Korbička nebo sporťák?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
334
14.6.15 19:13

Korbička nebo sporťák?

Ahoj, řeším teď takový problém. Malá (11 měs. Kor.9 měs.) začala být poslední dobou aktivní. Leze mi a celkově k neuhlídání a to ani v kočárku. V korbičce už mi stoupala na nohy a opírala jsem o jednu ze stran a prostě k neuhlídání. Tak jsem vyměnila za sporťák, jenže tady už je zase jiný problém… :roll: Je na něj moc malinká (62cm).Lidi na mě koukají na jako na idiota, že se tam dala tak malé dítě :mrgreen:.Kolikrát mě i zastavili jesli na to není moc malá…Malý myslím, že vyhovuje spíš ten sporťák i mě, ale ty pohledy… :roll: Poradíte co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
14.6.15 19:15

Na lidi se vyprdni nebo ji dej ksiry do korby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
14.6.15 19:15

62 cm v 9 mesich? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
14.6.15 19:16

@MarieOVMUC Je nedonošená…Oni ty děti většinou bývají drobnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
14.6.15 19:20
@ViolaGrunge píše:
@MarieOVMUC Je nedonošená…Oni ty děti většinou bývají drobnější…

v poradku, to nevadi, e je ted drobna, dozene to. ja mam sama az hybridne velike deti :D mi se dcera v 5 ti mesicich nevlezla do te korby, tak me to zaskocilo:) kup ji ksirky do korbicky, pokud mate polohovatelna zadicka i v korbicce, bude to super kompromis. mi ve sportaku u deti vadilo, ze mi klouzaji dolu a sedi tam nakrivo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
14.6.15 19:38

@ViolaGrunge Asi bych jí zatím nechala v korbě (pokud teda vyloženě nechce sedět) a nasadila kšíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
14.6.15 19:58

Naše šla do sporťáku ve 4,5m - do korby se nevešla :nevim: Sporťák byl do úplného lehu, tak mě ani nenapadl to řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
14.6.15 20:58

Takhle staré dítě už těžko udržíš v korbičce. Pokud to vyhovuje vám oběma, na lidi se vyprdni a nech ji ve sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
14.6.15 21:32

Za mě, je pořád lepší mít jí ve sporťáku, než jí v korbě nechat převrátit. Mě se malá zvládla vyklopit z korby i když byla přikšírovaná.

• Citovat
  • Upravit
12185
14.6.15 21:34

Tak nevim, jaky mate kocarek, ale treba nase korbicka ma uvnitr spony na pridelani ksiru, ze dite muze byt priksirovano i v korbicce. Pokud mas tuto moznost, klidne bych u korbicky zustala. Jinak bych z duvodu bezpeci ditete sla spis do toho sportaku, kde uz dite pripoutat jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.6.15 21:37

Naše byla donošená a v roce měla 69 cm a v 7 měsících šla do sporťáku, protože si sama sedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
14.6.15 22:53

Já mám malou ve sporťáku od 4 měsíců a nikdo na mě teda blbě nekoukal. Nebo o tom nevím. Naopak jsem říkala, že mít letní mimčo, tak bych ani hlubokou korbu snad nepotřebovala :lol: hlavně by mi teda bylo úplně jedno, kdo na mě jak kouká. Důvod máš, tak co jako? Na mě zase blbě koukají, když já jdu ven v mikině a malá je v kočárku v tričku. Hold je zimomil po tatínkovi a at si každý kouká, jak chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.6.15 07:17

@ViolaGrunge dlabej na to, co si myslí lidi.. jde snad o Tvoje dítě, ne? Pokud je jí dobře ve sporťáku, měj ji ve sporťáku.. Jako je drobounká, tohle měl můj v měsíci, ovšem to neznamená, že musí být v hlubokém kočáru, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
15.6.15 10:01

Ja mam zas jiny problem. Mala se mi skoro do korby nevejde, jeste by se to dalo, ale…chce videt, zveda hlavu a kouka, nechce lezet. Takze jsem vyndala sportak, vetsinou je v leze, obcas ji dam do pololehu, sama nesedi. Mala meri pres 70cm, je dlouha a co nechapu, jak tam mate ty deti pripoutane, kdyz ji jsou ksiry velky?! Ma je volny tak, ze rucku vynda v pohode, vesla by se do nich dvakrat. Jak to budu delat, az zacne sedet, netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
15.6.15 12:56

@Pomka tak ja myslim, ze i sportaky jsou uzpusobene i pro miminka. Ne vsechny, ale ty vhodne od narozeni ano. Sama ziju v anglii a polovina maminek korbu vubec nevyuzije (vetsinou jsou to prave cizinky, kdo ty korbicky ma). Takze proste sportak do lehu, fusak a dite pripoutane na ty nejnizsi ksiry. Muj kocarek ma 3 pozice na ty ksiry, podobne jako jsou pozice na autosedacce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí