Kostým na karneval

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1279
3.2.10 10:24

Kostým na karneval

Holky, poradíte někdo s kostýmem na karneval pro ročního a čtyřletého kluka? Kupovaný nechci, to se mi nelíbí. Spíš něco jednoduchého vyrobit. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
3.2.10 10:52

Ahoj, já taky moc nápady nehýřím, ale moje 10-timěsíční dcera půjde za žížalu (ušitý jakoby spacáček z růžové nohavice pro baculky + proužky na žížalím tělíčku fixem). Starší dcera půjde za tygra. Máme sice kupovaný kostýmek tygra, loni šla kámoščina dcera za kočku bez kostýmu - sehnala někde jen uši a ocas, měla žluté triko a černé elasťáky a pomalovanou pusu - fousky, čumáček. A vyhrála 1. místo… :wink: .
Anebo bylo super, když kdosi omotal svého syna obvazy a šel za pacienta. Taky velice jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
3.2.10 11:17

A co třeba pro toho staršího jít za zahradníka? Dáš mu nějaké zelené lacláčky, do ruky kýblíček s nářadím a třeba i semínka a kytičku, na hlavu klobouček?A ten menší by mohl jít třeba za trpaslíčka - byla by to hezká dvojka :-D
Dáš mu nějaký špičatý klobouk, (o nářadí by se kluci podělili) taky kalhotky a přilepíš fousy z vaty(třeba na vystřiženou čtvrtku, namaluješ mu knírka :-D
promin, nic lepšího mě pro kluky nenapadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.2.10 11:19

No, ten pacient by byl vcelku dobry napad. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.2.10 11:31

Pruhovaná pyžama a čepice, na obojí našít „evidenční číslo“, staršímu na nohu dát „kouli“ (balón v síťce od brambor) na řetěz…a budou krásní muklové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
3.2.10 12:10

Moje děti (holka i kluk) jdou na maškarní za fotbalisty. :-D Dres na mmb jsem koupila za bratru hezkých 100Kč 8-) , k tomu podkolenky, do ruky míč a je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
3.2.10 13:12

Já zrovna dneska kupovala v hračkářství věci pro policajta. :lol: Čepici, pistoli, pouta, plácačku, odznak. Ještě musím na MMB koupit modrou košili.
Mám to pro 4letou holku, tatínek je policajt, tak si naše mladá pořád hraje na policajtku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
3.2.10 13:21

Holky, diky za tipy. Ted me jeste napadlo, udelat z nich slunicka. Obarvit puncosky a trika na zluto, vyrobit nejake trasnicky jako paprsky a na hlavu neco jako korunku ze zluteho papiru. No, jeste je par dni cas, tak uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
3.2.10 14:21

jéé to je fajn téma. zrovna jsem si říkala, že bysme vyrazili na maškarní jen nevím za co ty dvě cácory přestrojit:) zaujal mě ten pacient. zejména v souvislosti s nadbytkem obvazů z prošlých autolékárniček. konečně budou mít užitek :lol: jen si nejsem jistá, jestli si to mladší nebude moc sundavat :-P já jako malá chodila za vodníka (zelené triko, punčocháče, kloubouk ze kterého koukaly baravné pentle), červenou karkulku (to jsem zas měla červený ohoz, čepeček, košíček), jednou jsem dokonce vehrála když jsme s kamarádkou byly za křemílka a vochomůrku, ale to nám maminy šily nějak ty čapce a nějaké mundůry z prostěradel:)) a napadlo mě, že by kluci mohli jít za pata a mata, nějaké lacláče, kšiltovku, nářadí do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
4.2.10 15:19

Jé, takové krásné nápady, zrovna dnes na naší školce vykoukl plán akcí na únor a jako poslední maškarní! Mě napadlo kluky jako Bob a Bobek, bíle punčocháče, trička, kraťásky na ně bambulku jako ocásek, klobouk z papíru nebo opravdický a ušiska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
26.1.14 19:03

Zdravím, přemýšlím co vyrobit, vymyslet na kluka 3roky, na karneval. Máme ho tu 16.2. letos by jsme mohli poprvé vyrazit. Peníze na kupovaný nemám, a ono je možná lepší vyrobit. Jsem sice výrobní antitalent ale něco jednoduchého, pěkného.. máte nápady, radu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
26.1.14 19:12

Za vodníka. Zelené triko, legíny(tepláky), klobouk ze čtvrtky nabarvit, nalepit pentličky buď mašle nebo krepák jak na klobouk tak i na triko na jednu stranu(jakoby na prso)… to mě napadlo ihned po přečtení dotazu…když se člověk zamyslí, jistě vymyslí více postaviček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
26.1.14 21:00

Tak jsem dostala nějaké tipy na ksichtknížce… :) Rozhoduji se mezi kominíkem a pastelkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.2.14 12:42

Ahoj, chodí se na karneval třeba za hasiče? Modré montérky a hasičská helma. Nebo je „nutné“ chodit za pohádkové postavy? Všichni chodí za přincezny, vodníky nebo za zvířátka atd. Tuhle jsem viděla i třeba Bořka Šikulu a chlapečkovi to moc slušelo.

Příspěvek upraven 19.02.14 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
19.2.14 12:46

Já myslím, že v tom fakt není problém. Chceš za hasiče, tak za hasiče. :mrgreen:

syn jde za slona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat