Panenky Steffi

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6412
9.11.10 22:08

Panenky Steffi

Chci koupit k Vánocům nějaké panenky Steffi a příslušenství, jen se nemůžu rozhodnout jaké. Přemýšlím o koni, kočáru, autu, případně těhotné panence.
Prosím radu, ty které je mají doma:
Drží panenka na koni?
Sedí dobře v kočáru, vejdou se tam dvě?
Vejdou se auta dvě panenky?
Drží panence to těhotné bříško, aby ho neztrácela?
Díky předem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7678
10.11.10 08:23

Ahoj,
mi máme těhotnou-u nás v největším provozu a je super!

Pak máme s kočárem-Sabinka tam nacpe i 3 :lol: + pejsky a miminka.

Auto-chystáme se koupit teď na ježucha.

S koněm bohužel neporadím ty máme obyč ne original.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6412
10.11.10 20:28

Sabiko, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.11.10 18:06

Ahoj,

my máme Steffi s autem Hello Kitty, vejdou se do něj dvě Steffi a vzadu můžou sedět malé panenky, či zavazadla, máme ho od minulých Vánoc a hraje si s ním denně. Takže můžu doporučit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
14.11.10 14:10

máme těhotnou, bříško drží, ztratit nejde a pořád funguje :palec: Stefi doporučuju i provedením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6412
14.11.10 21:45

Díky, tak to asi bude těhule a auto. I když dneska jsem viděla super chodícího koně na baterky.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.11.10 23:45

Steffi je šunt. Máme i tu těhotnou, ale nic moc. Už jsem se poučila a jdu jenom do Barbi, nebo „My scene“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
25.2.19 21:24

Prosím vás nemáte náhodou panenku z tohohle setu? Moje dcera ji ztratila a pláče kvůli ní. Má ADHD a je hodně fixovaná na ni… 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
1.3.19 01:59

Snad se tady nějaká ta panenka najde. Hledali jsme všude a jinou bohužel nechce. Achjo. Je mi to moc líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24744
22.10.21 15:56

Za mne se se Steffi opravdu svou kvalitou nemůže rovnat Barbie a hlavně těm novějším řadám, kde jsou super klouby i materiály.. jde mi o to, co panenka vydrží (jak klouby, tak hlavně vlasy),
ale zas každá holčička je jiná, ne každá upaluje vlasy žárovkou, lakuje jim vlasy lakem na nehty apod. :lol: to fakt nepřežila ani Barbina :mrgreen:
já si pak oblíbila řadu Monster High, přišla mi fajn zábavná ta pohádka i ty postavy a pár let jsem si s nimi i s holkama hrála :potlesk: (bavím se ale o starších holčičkách, ne o školkových)… pubošky mne už xkrát vyzvaly, ať tu krabici s Monster a Barbie laskavě z jejich pokoje už odnesu (myšleno Kamkoliv), vypadá to, že budou holt se mnou bydlet v ložnici a čekat na vnoučata, páč prostě nedááám :mrgreen: (mj. je v tom dost tisíc ;), pár jsem jich obětovala neteřinkám :srdce: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí