec: …jen když začínala chodit a opřela se oto držadlo, se autíčko začalo převracet, ale vyřešila jsem to kamením v úložnym prostoru pod sedátkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
11.11.10 13:28

Madi, díry jsou tam na kostky, jsou k tomu 4 kostky v tom tvaru děr a děcko je do toho může zastrkávat.

A jinak moc díky za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.11.10 13:35

Mary, tak to jo. To by vadit v ničem nemělo. Ale koukám, že jsme ti moc nepomohly, rubberbear má přesně opačnou zkušenost, tak si vyber :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
522
11.11.10 13:45

je to jen na tobě, bejt tebou odrážedlo si od někoho pujčim, nebo zajdu do obchodu ať si to prcek vyzkouší a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
11.11.10 14:06

Máme úplně to samé, jen žluté ;-) …prcek na něm řádí po bytě (na ven pak dostal motorku), nakládá do něj nejen ty vkládací kostky, ale i zvířátka…ta někdy i jen posadí na sedátko a tlačí je po bytě. Když byl menší a nešlo mu odrážení, tak si vždy sedl a moc se mu líbilo, jak jsme ho tlačili po bytě. Sehnali jsme jej před časem v Pompu za cca 250 kč ;-)
Takže za mne ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
11.11.10 14:29

Mary máme doma a je pořád v provozu. Mikulášek (3 roky) na něm jezdí doteď a to má 19kg. A Eliška na něm už taky jezdí a vkládačka v sedátku je taky hodně využívaná. Takže za mě jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.11.10 14:39

Ahojda, presne o tomhle jsem taky uvazovala, ale pak mi kamaradka doporucila hrocha od FP (kupovala jsem na MMB - prodava se jich tam strasne moc kolem 400Kc, napr. tady: http://www.mimibazar.info/foto.php?…) a je fakt uuuzasnej. Mala mi taky obchazi nabytek (je ji 10,5 mesice) a s hrochem pomalinku zacina chodit a zabavi se s nim klidne pul hodiny :wink: Myslim, ze s autickem to bude podobne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.11.10 15:32

máme v podstatě to samé, jen bez děr v sedátku, starší syn na tom řádí už přes dva roky a to má teď 17 kilo, za nás musím říct dobrý kup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
12.11.10 12:02

http://shopdetskyraj.mimishop.cz/detail.php?…

my chceme malýmu koupit toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
12.11.10 12:04

Sice tam píšou od 18 měsíců,ale četla jsem jinde u tohohle odrážedla od 1 roku,tak si vyber… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí