Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou nemáte některá kočárek quinny speedi. Mně se zda, že na zimu není moc dobrý. Korbička nemá vysokou slídu a tak si myslím, že malé tam hodně fučí. Máte podobný problém a jak ho řešíte?
Myslíš hlubokou korbičku? Já jsem taky na kočárku neměla slídu ani vysoký nánožník a pomohla mi normální deka, z té jsem malé udělala kryt a nefoukalo jí tam ![]()
Jj přesně tak, také jsem dala fusak a na něj deku a z deky udělala před hlavičkou „límec“ nějak jsem nepostřehla, že by byla kvůli tomu korbička na houbec ![]()
Tak já to taky asi budu muset řešit s tou dekou. Docela mě to zklamalo. Kočárek jsem kupovala v létě a nějak mi nedošlo, že v zimě ho taky budu potřebovat ![]()
Já mám teda Quinny jen sporťák, ale není problém si cokoliv nechat došít a u hluboké korby mi stačila ta deka
Nepostřehla jsem že by mu tam loni fučelo a to jsem dokonce různě testovala když měla babička poznámky
jinak samozřejmě jde naštelovat deka nebo fusak ale to jsem dělala jen u úplného novoška v těch největších mrazech
@nepřihlášená mati píše:
Nepostřehla jsem že by mu tam loni fučelo a to jsem dokonce různě testovala když měla babička poznámky![]()
jinak samozřejmě jde naštelovat deka nebo fusak ale to jsem dělala jen u úplného novoška v těch největších mrazech
jojo já taky a když byly ty mrazy -20stupňů, jinak jsem ji tam nechuchlala celou
třeba prababička mi ji zabalila do dek i v létě, když bylo 40 stupňů a chtěla malé dát čepičku ![]()