Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, řeším teď takový problém. Malá (11 měs. Kor.9 měs.) začala být poslední dobou aktivní. Leze mi a celkově k neuhlídání a to ani v kočárku. V korbičce už mi stoupala na nohy a opírala jsem o jednu ze stran a prostě k neuhlídání. Tak jsem vyměnila za sporťák, jenže tady už je zase jiný problém…
Je na něj moc malinká (62cm).Lidi na mě koukají na jako na idiota, že se tam dala tak malé dítě
.Kolikrát mě i zastavili jesli na to není moc malá…Malý myslím, že vyhovuje spíš ten sporťák i mě, ale ty pohledy…
Poradíte co s tím?
@MarieOVMUC Je nedonošená…Oni ty děti většinou bývají drobnější…
@ViolaGrunge píše:
@MarieOVMUC Je nedonošená…Oni ty děti většinou bývají drobnější…
v poradku, to nevadi, e je ted drobna, dozene to. ja mam sama az hybridne velike deti
mi se dcera v 5 ti mesicich nevlezla do te korby, tak me to zaskocilo:) kup ji ksirky do korbicky, pokud mate polohovatelna zadicka i v korbicce, bude to super kompromis. mi ve sportaku u deti vadilo, ze mi klouzaji dolu a sedi tam nakrivo:)
@ViolaGrunge Asi bych jí zatím nechala v korbě (pokud teda vyloženě nechce sedět) a nasadila kšíry.
Naše šla do sporťáku ve 4,5m - do korby se nevešla
Sporťák byl do úplného lehu, tak mě ani nenapadl to řešit…
Takhle staré dítě už těžko udržíš v korbičce. Pokud to vyhovuje vám oběma, na lidi se vyprdni a nech ji ve sporťáku.
Za mě, je pořád lepší mít jí ve sporťáku, než jí v korbě nechat převrátit. Mě se malá zvládla vyklopit z korby i když byla přikšírovaná.
Tak nevim, jaky mate kocarek, ale treba nase korbicka ma uvnitr spony na pridelani ksiru, ze dite muze byt priksirovano i v korbicce. Pokud mas tuto moznost, klidne bych u korbicky zustala. Jinak bych z duvodu bezpeci ditete sla spis do toho sportaku, kde uz dite pripoutat jde.
Naše byla donošená a v roce měla 69 cm a v 7 měsících šla do sporťáku, protože si sama sedla.
Já mám malou ve sporťáku od 4 měsíců a nikdo na mě teda blbě nekoukal. Nebo o tom nevím. Naopak jsem říkala, že mít letní mimčo, tak bych ani hlubokou korbu snad nepotřebovala
hlavně by mi teda bylo úplně jedno, kdo na mě jak kouká. Důvod máš, tak co jako? Na mě zase blbě koukají, když já jdu ven v mikině a malá je v kočárku v tričku. Hold je zimomil po tatínkovi a at si každý kouká, jak chce ![]()
@ViolaGrunge dlabej na to, co si myslí lidi.. jde snad o Tvoje dítě, ne? Pokud je jí dobře ve sporťáku, měj ji ve sporťáku.. Jako je drobounká, tohle měl můj v měsíci, ovšem to neznamená, že musí být v hlubokém kočáru, že..
Ja mam zas jiny problem. Mala se mi skoro do korby nevejde, jeste by se to dalo, ale…chce videt, zveda hlavu a kouka, nechce lezet. Takze jsem vyndala sportak, vetsinou je v leze, obcas ji dam do pololehu, sama nesedi. Mala meri pres 70cm, je dlouha a co nechapu, jak tam mate ty deti pripoutane, kdyz ji jsou ksiry velky?! Ma je volny tak, ze rucku vynda v pohode, vesla by se do nich dvakrat. Jak to budu delat, az zacne sedet, netusim.
@Pomka tak ja myslim, ze i sportaky jsou uzpusobene i pro miminka. Ne vsechny, ale ty vhodne od narozeni ano. Sama ziju v anglii a polovina maminek korbu vubec nevyuzije (vetsinou jsou to prave cizinky, kdo ty korbicky ma). Takze proste sportak do lehu, fusak a dite pripoutane na ty nejnizsi ksiry. Muj kocarek ma 3 pozice na ty ksiry, podobne jako jsou pozice na autosedacce.