Vánoce - dárek pro chlapečka 22 měsíců

486
12.11.10 09:09

Vánoce - dárek pro chlapečka 22 měsíců

Zdravím vás všechny a zároveň prosím o radu. S čímpak si nejčastěji hrály vaši kluci v tomto věku? Vůbec netuším, co malému koupit na vánoce. Napadlo nás tohle: trojkolka, popelářské auto, magnetická tabule, lego (např. farma), garáž s autíčky, klučičí dílna… no a dál už nevím :nevim: Uvítám každou dobrou radu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
12.11.10 09:41

tak Tomik se ted nejradsi houpe na houpaci siti natazene pres obyvak a posloucha u toho Sverakoviny (kravy kravy, petatricet chlebicku) :lol:. Pak cteme knizky - Krtek a auticko, Knizka pro deti od dvou do peti, knizka s autickama, knizka se zviratkama. Zpivame s knizkou s piankem a pisnickovyma leporelama. Malujeme vodovkama a barvickama. Skladame 6-20 dilkovy puzzle. Joo vlastne nejvic frci ikeacky koleje s masinkama a skladani z lego duplo. Rad sfoukava svicky :lol:
K Vanocum (prip. lednovym narozeninam) me napadly veci jako - dalsi knizky, ponk s naradim, traktor, bagrik na pisek, hudebni nastroje vsechny mozny, miniauto na ovladani, zasterka na vareni (s tatkou furt neco kuchti), boby, tohle http://www.alextoys.cz/…ukaci-farma/. Zalaminovany fotky pribuzenstva a kamaradu, motorku na ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.10 10:46

A kolik chcete kupovat dárků. Pokud koupíte vše, co jsi napsala, tak to už je pěkná nadílka. Něco ještě třeba dostane od babiček a příbuzných a bude toho dost. Já být tebou, už nic dalšího nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
12.11.10 10:56

Ahoj,

my jsme k druhým narozeninám (v dubnu) dostal Lego duplo, kufřík s nářadím a ještě spoustu věcích, který si nepamatuju :oops: :lol:
V létě dostal koloodrážedlo (jako předčasně k svátku :mrgreen: ) a myslím, že ho klidně mohl dostat už k narozeninám 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
12.11.10 14:27

Taky zvažuju, jestli koupit v únoru k narozeninám malému to odrážedlo kolo nebo už rovnou nějaké mini kolo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.11.10 09:53

Jéžiši, napsala jsem „hrály vaši kluci“ :mrgreen: Nejsem blb, jen jsem původně měla napsáno „hrály vaše děti“ a nějak jsem to „hrály“ zapomněla opravit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak moc děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
13.11.10 09:58

Krtečku+Lindo, ty dárky, co jsem vyjmenovala, samozřejmě nebudeme kupovat všechny my! Napsala jsem to špatně, promiň :-)
My koupíme jen popelářské auto + další drobnůstky, naši asi ponk s nářadím, tchán lego velkou farmu, švagrová dřevěnou vlakovou soupravu a pak další věcičky - takže tak by to nakonec mělo zůstat :-)

Yvep, s tím kolem si zatím hlavu nelámu. Uvidím, jak na tom malý bude a když tak bychom mu jej koupili na den dětí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bláža2
24.11.10 15:29
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení