Kordonet a jemu podobné příze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kordonet a jemu podobné příze
Mám taková problém. Už pár let paličkuji, ale většinou bíle, případně se zlatou nití. Nyní potřebuji upaličkovat barevnou krajku a netuším, kde sehnat potřebnou nit. Běžně používám Kordonet 60 případně 80, jenže ten se vyrábí pouze v bílé a světle hnědé barvě. Potřebuji smetanovou a bordó. Nevíte někdo o přízi, která by odpovídala sílou a byla stálobarevná, aby bodró nepustila do té světlé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus se podívat na www.nitarna.cz, možná ta Nika, ale já to nepoznám, protože se prodává po 75g. Jinak mně napadá jedině perlovka, ta nepouští a sílou by relativně odpovídala.
Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markéto, tak jsem na to koukala a asi vyhraje perlovka. Jen doufám, že fakt nepouští, jednou se mi zapralo vyšité jméno do pláště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně teda zatím nikdy nepustila, ale je fakt, že nepoužívám tak tmavý barvy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejspíš to risku a budu případné fleky z šatů prát hodně opatrně. Ještě mě napadlo udělat krajku sundavací,ale to se mi moc nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co to na kousku zkusit ? Zkusit třeba uháčkovat kytičku a pak jí namočit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mě taky napadlo vyzkoušet, ale říkám si, že ty šaty stejně nikdy do pračky nepůjdou, že je budu prát v ruce tak to snad projde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na paličkování používám obuvnické nitě, nebo nitě od firmy Anchor - jsou stálobarevné a výborně se s nimi pracuje - škála je velká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit