Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, prosím má někdo zkušenost a jedním z těchto kočárků. Moc se mi líbí, ale nic moc jsem o nich nenašla. Jsou odpružené? Jsem docela malinká (155cm), jak jsou vysoké? A celkově jak jste s jakýmkoliv z nich spokojeni, jestli jej máte doma.
http://www.slune-cz.cz/…-monza-easy/
http://www.slune-cz.cz/…iso-4s-2015/
Máte zkušenost s Monza Easy?
Přidejte zkušenost s Monza EasyZdravím, sice doma žádný nemáme, ale budeme příští týden kupovat Monza Easy
Dnes jsme se na něj byli podívat a „osahat“ ho a mám z něj dobrý dojem. Rukojeť je teda vyšší než u současného sporťáku, ale asi je to o zvyku (já 163 cm). Odpružený podle mě není
Jinak je veliký nákupní koš, stříška se dá krásně prodloužit prakticky přes celý kočár a líbí se mi, že na rukojeti je držák na pití
Složený je s jedním cudlikem během vteřiny.. Co mi vadí je, že se nedá dat rukojeť proti směru jízdy, ale to asi u zadneho kocarku tohoto typu
Vice info za týden
![]()
@avatatarka Jééé, tak to já si na to info ráda počkám
Chceme kupovat příští měsíc. Monza je taky můj favorit, ale nic moc se o něm najít nedá a kamennou prodejnu nemám nikde v okolí
A podle prvního omaku, dá se dobře polohovat zádová a nožní opěrka? A jde zádová opěrka úplně do sedu? Děkuji za info. ![]()
@carnation Právě na netu jsem o něm skoro nic nenašla.. Nevím, jak je to možné
Tak budu aspoň první
Každopádně polohování zad mi přijde jednoduché, jen se posouvá takový páseček, což je pro nás fajn, protože teď u sporťáku vždycky malou vzbudím, když jí dám do lehu. Nohy jdou krásně do různých výšek
Předpokládám, že jde napolohovat úplně do sedu, když je to na ten pásek
Jsem na něj zvědavá, bude asi ve čtvrtek, tak když tak napíšu další info ![]()
@avatatarka Dekuji. Take jsem o nem nic moc nenasla. Spise nic, nez moc
Jestli budete mit i fotecku, jak v nem mate malou, budu moooooc vdecna ![]()
@carnation Omlouvám se za odmlku, nebyla jsem schopná kočár vyfotit ![]()
Jestli jste ho ještě nekoupili, tak jděte do něj. Jsem s ním moc spokojená, jen možná kolečka jsou trochu horší - zapíchávají se do nich kamínky, ale zas projedou všechno
Kdyžtak se ptejte a přidávám fotky s malou a plným nákupním košíkem ![]()
@avatatarka Dekuji, nakonec jsem koupila uplne jiny, ale dlouho jsem vahala. Jsem spokojena i s tim co mam, i kdyz kosik je mensi nez u monzy
Musim mene nakupovat ![]()
@carnation muzu se zeptat jaky jste nakonec vybraly? taky jsem ve fazi vybirani a porad nevim.jsem zvykla na velky nafukovaci kolecka tak se vsech tehlech malych tvrdych desim ![]()
Nemate nekdo ten ABC design treviso? zajimaly by me zkusenosti, nikde nejde najit recenze..
@kleopatra86 Nakonec mam Bebe Beni Izzy a jsem maximalne spokojena. Je perfektni, nema sice nafukovaci kola, ale penove, ale vubec nedrnca a to a nim jezdim na vesnici i po polnacce. Je cely pratelny, lehky, dobre skladny, za me top ![]()
@carnation no ja jsem taky na vesnici…a muzete mi zmerit vysku od zeme k rukojeti? a striska jde tedy zvetsit? u sportaku to docela vyuzivam. a diky za tip, na tenhle jse zatim nenarazila a to uz par dni brouzdam… ![]()
@kleopatra86 vyska je 103 cm a rukojet nejde nastavit. Taky jsem toto resila, mam jen 155 cm, a bala jsem se, ze to bude moc vysoko, ale je to super, zvykla jsem si rychle. Striska jde zvetsit, je to na zip, ktery ye kdyz tak rozepne a striska prodlouzi.
@carnation tak ja to zas resim kvuli opacnemu problemu aby byla dostatecne vysoko
skoda ze nejde nastavovat, ale jinak se mi jevi moc dobre. v tydnu jedem do prodejny tak jsem zvedava jestli ho tam budou mit, abych ho okoukla nazivo. nechapu jak maji nektere kocarky ze se striska prodlouzi a tam je sitka!!!tak co jsem videla tak tady je snad latka ze jo??uz chci bejt rozhodnuta, uz me to uprimne nebavi.me jde prave i to jezdeni na vesnici a tak po polnich cestach.tak to rikate ze je taky ok.tak uz jsem snad rozhodnuta a kdyz ho na prodejne mit nebudou tak to holt risknu pres net.diky za info ![]()
@kleopatra86 je tam po rozepnuti latka. Jj, mame chatu na vesnici a bezne s nim jezdime polnacku k oveckam. Samozrejme to neni jak s velkym bytelnym kocarem, ale dusi jsme s dcery jeste nevytrepali a kocar je taky porad cely ![]()
@carnation muzu se jeste zeptat, jak je to s brzdou? je uprostred nebo na kraji a nevadi v chuzi, nekopete do ni? v prodejne u nas ho bohuzel nemeli tak to asi risknu a objednam, ted jeste jakou barvicku ![]()