Výtvory a programy z fotek

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6374
11.1.10 14:14

Výtvory a programy z fotek

Ahojte holky, moc ráda fotím a tak jsem se vás chtěla zeptat, jestli neznáte nějké programy nebo stránky, kde se z těch fotek dá něco vytvořit, nebo je orámovat nebo přidat k nim nějaké hezké pozadí, obrázky :roll: atd., trošku ty fotky obohatit. Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
11.1.10 14:28

Přidávám se k zakladatelce, taky bych ráda nějaký TIP. :wink:
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
11.1.10 14:37

nevím, jestli myslíš zrovna tohle, ale my jsme k vánocům dělali pro prarodiče album… kdekoliv ve vyhledávači dej CEWE fotokniha a stáhneš si program, který ti pomůže z těch všech fotek udělat báječnou věc…jen nevím, jestli to jde i samostatně jako třeba jednotlivé listy…no možná by se s nima dalo nějak domluvit… a ještě..je to maximálně pohodlné, poslala jsem to přes net a dovezla mi to pošta až domů…takže já jsem byla maximálně spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
11.1.10 15:10

Doporučuju Adobe Photoshop nebo Gimp, ten je volně stažitelný z netu.
Jdou vnich fotky jednak upravovat (doostřit, projasnit, odstranit červený oči.......) a jednak dělat různý koláže (i jen dát fotce rámeček).
Chce to jen věnovat tomu trošku času a pochytit základy práce s daným programem.
Přikládám ukázku, co lze tvořit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
11.1.10 15:10

A nebo jen dát fotky k sobě… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
11.1.10 15:26

barbanek a ty fotky resp. pozadí máš z Gimpa nebo PS? PS ale volně stáhnout nejde, je tak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
11.1.10 16:33

Ellanis, to není z Gimpu ani z PS, ty pozadí a ty ostatní věcičky - „elementy“ jsou součástí kitů, které si musíš stáhnout z internetu. Dej si do vyhledávače třeba „free kits“ a vyjedou na tebe tisíce stránek.
PS nejde volně stáhnout, nebo možná na pár dní demo. Gimp je podobný, jen se s ním musíš naučit (což tedy s PS taky) :wink:
Jo a tomuto „umění“ se říka digiscrapbook :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
11.1.10 16:43

Doporučuju navštivít stránky MMB..tam jsou návody a vše kolem…

http://www.mimibazar.cz/scrapbooky.php

a holky vám taky pomužou a porádi pokud si s něčím nebude vědět rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
11.1.10 17:22

Ahojky, pokud se nechceš učit s Photoshopem nebo Gimpem, pak existují různé stránky, kam jen vložíš fotku do hotového rámečku. Na MMB byly v návodech odkazy,ale teď je nemůžu najít, tak dávám jen jeden http://www.loonapix.com/cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
11.1.10 19:08

Mockrát vám děkuju za rady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
11.1.10 20:44

Ještě jsem ti chtěla dát odkaz na baby-cafe - je tam spousty návodů jak pro gimp, tak i photoshop, odkazy na stažení freebie a tak … Mě to do začátků hodně pomohlo. http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
11.1.10 21:26

Zrovna jsem chtěla napsat, že MMB bych nedoporučovala (tedy pouze co se digiscrapu týče), je to tam dost chaotický a nepřehledný, pro začátečníky…
Nejlepší jsou návody na baby-cafe, Ernata už mě předběhla… 8-) Tam jsem i já začínala, prvně s Gimpem, pak jsem si sehnala Photoshop. :wink:
Jinak věcí je spousta zadarmo, já už se tomu věnuji celkem dlouho a zatím se stále obejdu bez placených kitů. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
12.1.10 09:35

Já doporučuju Zoner Photo Studio, je volně stažitelný z netu, dají se upravovat fotky, je tam spousta fotorámečků apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
3.3.10 20:25

pěkné rámečky jsou na http://imikimi.com/…tegories/120
tam si vyhrajete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
30.8.10 09:00

program na úpravu fotek

barbanek píše:
Zrovna jsem chtěla napsat, že MMB bych nedoporučovala (tedy pouze co se digiscrapu týče), je to tam dost chaotický a nepřehledný, pro začátečníky…
Nejlepší jsou návody na baby-cafe, Ernata už mě předběhla… 8-) Tam jsem i já začínala, prvně s Gimpem, pak jsem si sehnala Photoshop. :wink:
Jinak věcí je spousta zadarmo, já už se tomu věnuji celkem dlouho a zatím se stále obejdu bez placených kitů. :wink:
A prosím, nemohla byste sem hodit nějaký odkaz na stáhnutí toho gimpu nebo photoshopu, nějak to nemůžu najít, moc děkuji:))))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat