Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, děláte někdo domácí korbaciky? Ujizdim na nich, ale nikde v obchodě neseženu tak dobré☹️️
A kdybyste někdo měl třeba česnekové, bylinkove nebo tak něco, tak vám budu líbat ruce🥺 😁
Moc děkuji!❤️️
Koukala jsem na to, ale jiný sýry se mi dělat nechce a nechce se mi riskovat vychytání vhodných podmínek, zpracování atp. to by stálo moc peněz a času. Tak si raději koupím. Ale naročné to není, jestli se ti chce, jdi do toho.
Moje klientka dělávala. A vždycky mi nosila. A podle toho co říkala, tak to teda úplně jednoduché není. Ale odstěhovala se mi zpět na Slovensko a sem nejezdí ![]()
Ale byly luxusní! Jsme půl kila doslova sežrali na posezení. Ty z obchodu už moc nekupujem, protože to fakt není ono ![]()
Nedělám, ale miluji je. Pořád vzpomínám na to jak sem jako malá jezdila s mamkou do Brna a ta mě tam kupovala korbaciky do papiru do ruky. Ty byly výborný.
@Šmoulice no praaave! Prodávají je každoročně na pouti u nás na Jihu ale letos jsem ji nestihla tak jsem bez nich a poslední měsíc nejím nic jiného, ale z toho obchodu fakt nic moc. 🤦♀️
Kupujem na salaši, alebo u nás v dedine sú dvaja výrobcovia. Tu sú vlastne domáce na každom rohu, ale to ti nepomôže ![]()
Zkus trhy v okolí. Myslíš pouť na Jihu v Ostravě? Pokud jsi z Ostravy tak ve FNO prodává pán korbačíky a jsou výborné
@Lucie008 nene v Blatné, v jižních Čechách 😊 prošla jsem už trhy v Praze a nic, tak objednam asi 😊