Korbička Quinny speedi v zimě

68
1.1.13 12:36

korbička quinny speedi v zimě

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nemáte některá kočárek quinny speedi. Mně se zda, že na zimu není moc dobrý. Korbička nemá vysokou slídu a tak si myslím, že malé tam hodně fučí. Máte podobný problém a jak ho řešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7397
1.1.13 13:19

Myslíš hlubokou korbičku? Já jsem taky na kočárku neměla slídu ani vysoký nánožník a pomohla mi normální deka, z té jsem malé udělala kryt a nefoukalo jí tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
1.1.13 13:25

Jj přesně tak, také jsem dala fusak a na něj deku a z deky udělala před hlavičkou „límec“ nějak jsem nepostřehla, že by byla kvůli tomu korbička na houbec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.1.13 18:09

Tak já to taky asi budu muset řešit s tou dekou. Docela mě to zklamalo. Kočárek jsem kupovala v létě a nějak mi nedošlo, že v zimě ho taky budu potřebovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
1.1.13 20:04

Já mám teda Quinny jen sporťák, ale není problém si cokoliv nechat došít a u hluboké korby mi stačila ta deka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená mati
1.1.13 21:59

Nepostřehla jsem že by mu tam loni fučelo a to jsem dokonce různě testovala když měla babička poznámky :mrgreen: :mrgreen: jinak samozřejmě jde naštelovat deka nebo fusak ale to jsem dělala jen u úplného novoška v těch největších mrazech

• Citovat
  • Upravit
7397
2.1.13 11:51
@nepřihlášená mati píše:
Nepostřehla jsem že by mu tam loni fučelo a to jsem dokonce různě testovala když měla babička poznámky :mrgreen: :mrgreen: jinak samozřejmě jde naštelovat deka nebo fusak ale to jsem dělala jen u úplného novoška v těch největších mrazech

jojo já taky a když byly ty mrazy -20stupňů, jinak jsem ji tam nechuchlala celou :mrgreen: třeba prababička mi ji zabalila do dek i v létě, když bylo 40 stupňů a chtěla malé dát čepičku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí