Kostým na karneval
- Fotoalbum (19)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kostým na karneval
Holky, poradíte někdo s kostýmem na karneval pro ročního a čtyřletého kluka? Kupovaný nechci, to se mi nelíbí. Spíš něco jednoduchého vyrobit. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já taky moc nápady nehýřím, ale moje 10-timěsíční dcera půjde za žížalu (ušitý jakoby spacáček z růžové nohavice pro baculky + proužky na žížalím tělíčku fixem). Starší dcera půjde za tygra. Máme sice kupovaný kostýmek tygra, loni šla kámoščina dcera za kočku bez kostýmu - sehnala někde jen uši a ocas, měla žluté triko a černé elasťáky a pomalovanou pusu - fousky, čumáček. A vyhrála 1. místo…
.
Anebo bylo super, když kdosi omotal svého syna obvazy a šel za pacienta. Taky velice jednoduché.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co třeba pro toho staršího jít za zahradníka? Dáš mu nějaké zelené lacláčky, do ruky kýblíček s nářadím a třeba i semínka a kytičku, na hlavu klobouček?A ten menší by mohl jít třeba za trpaslíčka - byla by to hezká dvojka ![]()
Dáš mu nějaký špičatý klobouk, (o nářadí by se kluci podělili) taky kalhotky a přilepíš fousy z vaty(třeba na vystřiženou čtvrtku, namaluješ mu knírka ![]()
promin, nic lepšího mě pro kluky nenapadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pruhovaná pyžama a čepice, na obojí našít „evidenční číslo“, staršímu na nohu dát „kouli“ (balón v síťce od brambor) na řetěz…a budou krásní muklové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje děti (holka i kluk) jdou na maškarní za fotbalisty.
Dres na mmb jsem koupila za bratru hezkých 100Kč
, k tomu podkolenky, do ruky míč a je hotovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zrovna dneska kupovala v hračkářství věci pro policajta.
Čepici, pistoli, pouta, plácačku, odznak. Ještě musím na MMB koupit modrou košili.
Mám to pro 4letou holku, tatínek je policajt, tak si naše mladá pořád hraje na policajtku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, diky za tipy. Ted me jeste napadlo, udelat z nich slunicka. Obarvit puncosky a trika na zluto, vyrobit nejake trasnicky jako paprsky a na hlavu neco jako korunku ze zluteho papiru. No, jeste je par dni cas, tak uvidim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jéé to je fajn téma. zrovna jsem si říkala, že bysme vyrazili na maškarní jen nevím za co ty dvě cácory přestrojit:) zaujal mě ten pacient. zejména v souvislosti s nadbytkem obvazů z prošlých autolékárniček. konečně budou mít užitek
jen si nejsem jistá, jestli si to mladší nebude moc sundavat
já jako malá chodila za vodníka (zelené triko, punčocháče, kloubouk ze kterého koukaly baravné pentle), červenou karkulku (to jsem zas měla červený ohoz, čepeček, košíček), jednou jsem dokonce vehrála když jsme s kamarádkou byly za křemílka a vochomůrku, ale to nám maminy šily nějak ty čapce a nějaké mundůry z prostěradel:)) a napadlo mě, že by kluci mohli jít za pata a mata, nějaké lacláče, kšiltovku, nářadí do ruky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, takové krásné nápady, zrovna dnes na naší školce vykoukl plán akcí na únor a jako poslední maškarní! Mě napadlo kluky jako Bob a Bobek, bíle punčocháče, trička, kraťásky na ně bambulku jako ocásek, klobouk z papíru nebo opravdický a ušiska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, přemýšlím co vyrobit, vymyslet na kluka 3roky, na karneval. Máme ho tu 16.2. letos by jsme mohli poprvé vyrazit. Peníze na kupovaný nemám, a ono je možná lepší vyrobit. Jsem sice výrobní antitalent ale něco jednoduchého, pěkného.. máte nápady, radu? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za vodníka. Zelené triko, legíny(tepláky), klobouk ze čtvrtky nabarvit, nalepit pentličky buď mašle nebo krepák jak na klobouk tak i na triko na jednu stranu(jakoby na prso)… to mě napadlo ihned po přečtení dotazu…když se člověk zamyslí, jistě vymyslí více postaviček
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem dostala nějaké tipy na ksichtknížce…
Rozhoduji se mezi kominíkem a pastelkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chodí se na karneval třeba za hasiče? Modré montérky a hasičská helma. Nebo je „nutné“ chodit za pohádkové postavy? Všichni chodí za přincezny, vodníky nebo za zvířátka atd. Tuhle jsem viděla i třeba Bořka Šikulu a chlapečkovi to moc slušelo.
Příspěvek upraven 19.02.14 v 12:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že v tom fakt není problém. Chceš za hasiče, tak za hasiče. ![]()
syn jde za slona
![]()
- Citovat
- Upravit